HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Tue Sep 16, 2008 12:57 pm

jay wrote:
zam dan zol klu ko datang kat tempat aku tu aku boleh kasi ko fly kapal terbang aku tapi dgn syarat dah ada basic pasal penerbangan....

tapi jgn la ko terbangkan kapal tu sampai xmo kembali.... uhuhuuuu

sambil terbangkan kapal tebang ko tu kami akan nyanyikan lagu dendangan kumpulan rabbani.. ~yg pergi takkan kembali lagiii, terpisah sudah segala yang tinggal hanyalah kenangan~ huahuahua

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Tue Sep 16, 2008 1:00 pm

ko jgn...menitik airmata tuanku nanti.. xbaik gitu zol..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Tue Sep 16, 2008 1:34 pm

ala zam, kapal terbang tuanku tu susah nak rosak arrr... kita jangan hilangkan, kita hempaskan dah le.. buat simulasi kapalterbang landing gear takleh kuar... ehehehe

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Tue Sep 16, 2008 9:43 pm

nk otograp..nk otograp...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
Whitepearl
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja
avatar

Female
Posts : 115
Age : 46
Location : Kota Kinabalu
Status : Married
Joined : 2008-08-13

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Tue Sep 16, 2008 9:43 pm

jay...
rasanya cam nak print jer gambo tu... pastu nak frame besar-besar.. Evil hehehe jangan marah...
p/s miss kim salam.. dengan ucapan...posa penuh ke .. >> tu miss yang suh tanya tu...
Back to top Go down
View user profile http://dianarazis.blogspot.com
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Wed Sep 17, 2008 3:01 pm

mehatespink wrote:
congrat tunku, da masuk paper ni bile nak banje patik mekdi??
tunku kan da glemer da

koin.... koin... tiap kali aku glemer ko mintak belanje

patut nyer ko ler yg kena belanjer orang glemer mekdi kat seremban pun ok.... hehehehehe
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Wed Sep 17, 2008 3:05 pm

klu nak buat frame gambar tu x salah dgn berbesar hati dipersilakan... nanti boleh gantung kat dinding resort... hehehe

tapi cakap dgn miss jgn ditenung gambar tu lama2 sbb nanti saya tersipu2 malu.... hehehehe

hmmmm miss kirim salam ek???? wa'alaikumsalam... alhamdulillah setakat nie pose blum bocor lagi....
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Wed Sep 17, 2008 3:08 pm

notme wrote:
nk otograp..nk otograp...

nami ko nak aku letak otograp kat mana???

adakah kat belakang atau ko rela aku letak otograp tu kat dada ko.... muahahahhaa
Back to top Go down
View user profile
roll_honey
DYMM Permaisuri Teratak
DYMM Permaisuri Teratak
avatar

Female
Posts : 1681
Age : 41
Location : Bandaraya Pesisir Air
Status : Lumber HaraM
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Thu Sep 18, 2008 10:25 am

jay wrote:
notme wrote:
nk otograp..nk otograp...

nami ko nak aku letak otograp kat mana???

adakah kat belakang atau ko rela aku letak otograp tu kat dada ko.... muahahahhaa

Laughing kanda dinda rasa...sesuai kat montot la...(gelak jahat)

habis la nami...

_________________
"Dunia Ini Adalah Perhiasan Dan
Sebaik-Baik Perhiasan Adalah Wanita
Yang Solehah."

"MAMA NABILAH"

Amin
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Thu Sep 18, 2008 10:47 am

ishhhh tu makna nyer kat belakang tu....

hmmmm mcm mana ek..... nak ker nami tu????

heheehe
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Thu Sep 18, 2008 7:40 pm

jay wrote:
mehatespink wrote:
congrat tunku, da masuk paper ni bile nak banje patik mekdi??
tunku kan da glemer da

koin.... koin... tiap kali aku glemer ko mintak belanje

patut nyer ko ler yg kena belanjer orang glemer mekdi kat seremban pun ok.... hehehehehe

yeyeyyeye, tunku nk banjer mekdi.. hahhahaha..
***saje je wat2 xphm stetment tunku kat atas tu.. Very Happy

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
gee
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja
avatar

Female
Posts : 210
Age : 44
Location : seberang tambak
Status : M3
Joined : 2008-06-23

PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   Fri Sep 19, 2008 9:05 am

congrats tuanku....no wonder lah sejak kebelakangan ni asyik bzzzz je.....hee3
Back to top Go down
View user profile http://tinyurl.com/geehmn
Sponsored content




PostSubject: Re: DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.   

Back to top Go down
 
DYMM Sultan Teratak dalam Berita Harian.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» What Other plec's have you got???
» Madhu -- The official Nurse
» Khoobsurat - Written Update 19 June '13
» Madhubala Written Update 18-6-13
» Royalties of the World

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum III :: Teratak Umum-
Jump to: