HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Ves Breast Pump - Besarkan Payudara anda

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
notrex
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 761
Age : 36
Location : jb
Status : have
Joined : 2014-05-31

PostSubject: Ves Breast Pump - Besarkan Payudara anda   Fri Oct 02, 2015 7:15 pm




VES BREAST PUMP (PAM PAYUDARA)

3 CUP

Harga : RM250.00

- Klik disini utk melihat Beauty Breast Pump terhangat masa kini -

RAHSIA PAYUDARA MONTOK SECARA SEMULAJADI
KESAN SEAWAL 4 MINGGU
TIADA KESAN SAMPINGAN

JIKA anda seorang wanita pastinya akan dikaitkan dengan rupa paras,
bentuk badan dan juga saiz payudara anda . Namun jika anda mempunyai
saiz payudara kecil menyebabkan wanita akan merasa rendah diri dan
kurang berkeyakinan. Sebut nama lelaki, mana yang tidak suka kepada
bahagian payudara wanita. Kaum Adam ini mempunyai selera yang berbeza-beza
tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.
"Payudara (buah dada) mestilah “MANTAP, PEJAL DAN MENAWAN"
barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Sebagai wanita ingin memiliki buah dada yang besar, pejal dan montok.
Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang
mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli?
Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu
tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk
menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.
Dengan VES BREAST PUMP dapat menyelesaikan cara membesarkan payudara wanita.
(PAM PAYUDARA) impian anda akan tercapai !!!

(PAM PAYUDARA) merealisasikan IMPIAN ANDA

- Suami pasti sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan
yang membuat mereka tidak sabar pulang dari pejabat
- Semua orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, kerana ANDA
kelihatan begitu menawan.
- Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang sangat
berlainan dan anggun.
- Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya
CUKUP MEMPERSONA, tegang dan mantap.
- Tahap keyakinan diri anda meningkat kerana saiz payudara kecil
anda dan mempunyai pam payudara yang banyak "membantu" anda dalam
penjagaan bentuk tubuh badan


KEPUASAN ANDA
Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan,
selamat dan berkesan untuk cara membesarkan payudara dalam masa yang
singkat tanpa kesan sampingan. Selain tiada kesan sampingan pam payudara
ini digunakan untuk memontokkan dan membesarkan payudara yang kecil dengan
keputusan yang cepat dan kelihatan pejal. VES BREAST PUMP ini dapat mengekalkan
bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

KENAPA VES BREAST PUMP TERBAIK

- Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya
tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)

* Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat
suction (tarikan) yang kuat.

* Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
* Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
* Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan
getah yg boleh rosak ( quality export di pasaran U.K.).

* Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa
bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).

* Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D.
Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk
beli cup tambahan lagi.

before_after_1.jpg
SOALAN LAZIM TENTANG PAM PAYUDARA

1. Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang telah
menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA,
Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia.
Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat
hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan ves breast pump,
hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi.
Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan
oleh majallah MIDI keluaran november 08 sebagai alat
untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?
Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula
mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi.
Dengan menjual secara online saya telah dapat menjimatkan kos pengendalian
saya dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran.
Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos.
Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju.
Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.

3. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b.
Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d.
Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda.


CARA PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

- Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda.
Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang.
Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.

- Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre
(payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian
tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan.
Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah
memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk).

- Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump
dan anda rasa sakit,tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda
dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang,
(angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan.
Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit.
Tukar ke payudara sebelah.

- Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.

- Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil
ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan

- Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam
(setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.

- Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara
anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz
cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

- Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.


HASIL KAJIAN TENTANG WANITA

* 70% wanita diMalaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan
hiasan rumah daripada penjagaan badan.
* 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.
* 80% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih ,
tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.
* Mereka menganggap payu dara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak
boleh dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).
* Wanita yang mempunyai anak cepat layu atau kendur atau lisut apabila
payudara mereka tidak dijaga.
* Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payu dara
mereka tetapi mereka DEGIL dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.
breast-flower-small_1.jpg
TESTIMONI PENGGUNA
Saya telah menggunakan breastpump selama 3 bulan dan saya sangat
puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini....
Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."
Puan Irma (Segamat)

Dulu saya mempunyai saiz payudara yg kecil…bila dah jumpa VES BREAST PUMP ,
dalam masa 2 bulan lebih je saya dapat saiz payudara yang sesuai..
Zaiton (KB)



CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.kedaipower.com/vesbreastpump.htm
Back to top Go down
View user profile http://www.untuklelaki.net
 
Ves Breast Pump - Besarkan Payudara anda
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Water pump
» godwin pump part 4....getting there.....
» Lister H3 pump
» Who's had a Fuel Pump go bad on a b-body??
» Water pump hammer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Ahli :: Teratak Iklan & Kedai Online-
Jump to: