HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Lembu dan sosej

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Lembu dan sosej   Wed Feb 25, 2009 12:10 am

> *Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk
> dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus, akhirnya bapak dia
> dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia
> bawak balik ke Malaysia.

> Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la
> tu).

> Si anak dah rasa x best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk
> pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan
> teknologi. So dia ckp dgn bapak dia:

> Anak: Bapak tau x, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang
> nak buat sosej x payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam
> machine, dah jadi sosej....

> Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun
> dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...*
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
hunny_kono
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 90
Age : 34
Location : pahang
Status : married
Joined : 2008-04-15

PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Wed Feb 25, 2009 12:38 am

Surprised maksudnyer?????
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Wed Feb 25, 2009 12:44 am

lucas skit cite ni,huhuhuhu,maksudnye die buat projek 32 tahun dulu kuar anak die yang bodo macam lembu.
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
hana_jb
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 174
Age : 21
Location : jay bee-tampoi
Status : single mingle pringle
Joined : 2010-10-20

PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Wed Oct 27, 2010 9:27 pm

hahaha.mak ai anak dia sme nan lembu lar
Back to top Go down
View user profile http://leoladiez@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Lembu dan sosej   

Back to top Go down
 
Lembu dan sosej
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: