HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
demetrie
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 94
Age : 31
Location : KL
Status : "Penembak Tepat"
Joined : 2009-01-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Thu Feb 12, 2009 3:32 pm

FEBRUARI
Berfikiran abstrak Sukakan benda yang reality danabstrak Intelligent, bijak
dan genius.Berpesonaliti yang mudah berubah. Mudah menawan orang lain .Agak pendiam, pemalu dan rendah diri.Jujur dan setia pada segalanya.Keras hati untuk mencapai matlamat .Tidak suka dikongkong .Mudah memberontak apabila dikongkong. Suka kegiatan yang lasak Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.Mudah mempamerkan marahnya.Tidak suka benda yang remeh-temeh.Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya Sangat berani dan suka memberontak Bercita-cita tinggi dan suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya Pemerhatian yang tajam Suka hiburan dan
sukan Suka benda yang bersifat seni Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak
pada luaran.Berkecenderungan pada benda yang tahyul.Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros Belajar untuk mempamerkan emosi.

Bold= BENAR


i bulan FEBUARI 10 hehehe...agak ade persamaan tu...
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Thu Feb 12, 2009 3:42 pm

APRIL
Sangat
aktif dan dinamik Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal
Sangat menarik dan pandai manjakan diri Punya daya mental yang sangat
kuat
Suka diberi perhatian Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang Sangat berani dan tiada
perasaan takut Suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan
pemurah Emosi cepat terusik
Try control the emotion Kecenderungan
bersifat dendam Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan Kuat daya
ingatan Gerak hati yang sangat kuat Pandai mendorong diri sendiri dan
memotivasikan orang lain Berpenyakit di sekitar kepala dan dada Sangat
cemburu dan terlalu cemburu.

Betul lah yang merah tuh... tapi apai nih takut hantu... muahaha

Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
demetrie
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 94
Age : 31
Location : KL
Status : "Penembak Tepat"
Joined : 2009-01-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Fri Feb 13, 2009 8:34 am

Dasyat apai ni...kuat cemburu ek..hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
ummi_miirul
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 701
Age : 37
Location : KL
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Fri Mar 27, 2009 3:06 pm

demetrie wrote:
KAJIAN 25 TAHUN DATO' FADZILLAH KAMSAH KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA


APRIL

Sangat aktif dan dinamik Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal Sangat menarik dan pandai manjakan diri Punya daya mental yang sangat kuat Suka diberi perhatian Sangat diplomatik (pandai memujuk ). Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang Sangat berani dan tiada perasaan takut Suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah Emosi cepat terusik Try control the emotion Kecenderungan bersifat dendam Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan Kuat daya ingatan Gerak hati yang sangat kuat Pandai mendorong diri sendiri dan
memotivasikan orang lain Berpenyakit di sekitar kepala dan dada Sangat
cemburu dan terlalu cemburu.




DISEMBER

Sangat setia dan pemurah Bersifat patriotik Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan Sikap kurang sabar dan tergesa-gesaSeronok didampingi Suka bercampur dengan orang Suka dipuji, diberi perhatian dan suka dibelai Bercita-cita tinggi Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur Tidak pandai berpura-pura Cepat marah Perangai yang berubah-ubah Tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi Benci pada kongkongan Suka berlawak Pandai buat lawak dan berfikiran dengan logic.


yang merah n bold tuh mmg betul lah sangat2... huuuee.. kalau bold sahaja ikut keadaan kot.. hahah....kalau normal tuh... hhmmm.. yer ker?? yaaaiitt!!!

_________________
~Alwayz be My baby...~
Back to top Go down
View user profile http://chyralis.multiply.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 9:44 am

ummi_miirul wrote:
demetrie wrote:
KAJIAN 25 TAHUN DATO' FADZILLAH KAMSAH KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA


APRIL

Sangat aktif dan dinamik Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal Sangat menarik dan pandai manjakan diri Punya daya mental yang sangat kuat Suka diberi perhatian Sangat diplomatik (pandai memujuk ). Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang Sangat berani dan tiada perasaan takut Suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah Emosi cepat terusik Try control the emotion Kecenderungan bersifat dendam Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan Kuat daya ingatan Gerak hati yang sangat kuat Pandai mendorong diri sendiri dan
memotivasikan orang lain Berpenyakit di sekitar kepala dan dada Sangat
cemburu dan terlalu cemburu.


DISEMBER

Sangat setia dan pemurah Bersifat patriotik Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan Sikap kurang sabar dan tergesa-gesaSeronok didampingi Suka bercampur dengan orang Suka dipuji, diberi perhatian dan suka dibelai Bercita-cita tinggi Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur Tidak pandai berpura-pura Cepat marah Perangai yang berubah-ubah Tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi Benci pada kongkongan Suka berlawak Pandai buat lawak dan berfikiran dengan logic.


yang merah n bold tuh mmg betul lah sangat2... huuuee.. kalau bold sahaja ikut keadaan kot.. hahah....kalau normal tuh... hhmmm.. yer ker?? yaaaiitt!!!

pandai buat lawak kat bulan disember tu tersangat le x betulnya.. hahahahaha..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~


Last edited by zoulle on Mon Mar 30, 2009 10:13 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
ummi_miirul
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 701
Age : 37
Location : KL
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 10:06 am

apa yangx betulnya cikgu? cikgu lahir bulan disember ker??

yaaiitt!!!

_________________
~Alwayz be My baby...~
Back to top Go down
View user profile http://chyralis.multiply.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 10:12 am

takde la.. ada kenal insan2 yg lahir bulan disember ni.. diorang memang jarang nak berlawak arr.. kikiki

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
ummi_miirul
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 701
Age : 37
Location : KL
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 10:16 am

oowwhh.. ya ka.. abih tuh? dia pandai wat apa?


yaaiitt!!

_________________
~Alwayz be My baby...~
Back to top Go down
View user profile http://chyralis.multiply.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 10:21 am

ada la part2 yg dia pandai.. tapi rohsia arrr.. xleh citeeeee..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
ummi_miirul
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 701
Age : 37
Location : KL
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Mon Mar 30, 2009 11:10 am

pst...pst.. meh cikgu.. bisik kat orang ek.. kita citer berdua ek.. hehe.. boleh tak gitu?

yaaiitt!!

_________________
~Alwayz be My baby...~
Back to top Go down
View user profile http://chyralis.multiply.com
Sponsored content




PostSubject: Re: KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA   Today at 6:05 am

Back to top Go down
 
KAREKTOR KELAHIRAN MANUSIA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Personaliti & Motivasi-
Jump to: