HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Yesterday at 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 10 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 10 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Jodohku Di Tempat Kerja

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Jodohku Di Tempat Kerja   Wed May 14, 2008 5:09 pm

Bercinta atau bertemu jodoh di tempat kerja bukan lagi asing dalam masyarakat kita sejak negara mengecapi kemajuan dan golongan wanita diberi peluang untuk terbabit dalam aktiviti ekonomi sama seperti kaum lelaki

Dengan anggaran pembabitan hampir 50 peratus wanita dalam sektor pekerjaan, golongan lelaki tidak perlu lagi `merantau jauh' untuk mendapatkan calon isteri kerana di tempat kerja sendiri boleh dicari.

Selain sekolah, universiti, tempat sosial hinggalah kemunculan Internet sebagai medium pertemuan baru di alaf ini, pejabat tetap menjadi medan strategik bagi sesetengah individu yang mencari-cari pasangan ideal untuk dijadikan teman hidup.

Tidak semua sengaja memburu untuk berhubungan di tempat kerja namun atas pelbagai faktor, kebanyakannya tidak dapat lari daripada sekurang-kurangnya terpikat dengan rakan sekerja.

Bayangkan saja, purata lapan jam sehari, lima hari seminggu atau keseluruhannya kira-kira 240 hari daripada 365 hari dalam setahun. Boleh dikatakan sebahagian besar masa individu bekerjaya dihabiskan di sekitar tempat kerja.

Secara tidak langsung, pejabat atau tempat kerja sajalah `ruang' kepada golongan yang sibuk bekerja untuk bertemu, berkenalan atau bersosial. Apatah lagi bagi mereka yang menggalas tanggungjawab kerja yang banyak dan rumit hingga tidak berkesempatan untuk mencari calon suami atau isteri di luar daripada kehidupan pejabat.

Tidak dinafikan ada yang menolak menjalinkan hubungan serius dengan rakan sekerja kerana tidak yakin hubungan akan berjaya.

Tambah pula, jika majikan kurang menggalakkan hubungan cinta satu pejabat dan rakan-rakan `menakut-nakutkan' betapa perasaan kasih sayang akan cepat bertukar menjadi bosan. Mana tidaknya, kalau itulah wajah yang dilihat di pejabat, wajah itu juga yang perlu dilihat ketika di rumah. Tetapi, benarkah?

Masing-masing ada pandangan sendiri. Ramai juga hakikatnya rela jika bertemu jodoh di pejabat malah tidak kurang yang menaruh harapan untuknya.

Bagi golongan ini, banyak kebaikan jika bersuami atau beristerikan rakan sepejabat. Boleh menjimatkan perbelanjaan seperti pengangkutan selain lebih memahami tekanan kerja adalah antaranya.

Mengapa teman sekerja? Seseorang mudah jatuh hati dengan rakan sekerja disebabkan beberapa faktor:

Hampir
Seseorang terpikat dengan rakan sekerja kerana rakan sekerja sentiasa ada di sekitar mereka. Kajian mendapati semakin kerap anda bersama seseorang, semakin besar kemungkinan anda akan sukakannya.

Mudah
Bagi kebanyakan yang bujang dan bekerja, hampir keseluruhan masa yang ada disalurkan untuk kerja dan selebihnya untuk rehat. Untuk keluar mencari kekasih tentu memakan masa maka pejabatlah tempat yang paling mudah dan menjimatkan masa untuk tujuan itu.

Keselamatan
Biasanya seseorang itu cukup mengenali rakan sekerja. Personaliti dan kelakuan mereka dapat dilihat melalui gaya, cara berkomunikasi dan keupayaan mengatasi tekanan kerja. Melalui aspek ini, seseorang dapat menilai sama ada rakan itu berbahaya atau tidak.

Kemesraan
Bila bekerjasama untuk sesuatu tempoh yang lama, seseorang akan mudah berkongsi harapan, impian dan masalah dengan rakan sekerja. Kemesraan ini akan mewujudkan kepercayaan antara mereka.

Persamaan
Individu cenderung bekerja dengan orang yang menyamai diri mereka dari pelbagai aspek antaranya kelas sosial, pendidikan, pendapatan, minat dan sikap. Hubungan rakan sekerja berupaya mewujudkan rasa cinta berdasarkan persahabatan rasa hormat.

Hormat
Persamaan dari segi tanggungjawab dan peranan dalam melaksanakan tugas serta menaikkan taraf ekonomi mewujudkan kesalingbergantungan dalam hubungan rumah tangga. Dengan itu, golongan lelaki akan lebih menghormati hak dan peranan kaum wanita.

Celaru
Suasana tempat kerja yang kadangkala tertekan, kompetitif atau menyeronokkan akan membuatkan perasaan seseorang menjadi celaru dan biasanya mereka gemar meluahkannya kepada lelaki atau wanita menarik berdekatan.

Selalu bersama
Perhubungan di tempat kerja biasanya terjadi dalam profesion yang mana pekerjanya akan menghabiskan masa yang lama bekerjasama, dalam suasana yang sama, saat senang dan sukar serta saling bergantung antara satu sama lain dalam hal kerja.

Baik buruk hubungan sepejabat

PROFESOR Komunikasi dari Universiti Seattle, Amerika Syarikat, Mara Adelman berpendapat suasana tempat kerja akan suram tanpa hubungan cinta.

Hubungan sebegini, katanya, dapat membuatkan ruang korporat yang agak serius supaya lebih beremosi.

Kajian juga mendapati hubungan cinta sesama rakan sekerja dapat meningkatkan produktiviti seseorang pekerja sekali gus menunjukkan hubungan dengan teman sepejabat memberi kebaikan kepada mereka yang menjalinkannya.

Kebaikan

# Anda tidak perlu lagi membuang masa mencari calon suami atau isteri dan mencuri masa untuk bertemu orang tersayang selepas waktu pejabat atau menunggu masa cuti untuk berjumpa kerana masing-masing dapat bersua di pejabat bila-bila masa yang dimahukan.

# Peluang untuk mengenali pasangan lebih banyak berbanding jika mereka bekerja di lain pejabat. Dengan itu, masing-masing lebih memahami pasangan masing-masing.

# Berada di bawah bumbung syarikat yang sama membuatkan kedua-duanya memahami tugas kerja pasangan dan ini dapat mengelak daripada timbulnya konflik akibat tekanan kerja.

# Selain menjimat masa, perbelanjaan juga dapat dikurangkan. Pasangan boleh berkongsi kereta bersama untuk pergi dan balik kerja.

Namun, menjalin hubungan dengan teman sekerja juga mengundang risiko.

Keburukan

# Terlalu kerap bertemu, di rumah dan tempat kerja setiap hari boleh menimbulkan rasa jemu yang mungkin menjadi punca pergeseran. Setiap orang memerlukan masa untuk bersendiri, melakukan hobi atau bertemu rakan.

# Perhubungan ini juga dibimbangi akan mengganggu profesionalisme pekerjaan. Misalnya, jika ada yang memegang jawatan tinggi dan pasangannya pula bekerja di bawah mereka, layanan terhadap pekerja lain mungkin akan berbeza.

# Mudah dilanda perasaan cemburu. Perhubungan dengan rakan sekerja berlainan jantina terpaksa dibataskan kerana bimbang pasangan akan cemburu. Sedikit sebanyak ia akan menggugat kebebasan bekerja dan mengganggu kelancaran kerja.

# Perhubungan akan sentiasa menjadi perhatian rakan sekerja di sekeliling. Sedikit hal berbaur negatif boleh menjadi buah mulut sepejabat.

# Masalah dalam perhubungan atau jika keduanya berpisah, ditakuti memberi kesan kepada prestasi kerja.

# Suami dan isteri bekerja di satu pejabat.... OK... jika...

# Kedua-duanya bekerja di lain jabatan

# Bukan ketua atau anak buah kepada pasangan

# Bekerja di syarikat yang besar hingga sukar bertemu di pejabat

# Masing-masing memahami risiko hubungan ini dan sentiasa bersikap profesional walau apapun berlaku. "

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
zulsa
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 595
Age : 38
Location : szbap
Status : three in the row
Joined : 2008-04-16

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Wed May 14, 2008 5:37 pm

panjang lebar artikel nie.. ehmm semoga bertemu jodoh yg terbaik...
Back to top Go down
View user profile http://insanbakti.blogspot.com/
ayumi
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 67
Age : 35
Location : SumWhereIBelong
Status : SinGlenoTavaiLabLe...ngeh3
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Wed May 14, 2008 6:15 pm

hmmmm....ada pro n con....eeeerrrmmmffff.....
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 9:56 am

aku dr sekolah sampai dh keje ni, mmg x suka nk couple2 ngn classmate ke ofismate ke...
nape ntah...b'kenan tp takmo gak couple...
tp nnt kat tempat keje baru, nk couple ngn bos la..bleh ekk..??kuang3...





*ni kalo sha baca, bebulu tinger dia..wakaka

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:05 am

btol..ade pro n kontra jodoh stu opis ni..hehehe

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
zulsa
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 595
Age : 38
Location : szbap
Status : three in the row
Joined : 2008-04-16

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:15 am

notme wrote:
aku dr sekolah sampai dh keje ni, mmg x suka nk couple2 ngn classmate ke ofismate ke...
nape ntah...b'kenan tp takmo gak couple...
tp nnt kat tempat keje baru, nk couple ngn bos la..bleh ekk..??kuang3...

*ni kalo sha baca, bebulu tinger dia..wakaka

Wah ada cita cita.. ehmm bagus laa... tapi yg muskil tu.. kenapa lak bebulu telinga sha.. bukan sememangnya telinga semua org berbulu ke ??? scratch muskil nie.

** memberus guna berus sabut **
Back to top Go down
View user profile http://insanbakti.blogspot.com/
sha2226
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 93
Age : 35
Location : -kLuaNg-
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:25 am

memang berbulu tinga aku dengar.. wakakaka.. couple ar mi, aku lg suka.. hehehe.. mi, kalau ko couple ngan bos, mintak gaji banyak˛ pastu banje aku k... Razz
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:27 am

zulsa wrote:
notme wrote:
aku dr sekolah sampai dh keje ni, mmg x suka nk couple2 ngn classmate ke ofismate ke...
nape ntah...b'kenan tp takmo gak couple...
tp nnt kat tempat keje baru, nk couple ngn bos la..bleh ekk..??kuang3...

*ni kalo sha baca, bebulu tinger dia..wakaka

Wah ada cita cita.. ehmm bagus laa... tapi yg muskil tu.. kenapa lak bebulu telinga sha.. bukan sememangnya telinga semua org berbulu ke ??? scratch muskil nie.

** memberus guna berus sabut **
ni bulu panjang sket..wakakaka...


eisshh..abg chik ni..kang lari topik x terkejo lak kita...ekeke...


zimah kan seopis ngn bakal suami dia.. sesuai sgt le dia bg respon kat sini...tgk pro ke cont yg byk..hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
sha2226
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 93
Age : 35
Location : -kLuaNg-
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:29 am

nnti kat opis br nak cr calon suami ler kat situ...
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:31 am

sha2226 wrote:
memang berbulu tinga aku dengar.. wakakaka.. couple ar mi, aku lg suka.. hehehe.. mi, kalau ko couple ngan bos, mintak gaji banyak˛ pastu banje aku k... Razz
weiii..kuar topik weiii..jom..jom..lariiiii....

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
sha2226
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 93
Age : 35
Location : -kLuaNg-
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:38 am

[b]masuk topik lak..[/b]

seperti yg yg dibincangkan diatas, sha x brape minat ler nak bercinta ngn org 1 opis ni. kat umah tngk muka dia, kat opis pun nak tengok muka dia jugak. pastu kalau ada wat salah @ kena marah ngan bos sure malu kalau husb @ wife nmpak...

lg 1 keburukannya.. bila time gaduh ngan pasangan, sure org 1 opis dpt tahu, secara tak langsung dah terbawa hubungan rumah tangga ke dalam tempat kerja....
Back to top Go down
View user profile
zulsa
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 595
Age : 38
Location : szbap
Status : three in the row
Joined : 2008-04-16

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 10:44 am

notme wrote:


eisshh..abg chik ni..kang lari topik x terkejo lak kita...ekeke...


zimah kan seopis ngn bakal suami dia.. sesuai sgt le dia bg respon kat sini...tgk pro ke cont yg byk..hehe..

Ehmm rileks laa nami.. kita lari sikit sikit jee..

Citer pasal zmah, husband to be zmah setahu abg chik, department lelain. pastu tak sama bangunan... mereka hanya dihubungkan dgn satu jambatan ( depa kata jambatan tu dah banyak jodohkan org ).
Tapi dibawah satu nama yg besar di Putrajaya.

p/s : abg chik perasan, zmah semakin cerah sekarang.. tapi HTB zmah tu semakin gelap lak. apa kes. sorry kalau ini dikata mengumpat, sekadar luahan jee. Minta maaf bebanyak. No
Back to top Go down
View user profile http://insanbakti.blogspot.com/
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 11:30 am

untuk pengetahuan sumer, bayu ngan hubby satu tempat kerja...
so far bayu rasa takder masalah...mungkin sbb bayu tidak sepejabat dengan my hubby...

yang penting kita kena tahu bezakan hal peribadi dan kerja....BE PROFESSIONAL!

actually, dulu bayu pon kalo bleh takmo la cari pasangan satu tpt kerja tapi inilah TAKDIRNYA....bayu terima dgn hati terbuka.
yang tak nak tulah selalunya kita dapat...hehehe

mmg ada pro and con, kita kenalah pandai bezakan...terpulang bagaimana individu itu menguruskannya...

apapun bayu HEPI WIF MY LIFE! cheerleader

Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
sempoiajer79
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Female
Posts : 352
Age : 37
Location : Tingkat Seploh...
Status : Single
Joined : 2008-04-24

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 11:31 am

ada baik n kureng baik gak.... yg baik, jimat petrol, lebih dekat, and etc.... tp kalau same building tapi ofis lenlain xper gak.... tapi kalau same ofis, different dept..hmmm... ok sikit kot... tp kalau same floor tue, bagi org, haru sikit kot.. kalau lah diriku begitu, uwaaaa..... kantoi segala xtxt tak sihatku ini.... and kalau future hubby jadi bos ku (bos yg skrg ni xmboh... bos ofis dulu ok kot..hehehe), tidakku sanggup... diskriminasi nanti...
Back to top Go down
View user profile http://sempoiajer.blogs.friendster.com/sempoiajer/
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 3:34 pm

aku xpernah berminat dgn perempuan kat tmpt keje ke..sekelas ke.. rasa xbest..walaupun dia tu lawa... xtau nape..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 709
Age : 37
Location : Putrajaya
Status : Its complicated
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 3:38 pm

ari2 jmpe kot zam..
naik jelak lak tgk..
pastu dh tau lak prangai cmne kn..
aku dulu ex-bf course lain..
x sama kursus trus..hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 5:51 pm

emmm memang betul .... ada baik dan ada buruk nyer ....
tapi kalo dah jodoh nak wat macam mana ...

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
ayumi
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 67
Age : 35
Location : SumWhereIBelong
Status : SinGlenoTavaiLabLe...ngeh3
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Thu May 15, 2008 6:08 pm

selagi bleh...mntak dijauhkn dlm idupku....ngeh3
Back to top Go down
View user profile
nalitha hazirah
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 99
Age : 33
Location : cheras. kay eLL
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 2:07 am

aku seklinik ngan bf aku..
hihihihiihi Very Happy
*OPIS SAMA TK NGAN KLINIK...?
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 10:28 am

cencuroot wrote:
aku xpernah berminat dgn perempuan kat tmpt keje ke..sekelas ke.. rasa xbest..walaupun dia tu lawa... xtau nape..
sama lak kita kan...zam..kan...
penah x ko minat rakan seforum?wakakaka sengih

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 10:32 am

notme wrote:
cencuroot wrote:
aku xpernah berminat dgn perempuan kat tmpt keje ke..sekelas ke.. rasa xbest..walaupun dia tu lawa... xtau nape..
sama lak kita kan...zam..kan...
penah x ko minat rakan seforum?wakakaka sengih
pernah..aku minat ko nami..hehe
bila la leh jumpa..nak minta autograf..
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 10:43 am

Embarassed malu seyhhh...wakaka
aku tak reti lukis graf... teasing

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 10:49 am

ko sain je autograph tu..aku dah siap lukis dah graf..tunggu ko sain je...hehe

sbb apa aku xske kawan seopis n sekelas?

salah satu sebabnya ialah..biasanya kawan2 laki dalam sekelas/seopis dah penah komen perempuan2 yg ada kat opis/kelas tu..kalau komen ok xpe la..kalau kutuk? hehe..xnak le jadi bini aku..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
anat
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 40
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 11:21 am

fuh.. kenal seforum pun bleh jatuh dalam kategori ni gak ke.. heheheh.. ;p
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Fri May 16, 2008 11:34 am

kategori ni la jgk anat..hehe ..kat forum kan kita bekerja jgk..kerja menaip.. ada pengalaman camtu ke anat? jodoh seforum ke?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Jodohku Di Tempat Kerja   Today at 10:05 am

Back to top Go down
 
Jodohku Di Tempat Kerja
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» How do you go to the toilet in space?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Kerja & Kerjaya-
Jump to: