HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 rambut..which one r u...hehe...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: rambut..which one r u...hehe...   Mon Apr 20, 2009 5:46 pm

1) RAMBUT LURUS
bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

2) RAMBUT KERINTING TEBAL
kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

3) RAMBUT KERINTING NEGRO
bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG
bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT
bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG
kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

Cool RAMBUT TEBAL
bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT
sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.
p/s: malas sikat rambut

10) RAMBUT BERUBAN
[/size]

kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

11)TIADA RAMBUT
xtau nak ckp apa......kesian

[size=9]
12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN
itu rambutann... Huahuahuahua. ..jangan marah...gerammmm tak perrrrrrrrrrggg

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Mon Apr 20, 2009 5:47 pm

ala..
kecik aa plak tulisan...
hurrmmm

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
pinky_honesty
Rakyat Jelata
Rakyat Jelata


Female
Posts : 1
Age : 29
Location : malaysia
Status : loved
Joined : 2009-06-10

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Wed Jun 10, 2009 10:56 am

hehe..rambut i tebal..tp,adelah ckit2 persamaan tu..tp,kalau bijak tue,xlah...
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Wed Jun 10, 2009 12:49 pm

laaaa nampak nyer kita nie sama la pinky.... hehehhee
Back to top Go down
View user profile
michiru
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 128
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Status : single
Joined : 2009-05-15

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Wed Jun 10, 2009 5:06 pm

michi yang no 5 tu Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 9:51 am

aku yg rambut kusut tu kot sebab da manyak tahun x sikat rambut.. dengan jari pun boleyyy... hihihi

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 9:57 am

Quote :
1) RAMBUT LURUS
bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.


6) RAMBUT SIKIT
bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

hihihi

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 9:58 am

zoulle wrote:
aku yg rambut kusut tu kot sebab da manyak tahun x sikat rambut.. dengan jari pun boleyyy... hihihi
wakakakaka..siyes gelak tersembur aku wehh Laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 10:00 am

aku guna jari nak sikat rambut arr mimi.. bukan wat menda lain.. jangan arr sembur gitu.. x bayekkk

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 10:03 am

aku gelak sbb ko dah lama x sikat rambut..kakaka.. rasanya bukan ko sorg.. ramai laki yg rambut pendek mmg x sikat rambut ek..
BF aku tu pun mcm x penah sikat rambut jek.. Shocked

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 10:07 am

hihihi.. tau takpe mimi... sembur gel, basahkan jari.. kasik semak2 skeyt rambut tu n walla..siappp.. dats y lelaki bersiap 7 minit je.. huhuhu

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 10:08 am

jay wrote:
laaaa nampak nyer kita nie sama la pinky.... hehehhee
ehh..jay bukan butak ker?hihihi..
lupa dah... Embarassed

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Thu Jun 18, 2009 10:27 am

jay butak sket je kat tengah2 kepala dia tu.. hihihi

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
ummi_miirul
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 701
Age : 38
Location : KL
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Sat Dec 26, 2009 6:05 pm

notme wrote:
Quote :
1) RAMBUT LURUS
bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.


6) RAMBUT SIKIT
bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

hihihi

wah.. puan mimi..gabungan ek.. wakakak.. sama lah kita.. yaaaiitt!!

_________________
~Alwayz be My baby...~
Back to top Go down
View user profile http://chyralis.multiply.com
Sponsored content




PostSubject: Re: rambut..which one r u...hehe...   Today at 7:29 am

Back to top Go down
 
rambut..which one r u...hehe...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Saraswatichandra WU 25/04
» Yeh Hai Mohabbatein :- New shocking spoiler

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Personaliti & Motivasi-
Jump to: