HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Yesterday at 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 hantu pemandu teksi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: hantu pemandu teksi   Tue Feb 17, 2009 5:44 pm

Kul 12mlm..amid & alan pulang dari keje,naek teksi..kje byk kt
opis,blk pun lewat,sblum ni x pernah mcmni,selalu blk pun naek kereta
alan..tapi kereta dah takde,kene curik..

Alan : eh,betol ke org cakap kt sini de teksi berhantu?? Ade dengar x??

Amid
: Ade dengar.. diorg cakap..die jmput pnumpang tu,pastu die menjelma jd
antu..bau busuk..muke huduh.. pastu isap darah org plak tu.. nape ko
tanye?? Wat seram je la ko ni..

Alan : 1st time ai blk keje
naek teksi ni..ai rase Laen mcm plak..debar2 jek..something wrong ni..
ah..!! biar la..jgn pkir bkn2..tahyul2..

Amid : tau..x pe.. haa..!! tu teksi tu..tahan2..

Pemandu Teksi : Nk blk mne dik?? Korang ni last passenger abg ni..jgn jauh2 da la..

Alan : kitorg nk ke subang..USJ1 bang..apartment permai..tau x bang?? Boleh la bang..jauh cket jek.. bole ye bang..

Pemandu Teksi : Eh..!! jauh tu dik dari pandan ni..jauh nye kje..dari subang ke pandan..

Amid : sbelum ni naek kereta bang..arini jek naek teksi..bole ye bang..

Pemandu Teksi : Naek Lah..cian ai tgok korg ni..

Alan & Amid : Mekasih bang.. Hehe..!!

Si brader teksi ni pun bukak la cite..

Pemandu Teksi : korg pernah dengar cite teksi hantu kt sini x??

Alan & Amid : Pernah..nape bang?? Betol ke cite ni??

Pemandu
Teksi : eh..betul la.. korang ni x caye ek bende2 mcmni?? Memang ade
pun..pnumpang yg naek tu akan terhidu bau busuk dari teksi tu..itu
tande2 nye la..pastu teksi tu akan benti kat tmpt sunyi,gelap..pmandu
die pun akan menjelma jadi lembaga itam yg bsar & bertaring..pastu
lembaga tu akan isap darah pnumpang tu.. haa.. mcm tu la cite nye..

Alan : yeke..malang la nasib sape yg kene tu..hehe.. sy x caye la bende2 ni bang..tahyul-mahyul jek..

Amid
: (sambil berbisik)..oii..mangkuk..pehal cabul sgt mulut ko ni?? Ntah2
brader teksi ni antu tu.. Laen mcm jek ai tgok.. die pun arif
bercerita..mcm die jek antu tu.. takut ai..

Alan : hahahahahaha.. wat lawak la ko ni..

Pemandu Teksi : Pe yg lawak nye dik?? Gelak besar lagi tu?? Jgn maen2 dik..dgn bende2 halus ni.. hehehe..

Lepas kene tegur..amid & alan pun terdiam..tiba2 terbit 1 bau yg agak busuk,menusuk dlm kalbu sanubari hidung diorg..

Amid
: (sambil berbisik)..wei..ko bau x ape yg ai bau?? Bulu roma tengkuk
ai da tegak2 ni..Laen mcm jek..abg teksi ni senyap jek.. wei..ai
takut La..

Alan : (sambil berbisik).. eh..ko jgn takut,kalau kau
takut..ai pun takut..memang ade bau pun..jgn die benti kt depan tu
dah..tempat tu sunyi,gelap..

Tibe2 teksi tu benti kat tempat gelap tu..sunyi jek suasane nye..

Maka..

Alan & Amid : Aaahhh..sudaahh..!! knape benti bang??

Pemandu
Teksi : hehehe..tempat sunyi ni elok benti..gelap,x de orang..x de
sape2 nmpak.. hehehe.. korang duduk sini diam2.. hehehe..

Alan
& Amid : Hah..!! Alamak tok..!! jgn isap darah kami tok,kami x
kawin lagi.. kursus kawin baru je daftar,tu pun kelas die x pegi Lagi..
ampun kan kami tok.. waa..waa..

Pemandu Teksi : Tok?? eh..apahal
korang ni..?? ai nak gi berak la kat semak tu,kang terang2 kang orang
nampak..eh!! ai sakit perut la..makan jering&petai tghari tadi..ko
x bau ke kentut ai tadi?? Lagipun sini bukan ade toilet pun..
dah..dah.. lepas kaki ai..siap melutut,merayu Lg ni.. ape kes??
eishh..!! Lepas2..berak dLm seluar plak ai kang..!! eish..!!

Alan & Amid : Hah?? Laa..!!
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Wed Feb 18, 2009 7:52 am

dh leh agak jalan citer ni... smile

ni ada lg 1 citer psl pemandu teksi gak..

suatu mlm, sorg mamat sedang kusyuk berSMS sambil menahan teksi... Teksi tu berhenti. dia terus je masok tanpa tgk sape drivernya. Tgh asyik sms, tetiba dia perasan teksi tu bergerak tersangat la slow.dia pun pandang le ke arah pemandu teksi. baru le dia sedar teksi tu bergerak tanpa driver...

dia terkejut! dan berasa takut yg amat.menggigil gila mamat tu.then dia beranikan diri menoleh ke belakang. dlm kegelapan tu, dia ternmpk lembaga berbaju putih, gigi jongang dgn muka yg berkerut seribu...

apa lagi, dgn muka ketakutan sgt2, mamat tu jerit sekuat ati "setannnnnnnnnnnnn!"

"heyyy kamu tu yg setan! taksi mogok kok dinaik'in", kata driver teksi bermuka toye tu dgn marah skali.

sian driver teksi tu... dah la kuwus, tolak teksi rosak sorg2, tetiba mamat debab naik teksi dia menambahkan beban beliau...diingat antu plak...





p/s: org indon panggil antu tu Setan. actually ni iklan operator telefon kat indon.citer ai x lawak, tp iklan ni mmg lawak giler... laughing x dpt ai lupa ekpresi muka driver teksi yg ala2 plakon komedi indon, Doyok

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Wed Feb 18, 2009 11:38 am

mimi dapat akak bayangkan
kahkahkah lawak seyyyy

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
bangau
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 47
Age : 32
Location : Di pejabat
Status : Tak kawen-kawen lagi
Joined : 2008-12-13

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Wed Feb 18, 2009 12:04 pm

ada lagi cite pasal teksi nih

Pada suatu hari Mahmud (pemandu teksi) melalui satu jalan yang agak sunyi semasa menuju ke rumahnya setelah seharian keluar mencari rezeki. Jalan itu memang diperkatakan orang agak 'keras' sedikit dan banyak juga kejadian yang pelik berlaku di jalan tersebut.

Entah kenapa Mahmud berasa agak seram sekali malam itu. Meremang bulu-bulunya walhal jalan tersebut sering digunakan setiap hari semasa pergi dan pulang dari bekerja. Apabila dia melewati satu selekoh yang agak tajam dia perasan ada satu susuk tubuh perempuan melambai-lambai seolah menahan teksinya. Semakin keretanya menghampiri perempuan tersebuts semakin perempuan itu ke tengah jalan seolah cuba menghalang keretanya. Mahmud pun terpaksa memberhentikan teksinya.

"Ada apa cik, boleh saya bantu?" Soal Mahmud.

"Saya nak tumpang ke Kampung Batu 10" ujar wanita tersebut.

"Err..saya..."

"Ala bang... saya bayar dua kali ganda pun takpe..asal dapat naik" kata wanita itu setelah Mahmud agak keberatan.

Wanita itu terus membuka pintu dan masuk. Suasana hening. Masing-masing membisu. Tiba-tiba Mahmud terhidu bau wangi. Mahmud diam lagi. Setelah agak lama hidung Mahmud terhidu bau busuk pula. Ini betul-betul membuatkan Mahmud seram. Tidak berani dia untuk memandang wajah wanita tersebut. Menggeletar kaki dan lututnya.

"Bang... Berhenti kat depan tu ya.. Rumah yang ke dua dari simpang" pinta wanita itu.

Mahmud pun memberhentikan kereta sebaik sampai ke rumah yang di tunjukkan wanita itu. Mahmud berkira-kira untuk terus memecut kereta tetapi belum sempat gear di masukkan, wanita tersebut mengetuk cermin tingkap pintunya.

"Ni duit RM 20... Abang ambillah" ujar wanita tersebut.

"Saya minta maaflah tadi... Saya terkentut... Maaf ya bang," sambung wanita itu lagi.

"Celaka! Mati-mati ai ingat hantu!" gumam Mahmud dalam hati.
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Wed Feb 18, 2009 3:42 pm

bayu_pagi wrote:
mimi dapat akak bayangkan
kahkahkah lawak seyyyy

hekkk...iklan tu mmg lawak gile tau kaka kikin..
bila teringat iklan tu, leh gelak sorg2.. smile

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Wed Feb 18, 2009 6:12 pm

hahaha banyak citer geng teksi nih yer...
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Thu Feb 19, 2009 9:59 am

ade kat youtube tak?dah lame tak tgk tv indon ni.........
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Thu Feb 19, 2009 3:24 pm

tatau lak spawn... takde kot..
ai lupa lak brand operator tu...kalo tak, leh gak google..huhu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Sat Feb 21, 2009 8:51 am

~kelakar sey citer ko mimi.
MORAL: jgn tahan taxi sambil sms. nanti naik taxi antu hehe
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
Sponsored content




PostSubject: Re: hantu pemandu teksi   Today at 12:00 pm

Back to top Go down
 
hantu pemandu teksi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: