HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 VGRiP – Serum Pengetat Miss V - WANITA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
notrex
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 761
Age : 36
Location : jb
Status : have
Joined : 2014-05-31

PostSubject: VGRiP – Serum Pengetat Miss V - WANITA   Tue Feb 16, 2016 6:36 pm

[HOT!!!] VGRiP - Serum Pengetat Vagina. *Harga Promosi









Hi dear,

Adakah anda menghadapi masalah berikut?



Faraj longgar dan tidak grip macam masa kahwin dulu.

Kurang teransang dan susah naik nafus.

Sukar nak klimaks dan puas di ranjang.



Adakah anda menghadapi masalah di atas? Jika ya, anda wajib guna VGRiP - Serum Pengetat Vagina ini!



VGRiP adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam hanya masa 5 minit.



Ya, tiada produk lain macam ni, boleh google kalau tak percaya. Produk macam ni belum pernah ada di pasaran lagi. ANDA memang kena cuba produk ni. Sebab apa ye kena cuba produk ni?



Sebelum Selepas





Anda kena cuba produk ini kerana:



Berkesan dalam masa 5 minit.

Ada KKM dan Halal.

100% selamat dan sangat berkesan!

Suami anda pasti akan puji melambung lepas bersama.

Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.

Ada jaminan pulangan wang jika ianya tak berkesan.



Kenapa Serum VGRiP?



Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.

Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.

Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.

Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita

Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.

Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik

Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia





So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP - Serum Pengetat Vagina ni pada harga pre-launch?





Oh ya, dear mesti nk tengok testimoni-testimoni dulu ye kan? Ok, baiklah, dibawah ini adalah real testimoni daripada pengguna-pengguna VGRiP. Rata-rata sangat berpuas hati dan diaorang kata,





Puan Nadiyah Asyikin:

Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.



Puan Hamidah:

saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.



Leen:

Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..



Cara Penggunaan:



Picit VGRiP – Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj

= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.



FAQ:



Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.

Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.

Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as "Supplement".

Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.

Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.





Harga hanya Rm 150

Harga Promosi Rm 130





Jaminan Pulangan Wang!

Jika produk ini tidak berkesan langsung terhadap anda, jangan risau, kami akan pulangkan wang anda 100%! Jadi, tak perlu takut untuk cuba. Anda takkan rugi apa-apa. =)





RM130





CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL







Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:





MAYBANK



5122 6806 0093



CIMB



7042765243



PUBLIC BANK



4702 6594 35



BSN



0114 1290 0008 5491



BANK ISLAM



12092 02281 0552



RHB BANK



16202700084814



BANK RAKYAT



220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen



* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm





http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm



Back to top Go down
View user profile http://www.untuklelaki.net
 
VGRiP – Serum Pengetat Miss V - WANITA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» On the 25 days of Christmas, Miss Fumi gave to me...
» Bella's Little Miss Boutique - Bows, Plaques, Baby Shower Gifts, and more.
» Southern Miss 2012 depth chart
» Goodbye, I'll miss you guys
» i miss da's hamachi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Ahli :: Teratak Iklan & Kedai Online-
Jump to: