HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Today at 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Yesterday at 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 MAK CIK O MAK CIK

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hunny_kono
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 90
Age : 34
Location : pahang
Status : married
Joined : 2008-04-15

PostSubject: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:59 am

Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL ke
Perlis.
Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil.
'alamak! leceh betullah. Tadi masa
berhenti tadi tak nak kencing.
Adohh... malu pulak leh nak suruh drebar tu
berenti' kata mak cik ni dalam
hatinya.

Makcik ni duduk belakang
sekali. Lepas tu pulak org tak ramai.
Maklumlah... hari isnin, orang kerja.
Makcik ni pun balik sebab emergency.
'macam mana nak buat ni'
Mak cik ni
ada idea. Dekat tingkap bas kan ada tingkap kecik. Lepas tu
bas tu
berlangsir.
'alahh kencing je lah ikut tingkap ni'. Hajatnya lepas
dengan
jayanya...

Lepas tu air tu terpercik sikit2 kat seorang Mat
Motor. Mamat ni pun
angin lah. 'kurang hajar!!!'

Mamat ni pun beri
arahan berhenti kat drebar bas. Then Mamat ni pun
naik dalam bas dan
menjerit.
'sapa yg #@#@##@% &^ ludah kat luar tadi hahhh !!!!
baik
korang mengaku!!!'

Makcik ni rasa bersalah dan nak minta maaf. Dia pun
berdiri.
'makcik ni apahal bangun!! duduk!!!'' jerit Mamat ni.
'cepat!!
ngakulah!!!' kata Mamat ni.

Makcik ni bangun lagi. Dia kata 'sebenarnya
nak...'
Lepas tu terus dipotong percakapan makcik tu.

'Makcik diam!',
kata Mamat tu.
'Saya tau orang yang ludah tu lelaki sebab saya nampak mulut
dan misai dia!!' jerit Mamat ni
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 8:35 am

Laughing Laughing Laughing HARHARHARUNSALIMBACHIK Laughing Laughing Laughing

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 9:06 am

uiskk... huahuahuahua.. mulut ngan misai ???? sib baik tak nampak gigi.. Razz Razz Razz Razz

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:07 pm

ada gigi ke? hahaha.. camne la dia tonggeng ke tingkap tuh..hahaha

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:28 pm

arghhh, x kuase ai nak bayangkan zam... huahuahauhuahua.. bukan misai dah tu, jambang.. hahahahaah

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:36 pm

kalau la mamat motor tu ada kamera..mesti dia ambik gambar tuh..kita leh tgk gak..haha..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:36 pm

tobat aku tamau temgok mulut yg berjambang tu.. huahuahauhauhuA.. bayangkan pun tamau..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:38 pm

kalau ada aku tempek kat sini..haha
dari kejauhan mamat tu nmpk cam misai ek.. kalau ada dato K dalam tu mau jadi sasaran..kena belasah ngan mamat tu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:39 pm

mamat tu naik atas bas terus cari dato K... hihihi.. "aku nampak dato K ludah tadi kena muka aku".. huahuahuahuahua

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:41 pm

lepas tu siti pi lempang mamat tu... makcik tu tgk dari jauh je.. nak ngaku dah takut..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:46 pm

pastu sure dato K terkapa-kapa taktau nape dia kena lempang.. macik tu pun diam je mcm takde pepe yg berlaku.. seluruh bas hanya bole menyaksikan apa yang terjadi tanpa sebarang kata-kata.. driver bas pula sibuk menghantar sms sebab time drive tadi takleh nak antar sms......

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:48 pm

driver tu hantar sms ke hunny kono menceritakan apa yg terjadi..pastu hunny kono pun post kat sini...tp dia xbgtau cite keseluruhannya.. sib baik kita ni zol dapat cari gak peristiwa yg hunny kono sembunyikan dari kita semua

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:49 pm

hehehe...dah lama la tak buat citer sambung menyambung neh...

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Wed Feb 25, 2009 12:52 pm

tetiba jadi drama suwasta plak cerita ni.. hihihi.. soap opera tul..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Feb 26, 2009 8:37 am

aduaiiiii..
macik ni pun satu, g je la sro drebar tu benti.

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Feb 26, 2009 3:47 pm

dah makcik tu malu nak suruh berenti.. itu jer yang dier terpikir boleh buat
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Feb 26, 2009 3:50 pm

ala...benda dah lepas kan.. dah terkencing pun.. biarkan je lah mamat tu cari lelaki bermisai tu..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Feb 26, 2009 3:53 pm

ahaks...btol btol btol zam
biarkan jelah...hehehe

lagipon makcik tu nak explain
si mamat tu bukan nak dengor pong
nasib dia laa...

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Feb 26, 2009 3:55 pm

harap2 jgnla dia tuduh drebar bas..agak2nya drebar bas tu bermisai kan..biasanya bermisai..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Fri Feb 27, 2009 8:05 am

kalo drebar bas tu sure la semer owang nampak zam oiiiii
mau bas tu eksiden kalo drebar bas tu punyer angkara...
tapi mamat tu kata dia nampak mulot ngan misai
kalo drebar bas tu takkan mulot koooot...tentulah muncooooong
ark ark ark

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Fri Feb 27, 2009 10:01 am

skang ni kalau tgk org misau tebal rasa nak tergelak je.. haha..
apa jadi ngan mamat motor tu ek skang..xjumpa kot org bermisai

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
hunny_kono
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 90
Age : 34
Location : pahang
Status : married
Joined : 2008-04-15

PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Thu Mar 05, 2009 12:25 am

tetiba jer nor yg kena..dikatanya sorokkan citer sebenar...hahaha..tu citer zaman maktab dulu lg sbnrnya cgu zol n abg zam oiii...tader sorok2 penyudahnyer pon...
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MAK CIK O MAK CIK   Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
MAK CIK O MAK CIK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: