HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Yesterday at 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Dialog 2 Hantu...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 11:09 am

Tersebutlah kisah dua orang hantu. Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborakla untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu. Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A yang kehairanan ni pun bertanya,

"Apsal kau ni asyik menggigil je?"

"Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati dalam peti ais...sejuk!!" Jawab Hantu B sambil menggigil lagi.

"Ooo..kesian... aku dulu mati sebab heart attack." Kata Hantu A ramah..

"Kau memang sakit jantung kronik ye? Apsal ko tak gi buat operation? Kalau tak, sure kau tengah lepak-lepak ngan family kau sekarang." Balas Hantu B.

"Dah,aku dah buat dah !In fact mase aku mati tu, aku in recovery. Panjang ceritanya..." jawab Hantu A sayu.

"Ceritala sikit..Sambil-sambil lepak nih.."

"Camni..Aku syak isteri aku main kayu tiga ngan aku. So this one day, aku ingat nak perangkap la isteri aku..Aku pura-pura gi keje tapi actually aku park keta aku kat simpang hujung umah aku je. Seperti yang aku syak, masuk sebuah keta kat carpark umah aku. Aku rilex dulu sebab nak carik mase sesuai tangkap diorang."

"So, ko dapatla tangkap diorang?" tanya Hantu B penuh minat.

"Tak. Aku cume jumpe isteri aku je kat dalam bilik. Yang aku heran, mase aku masuk umah tu, aku nampak ade kasut laki kat pintu umah aku. Aku tanye isteri aku tapi die takmo jawab. So aku pun lari-lari sekeliling umah aku nak carik jantan tuh. Abis sume bilik aku carik tapi takde pun.. Last-last, sebab aku penat sangat berlari carik jantan tuh, aku pun jatuh pengsan sebab heart attack. And aku tak sangka aku mati lak..." kata Hantu A mengakhiri ceritanya dengan kesedihan.

Hantu B terdiam mendengarkan cerita Hantu A. Selepas beberapa ketika, Hantu B berkata,

"Kenapa kau tak check kat dalam peti sejuk? Kalau kau check kat situ, sure kita berdua still hidup lagi.
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 11:18 am

ada gak ek camtu... beso tuh peti sejuknya..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
sempoiajer79
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Female
Posts : 352
Age : 37
Location : Tingkat Seploh...
Status : Single
Joined : 2008-04-24

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 11:20 am

Laughing sure sambungan cerita ni dorang gaduh balik pasal hantu B lah punca hantu A mati... lawak jer..
Back to top Go down
View user profile http://sempoiajer.blogs.friendster.com/sempoiajer/
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 11:24 am

muahahahhahhaha.. ghope2nye nyorok dlm petis es..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 11:54 am

kahkahkah... Laughing
cian kat Hantu A...heart attack sbb isteri curang
si Hantu B mmg hantu....dok dlm esbox terus keras....ahakss

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 3:02 pm

cencuroot wrote:
ada gak ek camtu... beso tuh peti sejuknya..

alah zam xkan x tau sekarang niekan peti sejuk semua nyer besow2

klu nak tidur berdiri kat dalam tu pun boleh
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 3:03 pm

sempoiajer79 wrote:
Laughing sure sambungan cerita ni dorang gaduh balik pasal hantu B lah punca hantu A mati... lawak jer..

diorang x sempat nak gaduh sbb hantu A mati lagi sekali sbb heart attack lagi..... hehehehe
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 3:34 pm

Laughing kahkahkah baper kali ler si Hantu A tu nak mati eks...

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 12, 2008 5:44 pm

sengih hehhehehe , best ekkk jadi hantu .... leh idup ngan mati banyak kali .... heheheheh

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Fri Jun 13, 2008 1:11 pm

bayu_pagi wrote:
Laughing kahkahkah baper kali ler si Hantu A tu nak mati eks...

entah la x tau berapa kali dia nak mati klu nak tau sgt pegi la tanya kat hantu A tu sendiri.... heheehee
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Fri Jun 13, 2008 1:11 pm

irees_natasha wrote:
sengih hehhehehe , best ekkk jadi hantu .... leh idup ngan mati banyak kali .... heheheheh

tapi kat dunia nie blum mati pun dah banyak jadi hantu..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
sempoiajer79
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Female
Posts : 352
Age : 37
Location : Tingkat Seploh...
Status : Single
Joined : 2008-04-24

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Fri Jun 13, 2008 2:31 pm

Evil or Very Mad mati... idup balik... then mati.. idup balik.... hehehe.... kesianlah antu A... kena heart attack jer boleh mati... Surprised mcm main combat2 masa kecik dulu lah pulak....
Back to top Go down
View user profile http://sempoiajer.blogs.friendster.com/sempoiajer/
@>-- phantageerow85
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Female
Posts : 392
Age : 31
Location : de' johore
Status : married
Joined : 2008-04-18

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 19, 2008 12:06 pm

hehehehe kelakar nye...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Thu Jun 19, 2008 1:17 pm

jay wrote:
bayu_pagi wrote:
Laughing kahkahkah baper kali ler si Hantu A tu nak mati eks...

entah la x tau berapa kali dia nak mati klu nak tau sgt pegi la tanya kat hantu A tu sendiri.... heheehee

takmooooo takuttt....heheheh whistle

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Dialog 2 Hantu...   Today at 12:02 pm

Back to top Go down
 
Dialog 2 Hantu...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» WU:Madhubala 22Apr13.. RK's heart beats only for his Madhu !!...
» Subbed to Dubbed Anime Comparison (MAY CONTAIN SPOILERS)
» Dialogues of Madhubala
» Devar-bhabhi love fest
» Ram Leela: 15 well-timed dialogues in Sanjay Leela Bhansali's film

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: