HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Fotopages.com

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Fotopages.com   Fri Mar 28, 2008 3:49 pm

sesapa yg ade fotopages tu meh le kongsi² kt sini..cam nak edit gambo ke..hehe..aku baru nak berjinak² ngn editing ni..tp x mahir le..sape ade ilmu tu..meh le kongsi² kt sini..
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Sat Mar 29, 2008 8:43 am

fotopages ni kena g class zimah.. baru pandai.. huhuhu..
Back to top Go down
View user profile
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 11:33 am

xpyh gi kelas..aku tgk org lain punye..mcm xpyh gi kelas je..ko xkan xde ilmu..

ni fotopages aku..

http://hziemah.fotopages.com
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 2:14 pm

knp aku lgsg x minat nk berfotopages nih..? Rolling Eyes
aku tgk mcm best je dorg wat...tp aku xtertarik lak...
cuba korg citer sket cemana dorg wat gambo2 lawo tu..
edit kat fotopages ke?
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 2:36 pm

aku wat gambor lawa x guna fotopages pun.. ehehehe.. ada tools utk buat gambar jadi lawa ke kat fotopages tu? kurang periksa laks..
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 2:54 pm

zoulle wrote:
aku wat gambor lawa x guna fotopages pun.. ehehehe.. ada tools utk buat gambar jadi lawa ke kat fotopages tu? kurang periksa laks..
ntah le zol..tp aku tgk byk gambo lawo2 kat situ..mcm dlm mag plak..
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 2:58 pm

fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 3:00 pm

nanti le kalau aku free aku try g survey.. ehehehe.. dengan network aku yg block sana sini ni susah tul aku nak gerak ke mana-mana.. mau aku marah network admin aku ni nanti..
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 3:04 pm

hziemah wrote:
fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..


ooo.. gue ingat kat fotopages tu bole edit.. hang cakap biaq terang zimah.. ehehehe..
Back to top Go down
View user profile
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 3:07 pm

zoulle wrote:
hziemah wrote:
fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..


ooo.. gue ingat kat fotopages tu bole edit.. hang cakap biaq terang zimah.. ehehehe..

lampu suluh aku ilang le..tu le psal keadaan malap je..eheks!
so kalo ko ade ilmu² tuh..turunkan le kat aku..
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 3:08 pm

hziemah wrote:
fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..
lorrr..aku igt dorg edit gambo2 tu kat fotopages tu...huhu..
aku edit guna paint.net...pastu blajo kat forum tu cara2 nk edit..hehe
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 3:14 pm

tapi yang nyatanya avatar ko ni nami memang mengusik kalbu.. hahahahaha...
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Mon Mar 31, 2008 5:29 pm

zoulle wrote:
tapi yang nyatanya avatar ko ni nami memang mengusik kalbu.. hahahahaha...
ailaikkk..ko jgn teguda dah le... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Tue Apr 01, 2008 10:17 am

notme wrote:
zoulle wrote:
tapi yang nyatanya avatar ko ni nami memang mengusik kalbu.. hahahahaha...
ailaikkk..ko jgn teguda dah le... Laughing

aku tak tergoda ngan avatar arr.. tergoda ngan tuan avatar ada le.. hahahahaha.. Razz
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Tue Apr 01, 2008 3:19 pm

zoulle wrote:
notme wrote:
zoulle wrote:
tapi yang nyatanya avatar ko ni nami memang mengusik kalbu.. hahahahaha...
ailaikkk..ko jgn teguda dah le... Laughing

aku tak tergoda ngan avatar arr.. tergoda ngan tuan avatar ada le.. hahahahaha.. Razz
kehkehkeh...jgn..jgn...tak rela aiiii... What a Face
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Fotopages.com   Tue Apr 01, 2008 5:44 pm

notme wrote:
hziemah wrote:
fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..
lorrr..aku igt dorg edit gambo2 tu kat fotopages tu...huhu..
aku edit guna paint.net...pastu blajo kat forum tu cara2 nk edit..hehe

nami, try bg kat aku website² yg bleh edit² ni...bg url..senang aku nak wat keje...

_________________


Lilypie - Personal pictureLilypie
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Wed Apr 02, 2008 9:40 am

zimah, edit2 tu guna software le.. kalau ada site yg bole edit pun sure tools dia sikit sangat.. basic2 je.. nak edit lagi power gunalah adobe photoshop atau coreldraw.. nak ajar pun bukannya aku terrer sangat.. sket2 tu bole ler.. huhu
Back to top Go down
View user profile
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Fotopages.com   Wed Apr 02, 2008 9:53 am

zoulle wrote:
zimah, edit2 tu guna software le.. kalau ada site yg bole edit pun sure tools dia sikit sangat.. basic2 je.. nak edit lagi power gunalah adobe photoshop atau coreldraw.. nak ajar pun bukannya aku terrer sangat.. sket2 tu bole ler.. huhu

tu aku tau le nak lg power guna photoshop ngn coreldraw...tp aku dah lupa le nak guna photoshop..mase blajo ade le gune..tp dah lama tinggal...huhue..

_________________


Lilypie - Personal pictureLilypie
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Fotopages.com   Wed Apr 02, 2008 10:14 am

tu kira software yg power dah tu utk edit foto.. aku ada ebook photoshop ni tapi mana aku letak tah.. budak2 skolah menengah skang ni pun da terrer guna software ni.. tapi atas inisiatif seniri le.. terrer lagi dari aku.. terpegun seketika aku.. huhuhu
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Fotopages.com   Wed Apr 02, 2008 2:33 pm

hziemah wrote:
notme wrote:
hziemah wrote:
fotogpages ni tmpt tepek gambo je...yg edit² tu wat ke tmpt lain..cam picasa ke..photoshop ke..dan yg sewaktu dgnnye..maksud aku..yg nak edit² tu le aku x reti sgt..so nak blajo le ngn sape² rase tau..pastu bleh le nak tepek kt fotopages..hehe..

cam ko nami..wat kt blog ko tu le..hehe..terigin nak ade blog..tp nak edit lawa² tu x reti..
lorrr..aku igt dorg edit gambo2 tu kat fotopages tu...huhu..
aku edit guna paint.net...pastu blajo kat forum tu cara2 nk edit..hehe

nami, try bg kat aku website² yg bleh edit² ni...bg url..senang aku nak wat keje...

Jimah, ko gi www.paint.net. kalo nk tau cemana guna tools dia, ko kena rajin baca tutorial kat forum tu.. Wink
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
carlbella
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
avatar

Male
Posts : 64
Age : 42
Location : Bandar Tun Abdul Razak, Pahang
Status : married
Joined : 2009-01-18

PostSubject: Re: Fotopages.com   Fri Jan 23, 2009 2:46 am

meh sini click fotopages saya.... http://carlbella69.fotopages.com
Back to top Go down
View user profile http://www.carlbella69.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Fotopages.com   

Back to top Go down
 
Fotopages.com
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak IT dan Teknologi-
Jump to: