HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
rotab_bam
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 193
Age : 30
Location : somewhere in nowhere
Status : online (masa register)
Joined : 2008-08-06

PostSubject: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Tue Sep 23, 2008 3:28 pm

kadang2 kita dalam dilema.. samada memberi perhatian lebih kepada sahabat baik kita atau kekasih kita, kadang2 bila sahabat kita dalam kesusahan dan dia perlukan kita & pada masa yg sama kekasih kita pun hendak kita bersama dia.. tentu kita susah wat keputusan kan? so, apa kata kita bincangkan.. mana tahu pendapat korang dapat meringankan beban org2 yg menghadapi situasi ni.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.yuta.com
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 12:09 am

~hurm if dia sahabat yg baik..apa salahnya didulukan.
if dia kekasih yg baik dari sahabat, apa salahnya kekasih didulukan.

if kedua-duanya memenuhi ciri2 insan yg baik..?jeng3x..

..kite tunggu selepas mesej penaja.
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 12:12 am

~kite minum dulu


Last edited by apatz on Sat Sep 27, 2008 2:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 10:30 am

tatau la...kalau isteri, dia yg lebih perlu..hhehe.. kekasih n sahabat lebih kurang je..ua2 takde ikatan sah..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 12:21 pm

cencuroot wrote:
tatau la...kalau isteri, dia yg lebih perlu..hhehe.. kekasih n sahabat lebih kurang je..ua2 takde ikatan sah..

sokong tuh... I love you

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 12:24 pm

lub u too.. sokongan camni yg i perlukan.. u lah sahabat yg memahami bayu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 12:55 pm

i mmg memahami zam...
itulah untungnya ada SAHABAT...
moga kiter sahabat dunia akhirat
amin...



sign

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 1:32 pm

zam le sahabat merangkap kekasih tapi bukan isteriaku.. huahauhua.. walaupun begitu tetap sah kalau kami berpegangan tangan sewaktu berjalan jalan..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Wed Sep 24, 2008 6:03 pm

errrrrrrrrrrrrrr......................GAYBOY...
tak kuaserrrrrrrrrr.... Razz

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 10:08 am

zol..xsangka ko anggap aku camtu..
bertuah aku..kaulah sahabat ..kau lah kekasih zol Embarassed

*bayu jeles le tu..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 10:15 am

ternyata jeles le tu.. kita tidur sebantal pun takde salah pepe kan...huhuhu...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 10:58 am

***xmo jeles2 ngan korang....Nabi X ngaku umat..... Razz

nak bersahabat ngan korang dunia akhirat jer.... sign

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:03 am

kami share bantal le bayu... bukan share body liquid.. huahuahua.. dunia akhirat? insyaallah... lalalalalalala kita kawan ngan sume2 skali.. we will always be fren.. until when when.. huhuhu

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:06 am

aku tanak janji leh bersahabat until when when.. sbb nanti aku mati xleh lg bersahabat dgn korang..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:07 am

amin ya rabbalalamin....

sahabat ngan sumer sumer laaa...
kalo ada salah silap selama kiter bersahabat nie
mohon maaf zahir batin yer... Crying or Very sad
kenang daku dalam doa kalian

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:22 am

sama2 le puan bayu_pagi...sedey le plak kan bermaaf maafan cenggitu.. kalau dekat sah da feluk2 ni.. Razz heheheh

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:31 am

sempat lagik eks cekgu....
yelah...tinggal esok je neh leh berchatting dan berforum
pastu next week semer dah coti.... Crying or Very sad
tinggal bayu je layan teratak sowang2

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:35 am

janganlah puan bayu_pagi risau... ari isnin n selasa tu online le insyaallah akan ku temani karna ada strimik di rumahku itew.. huhuhu.. mod tak marah ke ea kita off topik secara berleluasa ni.. huhuhu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:40 am

oooh ye ker...mekasih ler cekgu sbb sudi meneman...heheheh
off topic ker??? apa yg kita citer nie bukan masih pasal sahabat & kekasih ker???
ahakss Laughing

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:44 am

ha'ah gak kan.. memang berkenaan sahabat n kekasih le ni.. huahuahua.. tak off topik ni.. kalau mod marah inspekter amek tindakan kat dia nanti.. huhuhu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:46 am

zol..sebagai sahabat..bayu perlukan ko untuk temani dia isnin n selasa ni..ko faham2 la perasaan dia..bekerja di hujung ramadhan.. ko jgn bg dia sedih2 ek zol.. happy kan dia...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:48 am

akan aku buatkan dia sentiasa hepi zam.. dun worry.. tapi kalau time tu aku kena g soping tatau le cane.. nak sms pun takde nombor tepon dia... nak mintak malu plak rasanya.. huahauhau..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:49 am

cencuroot wrote:
zol..sebagai sahabat..bayu perlukan ko untuk temani dia isnin n selasa ni..ko faham2 la perasaan dia..bekerja di hujung ramadhan.. ko jgn bg dia sedih2 ek zol.. happy kan dia...

zam...ko kalo bayu lempang di pagi kames nan cerah nie mmg berbaloiii kaaaaaaan...
dah ler...kalo takmo jaga ati bayu....takyah ler nak perli2 lempang kang Razz

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:51 am

setiap sahabat pasti ada no telepon sahabatnya itu.. itu dah lumrah zol..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Thu Sep 25, 2008 11:54 am

tu le.. aku bukan sahabat dia kot zam... Sad








Razz (jauh sket)

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?   Today at 4:54 pm

Back to top Go down
 
Kekasih & Sahabat: Mana yang lebih perlu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum III :: Teratak Cinta & Persahabatan-
Jump to: