HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 jadi apa?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: jadi apa?   Tue Mar 10, 2009 5:20 pm

Seorang budak sedang menaiki bas di kota. Dia duduk tepat di belakang pemandu bas.

Lalutiba-tiba anak itu berkumat-kamit sendiri seperti orang gila, Jika ayahku seekor lembu jantan dan ibuku seekor lembu betina, pasti aku akan menjadi anak lembu.

Kata-kata itu pun ia ucapkan berkali-kali…Mendengar ucapan itu, pemandu bas mulai merasa terganggu.

Kemudian si pemandu bas mencuba menasihati anak itu supaya diam. Tetapi anak tersebut makin menjadi kecoh dengan mengucapkan kata-kata lainnya.

Jika ayahku seekor gajah jantan, dan ibuku seekor gajah betina, aku pasti akan jadi anak gajah.

Dan seperti sebelumnya kata-kata itupun ia ucapkan berulang kali.

Si pemandu bas pun mencuba lagi menasihati anak itu agar dapat duduk dengan tenang dan diam. Tetapi yang terjadi sebaliknya, anak itu malah makin membuat kekecohan dengan kata-kata yang ia ucapkan seperti tadi.

Merasa tidak dapat menahan emosinya lagi, si pemandu bas itu lalu berkata dengan nada keras kepada anak tersebut, bagaimana kalau ayahmu seorang gay, dan ibumu seorang pelacur?

Dengan tersenyum manis anak itupun berkata, Aku akan menjadi pemandu bas!!!
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 8:44 am

uish.. kalau gay bole jadi anak ke.. diorang kan takde selera.. kikiki

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 8:56 am

mesti bertambah hangin pemandu bas tu.. agak2 kena lempang tak budak tu?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 8:58 am

aku rasa kena terajang kuar ikut pintu kechemasan.. hihhihi

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 9:01 am

siannya budak tu.. kalau kokin jd drebar bas mesti lempang je kan.. xde sampai terajang

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 11:11 am

kalau kokin kena lempang.. kalau koin kena mad ganaz sungguh diorang berdua ni yea.. cucu cicit pendekar mana tahhh

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 11:56 am

mengongs sungguh la korang nieee
apa plak tetiba nama kitorang yang naik nie???
suka nau petik2 nama kiter eks...lempang kang!!!!

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 12:30 pm

nama yang da ranum haruslah dipetik.. nanti busuk plak kalau biar ditangkai tak dipetik.. Razz

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 12:54 pm

hengat buah ker???
lempang kang!!!!

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 2:21 pm

haik sampai ke buah plak... haha... petik2
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Mar 11, 2009 2:25 pm

xde buah ke? haha..camne nak petik

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: jadi apa?   Thu Mar 12, 2009 10:56 am

korang kalo melalut merepek raban semerrrr
xyah suruh dah mmg nature korang....lempang kang!!
malas layan mad

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Thu Mar 12, 2009 11:22 am

pepatah org2 tua ada menyatakan yang jangan dipetik buah org lain.. nanti kena lempang.. oleh itu janganlah petik buah org lain.. cuit takpe.. hahahahaha.. teruk le kena lempang ni karang...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: jadi apa?   Thu Mar 12, 2009 12:17 pm

woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kemaruk sgt nak petik buah eks???
petik jer buah sendiri tuuuu...
issssh cekgu nie makin dilayan makin menjadik2 plak dia
lempang double triple nie.... fighting

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: jadi apa?   Thu Mar 12, 2009 12:33 pm

huahuahua.. ampunnn.. x kemaruk arrr... diorang tu yg kemaruk, ai nasi tambah je arr.. kikiki

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
hana_jb
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 174
Age : 21
Location : jay bee-tampoi
Status : single mingle pringle
Joined : 2010-10-20

PostSubject: Re: jadi apa?   Wed Oct 27, 2010 9:33 pm

ish kowg ni asal tetbe ke buah pulak
Back to top Go down
View user profile http://leoladiez@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: jadi apa?   Today at 9:55 am

Back to top Go down
 
jadi apa?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Streblus Asper (Serut in Indonesia dialect)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: