HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Fri Dec 09, 2016 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Rahsia Bantal

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
RfZ
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 111
Age : 32
Location : Selangor
Status : Single
Joined : 2008-06-17

PostSubject: Rahsia Bantal   Tue Dec 23, 2008 8:01 am

Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:-

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal

Kasihan betul... pergi kedai belilah satu



RfZ tak tau nak cakap...kadang2 RfZ tido guna 1 bantal jer.
Kadang2 1 buat alas kepala 1 lagi buat peluk....
Yang penting..... Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile http://tdckita.foromotion.com
gee
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 210
Age : 44
Location : seberang tambak
Status : M3
Joined : 2008-06-23

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Tue Dec 23, 2008 1:40 pm

k.gee tidur mesti guna 2 bantal kepala, klu tak sure mabuk, pening... zzzzzZz .
so RFZ, apakah makna nye ek.....
Back to top Go down
View user profile http://tinyurl.com/geehmn
RfZ
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 111
Age : 32
Location : Selangor
Status : Single
Joined : 2008-06-17

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Tue Dec 23, 2008 3:17 pm

Kak Gee ni boleh dikategorikan tidur dgn 1 bantal la kot...coz dua bantal tu kat kepala gak. Maybe nipis sebab tu pakai 2....so kak gee jenis yg menerima seadanya...dan tak terlalu emosional.
Tapi maybe yg kategori banyak bantal tu kak gee just ade sikit jer perwatakannyer...coz kak gee bukan pakai byk sgt pon, pakai 2 jer kan...
So kak gee sometime memerlukan pendamping @ org yg terdekat dlm membuat keputusan...
RfZ agak2 jer la....hehe
Back to top Go down
View user profile http://tdckita.foromotion.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Tue Dec 23, 2008 3:26 pm

Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

~yg ni mmg kne. kalo xde bantal tok peluk mesti xbole tdo
Razz


Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

~yg ni jd kekadang je time sakit prot. hehe.

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Tue Dec 23, 2008 5:41 pm

ada satu bantal kat paler
ada satu bolster nak felok
ada satu bantal busyuk
ada satu bolster kechik wat felok gaks
beshhhnyer titon.... zzzzzZz

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Wed Dec 24, 2008 8:54 am

memula tidur 2 bantal kat kepala...sedar pg2 bantal tu dah wat peluk... xsuka peluk bolster, xbeh...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Thu Dec 25, 2008 10:31 am

tido dengan satu bantal jer tapi bantal yang satu tu gak wat peluk kat kpala...
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Fri Dec 26, 2008 8:21 am

apai_chey wrote:
tido dengan satu bantal jer tapi bantal yang satu tu gak wat peluk kat kpala...

bole ea kepala pelok bantal apai?
Laughing
stahu ai la, tgn je yg bole plok bantal kan??
kan??

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Sat Dec 27, 2008 9:10 pm

den plak x kira ada brapa banyak bantal.. kekadang satu 2 kat kepala, satu peluk.. tapi taim tjaga abis sume bantal ada kat bawah dah.. huhuhu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
RfZ
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 111
Age : 32
Location : Selangor
Status : Single
Joined : 2008-06-17

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Tue Dec 30, 2008 12:49 pm

Oooo ade yg jenis tido byk bantal eh tp bila bangun pagi sume ade kt bawah.
Emmm kira abis madu sepah dibuang la ni....hehe.gurau jer..

Maybe dlm 1 perkara tu kita perlukan lebih...then sampai 1 tahap jd serabut bila dh banyak sgt..tu sebab la jatuh.hehe

Ini menunjukkan bila tido menguasai diri, ape pun yg terjadi dah x dipeduli..
Biasanya bila RfZ letih sgt hari tu bila tido mmg nikmat sgt....dh x sedar pape
Back to top Go down
View user profile http://tdckita.foromotion.com
pakma
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 164
Age : 35
Location : kl
Status : ~lalalala~
Joined : 2008-08-26

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Wed Dec 31, 2008 9:20 am

bila tdo nak jugak ada sekurang2nya satu bantal nak wat peluk
kalu x, xbesh
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Wed Dec 31, 2008 10:13 am

kalau org dah tahap cam wajib nak peluk bantal tu kira dah kena cepat2 kawen tu akma..hehe.. tu rahsianya..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
pakma
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 164
Age : 35
Location : kl
Status : ~lalalala~
Joined : 2008-08-26

PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Wed Dec 31, 2008 10:50 am

xsemestinya la
peluk bantal mana sama ngn peluk org
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Rahsia Bantal   Today at 4:23 am

Back to top Go down
 
Rahsia Bantal
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Personaliti & Motivasi-
Jump to: