HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
putera
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 114
Age : 32
Location : Kuala Lumpur,Seremban,Selangor,Segamat,Melaka
Status : bujang
Joined : 2011-03-07

PostSubject: Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami   Mon Oct 03, 2011 11:55 pm

Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami

Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Minyak Power VCO31

* 98% – Minyak Kelapa Dara
* 2% – Herba Terpilih

Khasiat Minyak Power VCO31

* Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
* Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
* Menyegarkan dan menghangatkan.
* Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara . Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi.
EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008


Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.
Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin


Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM49.90.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : DH90
Back to top Go down
View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/
putera
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 114
Age : 32
Location : Kuala Lumpur,Seremban,Selangor,Segamat,Melaka
Status : bujang
Joined : 2011-03-07

PostSubject: Re: Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami   Mon Jul 16, 2012 2:24 pm

Alat Regangan Zakar | Besar,Panjang,Meluruskan | Vimax Extender+Offer

Pernah menginginkan zakar yang lebih besar? Pernah berfikir bahawa, tidak ada yang boleh membantu anda membuat impian anda menjadi kenyataan?

Berhenti menjadi malu dengan saiz zakar anda. Anda boleh melupakan, situasi memalukan ketika bersama pasangan ditempat tidur, tentang rasa tidak aman, tentang kurangnya keyakinan diri dan harga diri hanya dengan Vimax Extender.
Jika anda ingin terkesan pasangan anda dengan zakar yang lebih besar, jika anda ingin meningkatkan prestasi anda di tempat tidur dan memberikan pasangan anda lebih banyak kesenangan, dan secara keseluruhan, jika anda ingin kehidupan seksual yang lebih baik , hari ini adalah kesempatan besar anda. Hari ini anda memiliki kemungkinan untuk memulakan hidup baru. Jangan sia-siakan kesempatan ini!

Pernah ingin untuk membesarkan zakar dan anda berfikir bahawa tidak ada yang boleh anda lakukan untuk hal itu? Pernah cuba kaedah lain seperti pil, patch dan tidak berkesan untuk anda?

Ya, penyelesaiannya ada di sini. Vimax Extender adalah unik, diluluskan secara perubatan dan terbukti kerkesan kaedah pembesaran zakar. Dengan Vimax Extender, anda boleh menambah hingga 3 inci panjang, dan semua ini dalam 6 bulan penggunaan. Paling penting, mudah dan tanpa kesan samping. Meningkatkan keyakinan, harga diri yang lebih tinggi, prestasi yang lebih baik di tempat tidur anda dengan hanya manfaat daripada penggunaan Extender Vimax.

Dengan hanya RM329.00, anda akan mendapatkan peranti yang ampuh dan berkesan. Anda tidak akan bertemu produk lain dengan harga yang sama ditawarkan Vimax Extender untuk hanya $329.00 sahaja. Syarikat-syarikat lain hanya tertarik untuk mengaut keuntungan yang banyak daripada anda sementara kami tertarik untuk menjual produk yang berkualiti tinggi kepada kebanyakan orang yang perlu untuk membesarkan saiz zakar mereka.

“Isteri saya bilang, dia tidak pernah merasa begitu baik di tempat tidur dengan saya. Saya telah menggunakan Vimax Extender hanya satu bulan, dan zakar saya sudah tampak lebih besar”

Robert, NM Robert, NM

Dan ini hanyalah salah satu kandungan daripada ribuan pelanggan . Anda boleh menjadi salah satu daripada mereka juga dengan menempah Vimax Extender anda hari ini.
Bagaimana tepatnya Vimax Extender akan membantu saya?
Vimax Extender terbukti berkesan dan alat perubatan yang direka khusus ini disokong oleh pakar kami. Dengan Vimax Extender anda boleh membesarkan zakar anda secara kekal dalam waktu sesingkat mungkin pada harga terendah.
Vimax Extender sangat cekap dalam memperoleh saiz panjang dan tebal yang diingini daripada zakar anda. Selamat, tidak menyakitkan dan dapat menyesuaikan saiz zakar apapun.
Vimax Extender sangat kecil sehingga anda dapat membawanya bersama anda ke mana-mana juga. Ianya hanya sebesar telapak tangan anda. Anda boleh memakai ketika anda berpakaian dengan tidak ada masalah dan tak seorang pun akan menyedari/mengetahuinya.
Keputusan kajian klinikal dilakukan keatas Vimax Extender :-

Memanjang zakar dalam waktu singkat (dalam kebanyakan kes sehingga 3″ panjang dengan penggunaan hanya 6 bulan)
Meningkatan ketebalan zakar
Membetulkan zakar yang bengkok hingga 75%.
Meningkatkan prestasi seksual

Bersama dengan ini, anda akan melihat keseluruhan meningkatkan kepada kawalan ejakulasi, lebih stamina dan keghairahan seksual.

Tempah Vimax Extender anda hari ini dan hadapi kehidupan anda yang jauh lebih baik.

Jika anda tidak benar-benar yakin, jika anda tertarik tentang bagaimana Extender Vimax bekerja atau jika anda tertarik mengenai teori-teori dan teknologi yang terlibat, sila lawati bahagian Cara kerja di halaman ini.

Didukung pengamal perubatan dan Diluluskan
Vimax Extender telah telah dibuktikan oleh pelbagai kajian dan ujian. Vimax Extender bukan hanya satu produk biasa. Kerana potensinya, dan fakta secara perubatan diluluskan, dan mencapai standard yang tinggi oleh pengamal perubatan terkenal dunia urologi yang mengesyorkan penggunaan alat Vimax Extender untuk pesakit mereka.

Pada halaman dukungan pengamal perubatan anda boleh mencari maklumat lebih lanjut, yang membuktikan Vimax Extender adalah penyelesaian yang tepat untuk cepat dan kekal pembesaran zakar, baik dalam saiz panjang atau ketebalan, dan juga penyelesaian yang sangat efektif dalam pembetulan lengkungan pada zakar.
Apa yang membuatkan Vimax Extender unik?

Ini adalah kerana kosnya rendah, cepat dan keputusan kekal. Pasukan kami telah menerbitkan produk ini selepas bertahun-tahun kerja keras dan ujian, untuk memastikan bahawa akan menjadi yang tercepat dan produk yang paling kuat di pasaran.

Ribuan pelanggan berpuashati bahawa Vimax Extender berupaya membesarkan zakar anda dengan cepat, mudah, kekal, dengan kos yang sangat rendah.


“Saya menggunakan Vimax Extender Device selama satu bulan dan saya sudah mendapatkan 0.5 inci. Luar biasa!!! Saya fikir adalah produk terbaik yang pernah!!! Sebuah pil tidak bisa melakukan itu!!!”


Federico.

Tidak seperti produk lain, Vimax Extender tidak memaksa anda untuk memanjangkan zakar Ini kerana ia menggunakan kemampuan alami tubuh seseorang untuk beradaptasi di bawah tekanan, sehingga memberikan anda keuntungan yang cepat. Kesan Vimax Extender adalah kekal. Selepas anda mempunyai saiz yang diinginkan, tidak ada risiko menghentikan menggunakan peranti ini. Efek akan menjadi kekal. Zakar anda akan tetap lebih besar, lebih kuat, dan sihat. Juga meletakkan rasa percaya kepada diri anda akan berada pada tahap yang tinggi sepanjang masa.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM329.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
[SIZE="4"] OFFER NOW RM 269-SIAPA CEPAT DIA DAPAT[/SIZE]
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :VEXT

Back to top Go down
View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/
putera
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 114
Age : 32
Location : Kuala Lumpur,Seremban,Selangor,Segamat,Melaka
Status : bujang
Joined : 2011-03-07

PostSubject: Re: Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami   Fri Sep 28, 2012 2:37 pm

Pengedar | Vimax Herbs Original Canada | Besar Dan Panjangkan Zakar | Seksual Mantap


Vimax Canada – Herba Seksual & Tam-bah Saiz Zakar.
Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100% yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia.
• PENAMBAHAN PANJANG sehingga 3 inci dalam masa 6 bulan
• KEKERASAN MAKSIMA
• KETAHANAN LEBIH LAMA
* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS
Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
§ Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;
§ pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
§ Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
§ Berhenti pramatang pancutan mani;
§ Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
§ Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.



Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Vimax akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah:-
http://www.pillsexpert.com

AMARAN : AWAS DGN VIMAX TIRUAN YG BEWARNA KAPSUL BIRU PUTIH KERANA IA BUKANNYA VIMAX ASLI. KESANNYA BAHAYA KERANA ADA STEROID. KAMI JUAL HANYA ORIGINAL CANADA WARNA BROWN 100% HERBA TANPA STEROID.

Jika ada steroid, makan sebiji terus rasa kesan luar biasa seperti kapsul biru putih yg tiruan.
Tetapi Original 100% herba warna brown, makan seminggu pun tidak ada kesan luar biasa. Sudah jelas ia tiada kandungan steroid kerana herba bertindak perlahan2, semakin lama amalkan, semakin bagus
Kami satu2nya importer vimax yg sah dari pillsexpert Canada. Official website Canada http://www.pillsexpert.com

INFO VIMAX KLIK DI SINI
[URL="http://hebatpower.com/vimax/"]http://hebatpower.com/vimax/
[/URL]
TEMPAHAN VIMAX DI SINI
[URL="http://hebatpower.com/vimax/cara-beli.html"]http://hebatpower.com/vimax/cara-beli.html[/URL]


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM329.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

OFFER SEBTL RM 279-BOOKING AWAL
OFFER 2 BTL RM259 X 2
OFFER 3 BTL RM250 X 3
OFFER 5 BTL RM250 X 5 PERCUMA 1 BTL = 6 BTL


Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : VMX
Back to top Go down
View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/
putera
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 114
Age : 32
Location : Kuala Lumpur,Seremban,Selangor,Segamat,Melaka
Status : bujang
Joined : 2011-03-07

PostSubject: Re: Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami   Tue Feb 19, 2013 8:12 pm

Bathmate | Pam Pembesar Zakar No 1 Di UK | Gunakan Air | Sangat Berkesan Dan Seronok



[SIZE="3"]Bathmate Pam Pembesar Zakar No 1 Di UK[/SIZE]

Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25X lebih berkesan dari pam zakar yang lain.

Bathmate ini dijual sekali dengan tali pengantung untuk memudahkan pengguna. Biasanya UK, tali ini dijual berasingan tapi kami pakejkannya sekali untuk memudahkan jualan dan menjimatkan kos.


Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate!

Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.

[SIZE="3"]Khasiat Bathmate Full Set With Belt

Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci
Menambah kelebaran zakar
Zakar lebih mantap
Menambah stamina seksual
Membesarkan kepala zakar
Hentikan pancutan pramatang
Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok[/SIZE]


Cara Guna Bathmate

howtouse-bathmate

Isi Bathmate dengan air.

howtouse-bathmate

Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.

howtouse-bathmate

Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.

howtouse-bathmate

Teruskan mandian anda. Jika perlu, tekan lagi Bathmate.

howtouse-bathmate

Selepas 15 minit, tekan "release valve" di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar anda.

Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi.

KLIK DI SINI UNTUK VIDEO CARA GUNA BATHMATE
http://hebatpower.com/blogs/bathmate-full-set-with-belt-teknik-besarkan-zakar/


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




1. Bankin RM219.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
[SIZE="3"]Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin[/SIZE]

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BATH

[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Back to top Go down
View user profile http://kedaionline-ezani.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami   Today at 11:04 am

Back to top Go down
 
Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» power tool dragon deck(rate and fix)
» The Power of Persuasion (version 1, part 1)
» Power consumption: Mark II vs. Mark III
» VTA st 70 power
» ST-70 / Mark III power transformer heat (AGAIN)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Ahli :: Teratak Iklan & Kedai Online-
Jump to: