HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Yesterday at 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

notrex

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 4:09 pm

wiser wrote:
nina2519 wrote:
ermm tak lah susah nak jupe abg zam
dalam malaysia jugak lainlah luar malaysia..
hehehehe..org kalo nak jupe sanggup jerk
redah apa saja bak kata cinta tu
"lautan bara api sanggup ke redahi keranamu"
muahahahahaha..jgn mare yer..gurau jerk Evil



Tak bek tu nina.Zam mmg lelaki yg bertanggungjawab dan ingin menjauhi perkara yg tidak diingini.

haha...xde la baik mana pun.. benda biasa...sapa2 pun xnak ingt lagi benda2 lepas tuh..
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 4:12 pm

ermm..gitu erk..
salah cakap ler nie erk..
huhuhu..sory laa yer

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 709
Age : 37
Location : Putrajaya
Status : Its complicated
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 4:55 pm

erm, aku pnh terserempak le..
masa tu kt shoping complex kt ipoh..
berderau gak darah sbb dh lama x jmpe..
aku lari kn pandangan..tp die nmpk aku..

baru2 ni dpt tau die dh kawen..
hmm..dh jmpe gak jodoh die..
aku lom lg..tu pon aku dpt tau dr member die sndri..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 5:07 pm

ermm yeker fiza..
takpelah jodoh ada kat mana2..
kena sabar lah yer..
tu laa kalo nina pun sure larikan pandangan..
tak suke rr..muahahahahaha

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
shyeye
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 292
Age : 37
Location : Shah Alam
Joined : 2008-04-02

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Fri Jul 25, 2008 11:39 pm

wat bodo je dah le...huhuhuhu
xde perasaan dah...kosong
Back to top Go down
View user profile
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Jul 30, 2008 2:46 pm

hehehehhe ...
kalo irees la ...
irees akan tunjukan yang kita bahagia depan dia ....
biar di tahu yang kita leh idup tanpa dia ....

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Jul 30, 2008 3:50 pm

nina2519 wrote:
erm betul tu wiser..perasaan berputik bile masing2 ada kehidupan sendiri..tapi gelora hati tu lagi kuat..so apa lagi berlakulah skandal..lagi2 kalo kehidupan yg ada tak bahagia..lagi senang laa nak cucuk jarum balik..bak kata org kalo hati syg apapun leh buatkan..skrg pun byk kes laki org n isteri org ada skandal..

masalah ni nina..
ape pun kena la ingatkan hati< iman huhu.. mintak dijauhkan la dugaan mcm ni, takut tak terhandle je nnt No
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 9:40 am

rase kuch2 hota hai..
muahhahahah..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 10:33 am

areDIKA wrote:
nina2519 wrote:
erm betul tu wiser..perasaan berputik bile masing2 ada kehidupan sendiri..tapi gelora hati tu lagi kuat..so apa lagi berlakulah skandal..lagi2 kalo kehidupan yg ada tak bahagia..lagi senang laa nak cucuk jarum balik..bak kata org kalo hati syg apapun leh buatkan..skrg pun byk kes laki org n isteri org ada skandal..

masalah ni nina..
ape pun kena la ingatkan hati< iman huhu.. mintak dijauhkan la dugaan mcm ni, takut tak terhandle je nnt No


emm betul tu .... kadang2 takut gak perasaan macam tu timbul ...
macam nina cakap zaman sekarang nii dah ramai isteri dan suami org ada hubungan .... fikirkan la apa akan jadi kalo dalam sebuah keluarga jadi macam tu ... macam mana dengan anak anak ? suami ? isteri ? huhuhuh fikirkan la ....

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 11:52 am

mehatespink wrote:
rase kuch2 hota hai..
muahhahahah..

kuch2 hota hai..
guling2 kat padang eh ain..
huhuhuhu..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 11:54 am

areDIKA wrote:
nina2519 wrote:
erm betul tu wiser..perasaan berputik bile masing2 ada kehidupan sendiri..tapi gelora hati tu lagi kuat..so apa lagi berlakulah skandal..lagi2 kalo kehidupan yg ada tak bahagia..lagi senang laa nak cucuk jarum balik..bak kata org kalo hati syg apapun leh buatkan..skrg pun byk kes laki org n isteri org ada skandal..

masalah ni nina..
ape pun kena la ingatkan hati< iman huhu.. mintak dijauhkan la dugaan mcm ni, takut tak terhandle je nnt No

tu laa pasal yer dika..
kekadang apa yg kita buat ikutkan hati..
so berhatilah2..jgn sampai terjebak..
susah nak undur balik..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
nazmt
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 112
Age : 31
Location : Johor
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 2:17 pm

aku pernah serempak dengan makwe lama...dia nurse. masa tu aku jaga mak aku sakit kat hospital...dia lak yg jaga kat wad tue...tppppppp dia dah kawen...berserah je la.....tp dia jaga mak aku...mmg klas la.....dapat layanan istimewa....
Back to top Go down
View user profile
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 2:22 pm

bila betemu dengan kekasih lama nii kekadang secara tak lansung akan membangkitkan kenangan silam tu yang tak leh tahan tuu ...

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 3:03 pm

nazmt wrote:
aku pernah serempak dengan makwe lama...dia nurse. masa tu aku jaga mak aku sakit kat hospital...dia lak yg jaga kat wad tue...tppppppp dia dah kawen...berserah je la.....tp dia jaga mak aku...mmg klas la.....dapat layanan istimewa....

hehe dah kawin ke belum ke.. tapi kalau cinta di hati tu masih terdetik payah gak naz. Hehe dapat layanan istimewa ya.. hmm
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Jul 31, 2008 4:15 pm

nazmt wrote:
aku pernah serempak dengan makwe lama...dia nurse. masa tu aku jaga mak aku sakit kat hospital...dia lak yg jaga kat wad tue...tppppppp dia dah kawen...berserah je la.....tp dia jaga mak aku...mmg klas la.....dapat layanan istimewa....

patutlah asik citer pasal nurse jerk
rupanya ada rahsia yg tersembunyi erk..
muahahaha..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Aug 06, 2008 5:17 pm

penah teserempak dgn kekasih lame..
time tu jln dgn my nu bofren (tp xdclare papepons).. muahhahah..
& my ex jln dgn gofren baru die siap pgang tgn lagi, tngah gelak2..
uishh, perasaan time tu, tb2 je paneh muke ni rase, jntung ni mcm nk pecah..
time selisisih tu stil bole control+senyum & terotomatik angkat tangan lak..
tp time tgok wayang dgn kwn baru tue, thn je yg tau..
mcm2 fkir, smpai kawan baru tu prasan yg aku da xsenang duduk..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Aug 06, 2008 5:24 pm

hehe memendam rasa lagi le tuh.. sbb tu terasa hangat je hati dan fikiran.
gitu ek ain
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Aug 06, 2008 5:27 pm

lebey kurang ar..
tp xpe, gofren die gemuk+xcantik..
muahhahaha..
ayat nk nyedapkan ati sendiri..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Aug 06, 2008 5:33 pm

mehatespink wrote:
lebey kurang ar..
tp xpe, gofren die gemuk+xcantik..
muahhahaha..
ayat nk nyedapkan ati sendiri..

huh!! statement jeles...
mungkin dia ske yg berisi sket + tak berapa cantik. Sbb tu dia reject ko in. ke ko yg reject dia?

*kalau bertemu kekasih lama harapnya tiada dendam dan kita boleh terima sebagai kawan < lebih baik rasanya dari berdendam
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Wed Aug 06, 2008 5:41 pm

yup, seeloknye xde dendam2 da.. kemaafan tu dendam yg terindah.. xkire la sape reject sape pons, after incident tu, kite org msg2 s a fwens da.. mebi time jumpe tue aku teremo sket sbb b4 this memasing kenkonon tamo ade comitment da dgn sesape pons lps ni.. tp bile jumpe, memasing dgn partner laks.. hamek ko..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zulsa
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 595
Age : 38
Location : szbap
Status : three in the row
Joined : 2008-04-16

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Aug 07, 2008 5:21 am

bab nie banyak terjadi pada abg chik. Mungkin antara sengaja atau tidak, benar benar mencabar rasa rindu dan dendam.

dan Dia setia menanti daku dari jauh..... Embarassed

_________________
Back to top Go down
View user profile http://insanbakti.blogspot.com/
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Aug 07, 2008 9:49 am

hehheeh, bile jumpe dgn ex2 neh, xbyk sket, knangan chenta lame tu mesti teringat2 la..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Aug 07, 2008 10:27 am

aku ada gak kakashi lama.. n diorang pun da kawen n beranak pinak.. balik kampung je sure akan jumpa, sit togather lepak2 minum air... Smile tak dinafikan memang akan terkenang kembali once direnung ke dalam mata kakashi lama tu. kenangan tu ada tapi spark da takde arrr... just senyum2 bila dikenangkan n kekadang takmo kenang n cakap bab tu bila ngan diorang. dats y bila nak break jangan gaduh2.. break elok2 n at least still bole berkawan.. tapi yg gaduh teruk pun aku ada kenangan gak.. bahaya tul.. yg tu x penah jumpa dah. last skali dengar dia kawen ngan duda je..hmmm...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Aug 07, 2008 11:16 am

aku ada sorang je kekasih lama..hehe..sian aku xramai bekas kekasyih.. nak wat camne xde org nak kat aku..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nazmt
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 112
Age : 31
Location : Johor
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Thu Aug 07, 2008 11:58 am

cencuroot wrote:
aku ada sorang je kekasih lama..hehe..sian aku xramai bekas kekasyih.. nak wat camne xde org nak kat aku..

adakah kau bekas kekasih lama zol.....declare la...eee
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??   Today at 6:10 pm

Back to top Go down
 
Bertemu Dgn Kekasih Lama..Apa Perasaan Korang??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Lama Horst?
» Feel blessed to have met His Holiness The Dalai Lama: Himanshu Soni

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Nostalgia-
Jump to: