HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Fri Dec 09, 2016 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:15 am

apa perasaan korang bile perpisahan itu terjadi bukan atas kehendak korang..macam2 benda yg leh menyebabkan perpisahan kan..so tetibe bile korang g jejalan, tgh shoping ke terserempak gan kekasih lama..apa reaksi korang? g berbual gan dier or pura2 tak nampak.. apa yg korang rasa masa tue..lagi2 kalo tu first love korang..mesti ada yg benda yg korang still ingatkan..meh laa share..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:19 am

uhuhuhu..soalan mcm ni la yg sukar dijawab.Sudah tentu berbagai perasaan yg ada.Suka,sedey,geram,dan teringat masa berkasih dahulu.Tp nak buat camner,dia dah dukung anak.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:25 am

erm tula macam2 perasaan ada eh..
nak suke pun tak leh gak dah kawen pun dier
nak sedey pun tak guna dh benda dh berlaku,
nak geram pun bukan dapat hasil pun..
wat hati bertambah sakut adalah..
ermmm apapun hati mesti tercuit ckit kan..
lagi2 perpisahan tu buat kita merana kejap..
huhuhuhu nak kata lain "frust menonggeng"
muahahahaha..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:37 am

hehe perpisahan mmg menyakitkan tapi kalau kita kuat bersangka baik mungkin ada perkara yg Allah sembunyikan dari perpisahan itu..

Katakanlah masa berjalan kat shopping compleks terserempak/ ternampak ex kita.. rasa nya lah bagi dika, dika akan tegur n paling tidak pun pandang je dia. Bila dia menoleh just melambai mesra dan senyum2 kambing jek la.
Kalau dia dah dukung anak/ berjalan dgn keluarga lagi lah dika suka nak gi tegur.. Harapnya tiada persengketaan andai terpaksa berpisah dgn kekasih tu huhu

*cakap mmg senang huahuahua..
Back to top Go down
View user profile
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:41 am

nice topic ...

emm benda benda macam nii kita tak leh nak meramalkan nyer ... mungkin satu hari nanti ianya pasti akan berlaku ...

rees penah gak alami benda niii ... masa tu jalan2 ngan family kat jusco ... tengah sibuk membelek kasut .... sekali toleh jer tengok x-boyfriend dgn awek dia .... peh terhenti jap dugup jantung niii ... pastu dia senyum dan rees pun senyum .... saling betanya khabar masing2 ...

tak sampai satu jam pertemuan yang tak dijangka tu tetiba dapat msg .... hehheeh tapi rees tak balas ... sambil senyum terus delete msg tu ... dalam hati doakan semoga dia bahagia dan kekal selama nya ... amin

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:45 am

huhu sure terusik sket hati tu ek irees..

tp bila kita tgk dia dgn pasangan dia kita assume dia akan/sedang/ telah berbahagia dgn aweks/bf'nds dia la kan.. Senyum je kan..
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:50 am

erm tu laa..bile kita dalam situasi itu
memang payah kita nak ramalkan..
hanya bile tibe saat itu semua yg tak terduga
akan jd..kekasih yg kita penah bersama
n terpisah n bertemu kembali mesti bergoncang ckit
hati..teringat laa kenangan silam..

lagi2 kalo x kekasih tu bercinta lak gan
kawan kita sendiri..waduhhh seksanya hati..
yelah sekian lama menghilang n muncul gan pasangan baru
dan pasangan itu adalah kawan kita sendiri..
nak diluah mati mak nak ditelan mati bapak..
huhhh...

cakap memang senang tapi nak buat tue..ermm

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:57 am

huishh siap couple dgn kawan kita..?? mmg cannot accept tu nina.. hampeh tull, sampai hati dia wat gitu kat cik nina yg comey ni ekk..
sabar lah nina.. mungkin dia ada sebab dia sendiri
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:04 pm

huhuhuhu..eh dika bukan nina laa
tu sebagai contoh laa..kalo xbf kita kawan
gan kawan kita lepas break gan kita..
hehehe..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:08 pm

oo gitu .. igt dia wat kat nina tadi.. meh bwk jmpa dika biar dika mad dia

Perasaan bertemu kekasih lama mmg rindu n kesal tp kalau jmpa dia dgn bf/gf baru dika akan rasa syukur. Sekurang-kurangnya dia telah menemukan insan yg JAUH lebih baik dari kita..
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:11 pm

hehehehe..nak tulun nie ketuk dier eh..
takpelah biarlah dier..setiap perbuatan ada balasannya..

erm tu laa dika..sekurang2 nyer dier takkan bersedih
lagi kan gan perpisahan itu..dan kita takkan rasa terhimpit
lagi dgn rasa bersalah..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:24 pm

nina2519 wrote:
erm tu laa dika..sekurang2 nyer dier takkan bersedih
lagi kan gan perpisahan itu..dan kita takkan rasa terhimpit
lagi dgn rasa bersalah..

yess.. itu lah maksudnya nina

kita doalah semoga sama menemui kebahagiaan dalam melayari kehidupan nnt
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:30 pm

yer insyaallah dika..
kebahagian itu akan muncuk
jua satu hari nnti..
bersabarlah...huhu

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:39 pm

byk kali dah bertemu dgn kekasyih lama.. memula jumpa masing2 luahkan ketidakpuasan hati...cam nak gaduh je... lepas tu jumpa dah ok..dah leh terima kenyataan.. tp yg xbehnya dia minta pendapat pasal bf baru dia.. hangin je tgk gambar bf baru dia tu.. saja nk bg aku jeles le tu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:45 pm

muahahahaha..
abis abg zam jeles tak??huhuhu
tu gado2 manja ker or cam perang dunia ketiga..
huhuhu

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:45 pm

hehe masih jeles ke zam..?
cuba lah jadi kawan jugak.. even dia cinta hati kita, tp tak perlu nak tunjuk pulak kejelesan ko tu. Mungkin dia akan lebih menghargai ko lepas ko leh terima dia sebagai kawan terbaik..
Back to top Go down
View user profile
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:49 pm

Tapi yg bahayanya klau cinta berputik kembali walaupun masing2 sudah berkahwin.Mungkin akan terjadi hubungan terlarang..Adehh dugaan ni.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:54 pm

erm betul tu wiser..perasaan berputik bile masing2 ada kehidupan sendiri..tapi gelora hati tu lagi kuat..so apa lagi berlakulah skandal..lagi2 kalo kehidupan yg ada tak bahagia..lagi senang laa nak cucuk jarum balik..bak kata org kalo hati syg apapun leh buatkan..skrg pun byk kes laki org n isteri org ada skandal..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:57 pm

nina2519 wrote:
muahahahaha..
abis abg zam jeles tak??huhuhu
tu gado2 manja ker or cam perang dunia ketiga..
huhuhu

xpenah gaduh camtu...cuma luahkan benda xpuas hati le.. xde sampai gaduh2 perang besar..
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 12:58 pm

areDIKA wrote:
hehe masih jeles ke zam..?
cuba lah jadi kawan jugak.. even dia cinta hati kita, tp tak perlu nak tunjuk pulak kejelesan ko tu. Mungkin dia akan lebih menghargai ko lepas ko leh terima dia sebagai kawan terbaik..


tu semua sblm aku kawen la... dah kawen ni xde makna nak layan2 lg...
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 1:12 pm

hehehe...ye ke zam?Nanti Allah duga baru tau..Masa tu tergugat gak iman.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 1:15 pm

dia dah pergi jauh dah skang...penang nun jauh di sana..hehe.. nak jumpa tu susah dah le..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 3:57 pm

ermm tak lah susah nak jupe abg zam
dalam malaysia jugak lainlah luar malaysia..
hehehehe..org kalo nak jupe sanggup jerk
redah apa saja bak kata cinta tu
"lautan bara api sanggup ke redahi keranamu"
muahahahahaha..jgn mare yer..gurau jerk Evil

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 4:07 pm

nina2519 wrote:
ermm tak lah susah nak jupe abg zam
dalam malaysia jugak lainlah luar malaysia..
hehehehe..org kalo nak jupe sanggup jerk
redah apa saja bak kata cinta tu
"lautan bara api sanggup ke redahi keranamu"
muahahahahaha..jgn mare yer..gurau jerk Evil



Tak bek tu nina.Zam mmg lelaki yg bertanggungjawab dan ingin menjauhi perkara yg tidak diingini.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 4:08 pm

buat apa lg nak jumpa kekasih lama...benda dah lepas.. masing2 ada life sendiri.. nak wat kawan pun wat pe..kena jaga hati pasangan kita skrg ni jgk..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Today at 4:20 am

Back to top Go down
 
Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Lama Horst?
» Feel blessed to have met His Holiness The Dalai Lama: Himanshu Soni

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Nostalgia-
Jump to: