HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ilhamhainy
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 89
Age : 41
Location : seremban
Status : married
Joined : 2009-03-26

PostSubject: TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG   Thu Aug 06, 2009 1:05 pm

Sedikit tip untuk wanita mana tahu rupanya anda 'ter'bercinta dengan suami orang.

1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.



2.
Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikan
sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinya
atau saudara mara.


3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.


4.
Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapat
dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card)
dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.

5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.

6.Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyenN kereta.


7.Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil dengan wanita.

8.Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlalu di kongkong oleh ieterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya menakutkan
(tafsir sampai ke dalam kata orang tua).


9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.


10.Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah isterinya
Back to top Go down
View user profile http://www.ilhamhainy.blogspot.com
michiru
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 128
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Status : single
Joined : 2009-05-15

PostSubject: Re: TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG   Fri Aug 07, 2009 5:29 pm

sian kucen tu kena cukur bulu dia pdan dia marah... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG   Wed Oct 03, 2012 11:28 am

suami org ek??? em susah nak kata.. sory laa kalo ade yg terasa.. tak paham y pompuan skrg suke gan lelaki orang.. kalo setakat suke takpe ni x sanggup nak kawen.. em bahagia ke? merampas kebahagian orang.. kalo itu yg terjadi kat kita ape rase.. kalo bahagia hanya di hari pertama jd suami isteri tu mungkin... tapi hari2 seterusnya.. setakat kaya dengan wang ringgit tapi takde kasih syg apa kan jd..

tapi apa leh kata kan kalo dh jodoh... semua dh ditentukan........


_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG   Today at 9:57 am

Back to top Go down
 
TANDA-TANDA SI DIA SUAMI ORANG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Durolin and Orang-utans
» The STARLUX Orang-utan came in...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum III :: Teratak Cinta & Persahabatan-
Jump to: