HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Yesterday at 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Mini Love Orgasmic Gel for Women

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
notrex
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 758
Age : 36
Location : jb
Status : have
Joined : 2014-05-31

PostSubject: Mini Love Orgasmic Gel for Women    Sat Dec 19, 2015 9:05 am



Mini Love Gel Perangsang Nafsu Isteri

Mini Love merupakan gel perangsang nafsu isteri atau wanita yang paling hebat dan memberikan rasa sensasi ghairah yang luarbiasa kepada isteri yang menggunakannya 10 minit sebelum untuk bersama. Mini Love gel perangsang nafsu isteri atau wanita ini akan menamatkan rasa dingin seksual isteri kepada suami dan mudah untuk bertindakbalas apabila rangsangan diberikan. Rasa ghairah dan sensasi yang dirasakan isteri tinggi terhadap suami dan tiada yang lain yang diharapkan isteri melainkan hanya hanya hubungan bersama suami.

gel perangsang nafsu isteri yang sangat berkesan dan mujarab
Isteri Yang Dingin Seks Atau Gagal Mendapat Kepuasan Seks Bagaikan Tanah Yang Kering Kontang Yang Memerlukan Siraman Air Untuk Merangsang Kembali Nafsunya & Selepas Itu Ianya Pasti Segar Kembali !!
ANDA bayangkan bila anda sudah melakukan pelbagai aksi dan cara untuk menaikkan ghairah dan isteri, namun ianya masih relax dan “kering” sahaja.. Tentu sekali memeningkan kepala anda

Ayuh Kita Berikan Dia Pengalaman Yang Baharu

gel perangsang nafsu isteri seksual wanita
Sifat Kaum Isteri Sering Menyembunyikan Perasaan Tak Puas Seks !
Sebagai ISTERI pula anda rungsing sebab sering tidak puas.. suami pula sering “kantol” awal.. suami mudah je tido lepas tu.. tinggallah anda menyimpan perasaan sedih dan rasa tak puas itu.. dan macam-macam lagi perasaan anda ATAU anda sendiri lambat terangsang? lambat timbul rasa ghairah dan sensasi rangsangan seksual suami? tak pe..

Ayuh ANDA Rasa Suatu Pengalaman Rasa Ghairah Luarbiasa

PANAS !

Bagaimana panas? Tak sempat habis SUAMI melakukan foreplay lagi. Isteri sudah kekejangan dalam KEPUASAN !
Tentunya panas.. Bila suami baru sahaja memberi ciuman atau rangsangan, ISTERI merasakan sensasi ghairah yang luarbiasa !
Dan lagi panas.. Apabila si ISTERI boleh mendapat klimaks berkali-kali, sedangkan sebelum ini tidak pernah merasa nikmat klimaks seksual.
Indah bukan?

Psst… Kami ada rahsia mahu dikongsi. Ianya adalah rahsia terbaik kami. Dan ianya sungguh meyeronokkan jadi kami mahu kongsikannya dengan anda.

Anda adalah orang pertama yang mendengarnya dari kami iaitu satu revolusi sedang berlaku dan ianya membuatkan wanita seluruh dunia tersenyum kepuasan.

Kepuasan dalam hubungan seks adalah bagus buat ANDA!

Mini Love gel adalah sejenis gel yang direka khas oleh wanita untuk wanita dengan menggunakan campuran bahan yang unik khusus untuk membantu wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks dengan suami.



mini love gel untuk cepat puaskan nafsu seksual isteri dan wanita
Mini Love Gel Perangsang Nafsu Isteri | Menaikkan Ghairah | Memudahkan Untuk Cepat Klimaks
Minilove Orgasmic Gel yang direka khas untuk wanita menggunakan teknologi pengekstrakan nano kilang dan molekul kecil formula berasaskan air, Minilove Orgasmic Gel sangat berkesan dalam meningkatkan perasaan seksual wanita dan keseronokan dalam hubungan seks dengan rasa ghairah yang tinggi.



Dengan Mini Love Gel Isteri Pasti Merasa Sensasi & Ghairah Luarbiasa Hinggakan Klimaks Berkali-Kali
CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL : Gel Perangsang Nafsu Isteri

Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj
Mengandungi bahan-bahan semulajadi
Tidak mendatangkan kesan sampingan
Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris
Tidak berwarna & tidak berbau
mini love gel perangsang nafsu isteri menaikkan ghairah seksual
Rahsia Isteri Klimaks Berkali-Kali Dengan Mudah !!
CARA PENGGUNAAN : Mini Love Gel Perangsang Nafsu Isteri

Gunakan produk ini 5 minit sebelum hubungan seks
Sapukan pada bahagian sulit anda dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan yang lengkap
Beberapa minit selepas itu, Anda akan merasakan ghairah, rasa kehangatan dan ianya akan membuat faraj anda basah!!
Harga Asal RM150

Kini Promosi RM100 Sahaja

Dapatkan Segera ! Sementara Masih Dalam Promosi

Set Peribadi Suami & Isteri

Rahsia Isteri Mudah Puas Seksual !

Rahsia Isteri Puas Berganda !

Tiada Lagi Kekecewaan, ANDA Berdua Akan Sentiasa Tersenyum

Mini Love Gel | Menambah Nikmat Seks Wanita

Kehidupan seksual suami dan isteri akan lebih intim, erat dengan ada nya Mini Love Gel ini, rata-rata pelanggan yang menggunakan Mini Love Gel ini berpuashati dengan prestasi dan keberkesannya. Mini Love Gel dapat memberikan lebih rasa sensasi seks kepada wanita, meningkatkan dan merangsang keghairahan seterusnya membantu wanita mendapat kepuasan seksual yang diinginkan.

Kami sangat percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka. Jadi jika anda anda telah pun merasa kepuasan dalam hubungan seks anda atau anda masih tercari-cari rasa klimaks dalam hubungan seks, Mini Love Gel boleh membantu anda.

Ayuh.. Jom guna gel perangsang nafsu isteri ini sekarang juga !!



RM100 poslaju percuma

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang



http://www.kedaipower.com/miniloveorgasmicgel.htm
Back to top Go down
View user profile http://www.untuklelaki.net
 
Mini Love Orgasmic Gel for Women
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» George quotes about women and dating
» LOVE LOVE LOVE !
» Zoya and Asad Fight over a mini skirt she wears-SBBS, they fight over the wedding planner too
» Women frustrate the hell out of me: Butler
» Who women marry...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Ahli :: Teratak Iklan & Kedai Online-
Jump to: