HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Minyak Lintah Tok Ayah | Minyak Lintah Gunung Asli
Mon Sep 29, 2014 6:00 pm by notrex

» VimaxOriginal | Vimax Original From canada
Sun Sep 28, 2014 8:42 pm by notrex

» Energy Power Ring - Lebih Keras, Besar dan Tahan lama
Sun Sep 28, 2014 12:11 pm by notrex

» rokok resdung - www.lelakiwanita.com
Sat Sep 27, 2014 12:00 pm by notrex

»  Cincin Askmara Kanda Untuk Zakar Yang Mantap Dan Atasi Panc
Fri Sep 26, 2014 8:11 pm by notrex

» D'Herbs - Lunas Resdong - www.lelakiwanita.com
Thu Sep 25, 2014 6:36 pm by notrex

» Malaysia Vibrating Ring - www.lelakiwanita.com
Wed Sep 24, 2014 8:01 pm by notrex

» Durex Play O - Orgasmic Gel For Women
Tue Sep 23, 2014 5:44 pm by notrex

» SECRET DESIRE - www.herbauntuklelaki.com
Mon Sep 22, 2014 6:52 pm by notrex

» Vibrating Fleshlight Male Masturbators (pink)
Sun Sep 21, 2014 9:54 pm by notrex

» Pewangi Mastique Swiss - www.lelakiwanita.com
Sun Sep 21, 2014 12:56 pm by notrex

» CHINA SHRINK CREAM - www.herbauntuklelaki.com
Sat Sep 20, 2014 1:56 pm by notrex

» Roselyn Virginity Drops | Titisan Kembali Dara | Ketat Dan W
Sat Sep 20, 2014 1:39 am by notrex

» Pro Extender | Alat Besar | Panjangkan | Zakar | Lelaki
Thu Sep 18, 2014 12:15 pm by hebatpower

» Handsome Up V2 | Teknik Pump Zakar Yang Upgrade | Besar | Pa
Thu Sep 18, 2014 12:14 pm by hebatpower

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
jay
 
sHaFiZa
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 2:31 pm
Share | 
 

 KiSaH LuCu TaPi BENaR

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2324
Age: 29
Location: ~Jin Bertendang~
Status: ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined: 2008-04-04

PostSubject: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 12:16 pm

"Sepasang orang tua datang ke restoran Mc Donald dengan saling berpegangan tangan. Mereka duduk disebuah bngku panjang berdua, disamping seorang anak muda. Si datuk segera berdiri dan memesan makanan, sebuah hamburger, satu paket kentang goreng dan segelas minuman.

Setelah mendapat makanan datuk duduk di sebelah nenek, membahagi hamburger menjadi 2 bahagian, menghitung kentang goreng dengan cermat dan membagi adil dengan si nenek, kemudian mengambil dua 'straw' minuman, menaruh gelas minuman tepat ditengah meja.

Si anak muda memperhatikan tingkah sepasang datuk-nenek itu dengan penuh minat. Si datuk kemudian mulai memakan bahagiannya, sementara si nenek hanya memperhatikan. Si anak muda merasa kasihan, akhirnya merapati pasangan tersebut dan berkata: "Tok, boleh saya belikan makanan yang lain?" Si datuk menjawab : "tak payah terima kasih.kami memang selalu berkongsi makanan yang sama" Sampai si datuk selesai makan, mengelap mulut dengan tissue, si nenek masih saja menunggu tanpa menyentuh makanan bahagiannya.

Si anak muda mendekat lagi, kali ini berkata : "Nek, boleh saya belikan makanan yang lain, mungkin nenek tidak suka yang ini ?"Si Nenek menjawab; " Tidak terimakasih.." Terus si Anak muda bertanya lagi, "Kalau begitu kenapa makanan nenek tidak dimakan, kan nenek dan datuk suka berkongsi?" Kata si Nenek " Saya sedang menunggu gigi. ... ... .giliran saya selepas datuk... ..!

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 1332
Age: 32
Location: .. My Heart ..
Status: .. My Love ..
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 12:27 pm

hehehheheh ... segala galanya berkongsi bersama
tapi kalo bab gigi nii payah la sikit nak kongsi ... tak tetelan rasa nyer ... hehehehhe sengih

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
zulsa
Temenggung
Temenggung


Male
Posts: 595
Age: 36
Location: szbap
Status: three in the row
Joined: 2008-04-16

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 12:31 pm

sekiranya dah berumah tangga sebenarnya banya perkara kena kongsi sama ada sedar atau tidak.. terutama jenis yg sama saiz pakaian.. namun bab pakaian dalam dan kelengkapan diri tu... bergantung pada pasangan...
Back to top Go down
View user profile http://insanbakti.blogspot.com/
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 1332
Age: 32
Location: .. My Heart ..
Status: .. My Love ..
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 12:40 pm

kalo benda lain tu leh la kongsi ... bih kalo bab gigi pun nak kongsi adus parah dah nii ... scratch

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2324
Age: 29
Location: ~Jin Bertendang~
Status: ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined: 2008-04-04

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 1:43 pm

hehehe kalo gigi pun nak kongsi payah ler..dah kalo sorg tu ke umah org kawen ke hulu sorg lagi ke hilir..camne tue??

urm..konpius thinking1

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 1332
Age: 32
Location: .. My Heart ..
Status: .. My Love ..
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 4:18 pm

ouhhhh tidak rela ku nak berkongsi gigi ... Very Happy

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
    ... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2324
Age: 29
Location: ~Jin Bertendang~
Status: ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined: 2008-04-04

PostSubject: Re: KiSaH LuCu TaPi BENaR   Thu Apr 17, 2008 4:51 pm

laughing hehehehe..usah kata gigi..tido sebelah pun taknak..bile gado ler..huhuhuhu

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
 

KiSaH LuCu TaPi BENaR

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak ::  :: -