HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 10:25 am

1hb. Kamu seorang yang tidak tetap pendirian terutamanya dalam > soalcinta. Kadangkala pilihan yang kamu buat itu bukanlah yang terbaik. Sebab itu cinta kamu mudah beralih arah bila terasa tidak wujud keserasian.
2hb. Berbeza dengan mereka yang dilahirkan pada 1hb, kamu yang dilahirkan pada tanggal 2hb cukup tegas orangnya dan keputusan kamu sukar digugat termasuklah soal cinta. Sekali kamu mengatakan tidak, tiada siapa yang mampu mengubahnya.

3hb. Kamu seorang yang cukup bersemangat dalam menjalani
kehidupan. Kamu memerlukan cinta dalam hidup namun sikap kamu yang seolah tak endah dan sukar untuk meluahkan apa yang kamu rasa membuatkan kamu segan untuk didekati.

4hb. Dikatakan kamu yang dilahirkan pada 4hb ini terlalu suka
mengikut perasaan dan kata hati. Sebab itulah tidak hairan bila kamu sering tersilap membuat keputusan yang kadangkala kamu sendiri kesali.Selalu saja cinta kamu hinggap pada tempat yang salah.

5hb. Awas! Kawal perasaan cemburu yang kamu miliki itu kerana ia boleh memburukkan diri kamu sendiri. Namun kebaikan kamu, bersifat pelindung kepada orang-orang yang kamu sayangi.

6hb. Kamu disukai ramai kerana personaliti kamu yang cukup
menarik hati.Tidak hairanlah bila ramai yang cuba menawan hati kamu.Walau bagaimanapun, bagi kamu banyak lagi perkara penting selain cinta.

7hb. Kamu seorang yang 'happy go lucky' dan gemar berseronok.
Namun sikapka mu yang agak berhati-hati dalam memilih teman membataskan pergaulankamu. Begitu juga soal percintaan. Kamu ni pemilih sangat!

8hb. Kamu seorang yang romantis. Wah! beruntungnya siapa yangmenjadi pasangan kamu nanti. Namun kamu mementingkan cinta sejati bukannya nafsu semata-mata saja!

9hb. Nampaknya kamu ni seorang yang amat menjaga personaliti dan keterampilan diri di mata orang ramai. "Maintain vouge" memanjang!Dalamsoal cinta, sudah tentu kamu ingin yang 'setaraf' juga.

10hb. Kamu yang dilahirkan pada tarikh ini seorang yang sangat
mementingkan keluarga daripada segala-galanya di dunia ini. Kamu gembira dalam keriuhan keluarga yang besar. Namun sikap ini kadangkala membuatkan buah hati terasa diri terpinggir!

11hb. Nampaknya kamu ni seorang yang amat berdisiplin dalam
mengatur kehidupan kamu seharian. Sebab itulah kamu juga mengharap si dia juga bersikap demikian. Namun, tidakkah kamu terfikir, kadangkala hidup ini terasa boring bila terlalu mengikut peraturan ??

12hb. Kamu seorang yang setia dalam perhubungan. Sekali kamu
memberikan komitmen, selamanya kamu akan setia. Namun jangan tak tahu,ramai yang masih menaruh minat padamu walaupun tahu kamu sudah pun berpunya!!

13hb. Kamu seorang yang sering berfikir ke arah yang positif
sahaja.Sebab itulah kamu disukai ramai. Namun dalam masa yang sama,kamu sering tunduk dan tidak tahan dengan tekanan! Dari segi hubungan cinta,kamu amat pandai menjaga perhubungan.

14hb. Hebat! Bagi kamu, karier/pelajaran adalah segalanya dalam hidup.Sebab itulah kamu tidak menerima mana-mana huluran cinta daripada sesiapa.Cinta dan perkahwinan adalah perkara terakhir dalam senarai hidup kamu!!

15hb. Kamu yang dilahirkan pada tarikh ini suka mengubah
keputusan kamu secara tiba2. Namun apabila kamu membuat keputusan, kamu akan terus bertindak. Punca pergaduhan antara kamu dan si dia, sikap kamu ini yangsuka membuat tindakan 'last minutes'.

16hb. Kamu ini seorang yang moody rupanya... .Sekejap mood kamu okay dan sekejap pula kamu marah2. Ini membuatkan tekanan dan si dia boring dengan sikap kamu itu. Cuba kawal sikit.

17hb. Kamu lebih suka menjaga hati orang lain berbanding hati
kamus endiri. Namun sikap penting yang kamu tonjolkan membuatkan orang tidak tahuperasaan sebenar kamu.

18hb. Kamu ni sangat perahsia orangnya lebih2 lagi soal perasaan dancinta. Kamu lebih suka memendam perasaan hingga mendatangkan tekanan pada diri kamu. Dalam perhubungan cinta, mereka sukar untuk melafazkan kata sayang.

19hb. Kamu bersikap berhati-hati dalam setiap apa yang kamu
lakukan termasuklah menjalinkan perhubungan cinta. Biasanya kamu lebih suka mulakan dengan persahabatan sebelum menjadi serius.

20hb. Kamu ini terlalu banyak permintaan. Ada saja yang kamu
inginkan.Sebab itulah sering timbul pergaduhan dengan si dia bila kamu asyik mintaitu dan ini. Kamu sepatutnya tengok dulu kemampuan si dia!!!

21hb. Sikap kamu yang cool, tenang dan seolah tak kisah
membuatkan orang lain 'ambil mudah' terhadap diri kamu. Begitu juga si dia. Lebih baikkamu berterus-terang jika ada perbuatan si dia yang kamu tidak suka sebelum terlambat.

22hb. Kamu yang lahir pada tanggal ini seorang yang amat
bercita-cita tinggi dan mempunyai impian hidup sendiri. Dalam soal cinta,kamu akan memilih seseorang yang kamu akan rasa' selamat' bila berada disampingnya.

23hb. Sikap kamu yang kelakar dan riang membuatkan orang suka mendampingikamu. Malangnya kamu sering terasa bosan bila berada di samping teman2 dansidia. Jangan begitu, kadangkala kita perlu serius dalam hidup.

24hb. Kamu seorang yang mementingkan diri sendiri. Dalam
perhubungan cinta, kamu terlalu takut dilukai hingga membuatkan kamu bersifat menggongkong si dia.

25hb. Bila menyentuh soal cinta, kamu sukar mempercayai
lelaki/perempuan yang bagi pendapat kamu ramai yang lebih suka mempermainkan kaum sejenis kamu. Kalau tak mencuba, bagaimana nak taukan ??

26hb. Kamu harus ubah sikap kamu ini yang dikatakan tidak serius dalam perhubungan yang dijalinkan. Malah kamu lebih mentingkan keseronokan saja!!!!

27hb. Kamu sukar untuk menaruh kepercayaan kepada orang lain
walaupun kekasih kamu sendiri. Tak baik wasangka !!!!

28hb. Kamu suka diri kamu menjadi perhatian ramai dikalangan
teman2.Namun kadangkala di dalam keghairahan bila menjadi tumpuan, kamu meminggirkan si dia tanpa disedari.

29hb. Kamu tidak akan menjalinkan sebarang komitmen dengan
sesiapa saja selagi kamu tidak puas hati dengan apa yang kamu miliki.

30hb. Kamu seorang yang keras kepala. Ini juga punca pergaduhan kamu dengan si dia kerana kamu sukar untuk beralah!!!!

31hb. Terlalu banyak yang kamu impikan dalam hidup.Jangan
begitu,hargai apa yang kamu miliki sekarang termasuk si dia yang setia!!!

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 11:02 am

nina2519 wrote:

19hb. Kamu bersikap berhati-hati dalam setiap apa yang kamu
lakukan termasuklah menjalinkan perhubungan cinta. Biasanya kamu lebih suka mulakan dengan persahabatan sebelum menjadi serius.

hehehe..ada kena mengena jugakk..hehehe Razz

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 11:11 am

Quote :
11hb. Nampaknya kamu ni seorang yang amat berdisiplin dalam mengatur kehidupan kamu seharian. Sebab itulah kamu juga mengharap si dia juga bersikap demikian. Namun, tidakkah kamu terfikir, kadangkala hidup ini terasa boring bila terlalu mengikut peraturan ??


aku rasa aku agak berdisiplin... tp taklah le sgt2..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
sempoiajer79
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Female
Posts : 352
Age : 37
Location : Tingkat Seploh...
Status : Single
Joined : 2008-04-24

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 11:53 am

13hb. Kamu seorang yang sering berfikir ke arah yang positif
sahaja.Sebab itulah kamu disukai ramai. Namun dalam masa yang sama,kamu sering tunduk dan tidak tahan dengan tekanan! Dari segi hubungan cinta,kamu amat pandai menjaga perhubungan.


tak gak... try to think positively tp selalunya tersasar gak kpd negative gak... Tekanan?... Yup... napelah aku sering tertekan?.. Tp itu dulu kot.. Skrg semakin pandai menepis tekanan.. hehehe Poyo!.. riak la pulok.. Cinta?.. Tak tau lah...pasai xpernah lagi..
Back to top Go down
View user profile http://sempoiajer.blogs.friendster.com/sempoiajer/
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:16 pm

6hb. Kamu disukai ramai kerana personaliti kamu yang cukup
menarik hati.Tidak hairanlah bila ramai yang cuba menawan hati kamu.Walau bagaimanapun, bagi kamu banyak lagi perkara penting selain cinta.




emmm memang betul, banyak benda yang lagi penting ...

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:21 pm

18hb. Kamu ni sangat perahsia orangnya lebih2 lagi soal perasaan dancinta. Kamu lebih suka memendam perasaan hingga mendatangkan tekanan pada diri kamu. Dalam perhubungan cinta, mereka sukar untuk melafazkan kata sayang.




hehehehe....yg ni tersangat2 la betol.... good

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:25 pm

huhuhuh ... perahsia ke cik konah niii ??? emmm ada betul nyerrr ...

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:26 pm

hehehehe... evilgrin

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:42 pm

sempoiajer79 wrote:
13hb. Kamu seorang yang sering berfikir ke arah yang positif
sahaja.Sebab itulah kamu disukai ramai. Namun dalam masa yang sama,kamu sering tunduk dan tidak tahan dengan tekanan! Dari segi hubungan cinta,kamu amat pandai menjaga perhubungan.


tak gak... try to think positively tp selalunya tersasar gak kpd negative gak... Tekanan?... Yup... napelah aku sering tertekan?.. Tp itu dulu kot.. Skrg semakin pandai menepis tekanan.. hehehe Poyo!.. riak la pulok.. Cinta?.. Tak tau lah...pasai xpernah lagi..

hehehe..yeker tak penah rasai..tekanan tu dtg bile diri dihimpit satu jawapan yg tak pasti..hehehe

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:50 pm

tekanan time takde duet...argghhhh..tekanan mcm kene tekan2 jek...huhuhuhu

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 12:54 pm

urm tu semestinya..hahahaha..

last week hilang duit..tah katmana tah jatuh..tensen tul..dah tak leh nak bayar hutang..uwaaaaa..tangguh ler dulu..tekanan tul..urm

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 1:07 pm

leh lak cik konah gelak..org tengah sedey nie..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Crying or Very sad

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 1:44 pm

alaa..xpe la..duet buleh dicari lagi..nnt dpt gaji, buleh byar blik hutang tuh..dah takde rezki..nak wat camne kan kan...

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 1:51 pm

tu laa takde rezeki nampaknya..last2 tapau kat mak ler duit..hehe

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 2:10 pm

takpe..tggu gaji

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 2:55 pm

hehehe..gaji lambat lagi..

nasib baik ada balance lagi kat dalam bank..tapau mak tuk mgu nie

jeerk..huhu

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 3:16 pm

buleh pow mak takpe laa...huhuhuh

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
sha2226
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 93
Age : 35
Location : -kLuaNg-
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 3:28 pm

22hb. Kamu yang lahir pada tanggal ini seorang yang amat
bercita-cita tinggi dan mempunyai impian hidup sendiri. Dalam soal cinta,kamu akan memilih seseorang yang kamu akan rasa' selamat' bila berada disampingnya.


hahahahaha... betol ar tu..
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 3:38 pm

hehehe.. abis kalo tak tapau kat mak nak tapau kat sapa lagi cik konah..hehe

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 709
Age : 37
Location : Putrajaya
Status : Its complicated
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Mon May 12, 2008 4:14 pm

26hb.
Kamu harus ubah sikap kamu ini yang dikatakan tidak serius dalam
perhubungan yang dijalinkan. Malah kamu lebih mentingkan keseronokan
saja!!!!


uik...trus x sama...

p/s: jgn lari dr topik ek guys...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
nalitha hazirah
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 99
Age : 33
Location : cheras. kay eLL
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Tue May 13, 2008 9:30 am

nina2519 wrote:
14hb. Hebat! Bagi kamu, karier/pelajaran adalah segalanya dalam hidup.Sebab itulah kamu tidak menerima mana-mana huluran cinta daripada sesiapa.Cinta dan perkahwinan adalah perkara terakhir dalam senarai hidup kamu!!


Razz cinta tuh bkn terakhir dlm senarai hidup..seiring mencarinya sbgmana mencari kejayaan dlm hidup..
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Tue May 13, 2008 10:38 am

den pun 14hb gak.. kekekeke... mcm tak betul je kalau bagi lelaki.. mebi betul kot bagi wanita.. eheheheh...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Tue May 13, 2008 10:55 am

Quote :
1hb. Kamu seorang yang tidak tetap pendirian terutamanya dalam > soalcinta. Kadangkala pilihan yang kamu buat itu bukanlah yang terbaik. Sebab itu cinta kamu mudah beralih arah bila terasa tidak wujud keserasian.

aku ngan wife aku 1hb..huhu..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Tue May 13, 2008 11:00 am

ko rasa mcm betul ke analisis tu zam? kekekeke...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Tue May 13, 2008 11:03 am

tak betul....dia setia je ngan aku..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir   Today at 4:07 am

Back to top Go down
 
Sifat Wanita Melalui Tarikh Lahir
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Kesihatan & Kebersihan-
Jump to: