HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Hina sangat ke mamat sorang ni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Fri Dec 19, 2008 5:38 pm

Perkara nie jadi 6 thn lepas, esok tuh nak puasa ler, aku ingat lagi...
sebab tuh sampai laa nie aku cukup takut nak berkawan dengan awek yang
lawa-lawa. Sehari sebelum puasa, aku ngan kawan aku pergi ler
jalan-jalan kat Sungai Wang, biasa ler hari minggu...dah penat berjalan
aku pun lepak kat tingkat atas..gi kena teh ngan makan nasik ayam.

Dah
makan.. aku pun cakap kat member aku, aku nak gi ker Lot 10, nak buat
greeting card untuk member aku..perempuan ler ..hehehe (Greeting card
machine..Kalau korang ingat lagi ler, kat tingkat bawah)

Aku pun
gerak.member aku semua tunggu kat situ..biasa ler dia orang bukan minat
nak ikut.. bosan menunggu aku menulis card cinta..Jadi aku pun pi
ler.....

Tunggu punya tunggu sampai ler giliran aku
pulak....mesti member aku sound nyer....aku pun start
tulis......."HALLOOO" itulah suara yang aku dok dengar..ish awek mana
lak nie...sekali aku pun pandang ler... tengok bawah dulu...

Aduh..sikitnyer
lawa kaki dia.. slow-slow aku pandang atas..meh... sikit nyer cun
ler... aku takleh lah nak kata apa.. aku pun terdiam.. sekali lagi dia
kata "HELLO".....Aku tarik nafas aku pun jawab,"HI". Aku ingat dia pun
senyum jerlah... sekali dia kata "IM LINA MARLIANA" .. Peh sikit nyer
sedap nama dia..dah lah tuh..cantik lak tuh... aku pun senyum.....

LINA : "That is a nice card, untuk siapa?"

AKU : "Its for my friend, Dia nyer birthday tommorow"

LINA : "Boleh tolong I tak, I tak pandai nak pakai machine nie...I hope you can help me"

Inilah
chance aku nak tunjuk aku punya skill... aku pun setuju nak
tolong.Setelah selesai.. dia pun ajak aku jalan-jalan, dia kata dia
dari Singapore datang sini ada shooting untuk modelling, dia pun bagi
aku business card dia.

Dalam hati aku, sikitnya happy..
maklumlah kita nie bukan ler handsome pun, boleh kenal ngan model kira
okler, dengan bangganyer aku teman dia ! gi shopping. Dah agak agak 40
minit jugak ler aku berjalan, dah puas ler aku dengar cerita dia, dan
keluarga dia dan BERTAPA DIA SUKA ORANG MACAM AKU, hehehe..sebab baik
katakan.. BAIK BAIK ADA MAKNA NIE..aku pun teringat member aku tunggu
kat Sg. Wang.

AKU : "Lina, Not everyday I have the pleasure to
meet a woman as beautifull as you and how I admire your softness and
your kindness and I really like to stay and try to know you better ,But
I have to go now, my friends is waiting for me. Thanks for everything,
and maybe I will call you and treat you for dinner someday..I hope you
dont mind"

Sikitnyer power ayat aku tuh, aku pun chow.. aku pun
tak sabar nak bagi tau member aku, aku jumpa model sikitnyer lawa..
tengah aku berlari nak gi Sq. Wang.. aku pun selisih ngan member-member
aku kat Jambatan tengah tuh.... aku senyum dengan bangganya.

Dia
orang sikitnyer hot..aku tak kisah.. aku pun dok cerita lah kat dia
orang apsal aku lambat.. hehehe..sekali dia orang boleh gelak kat aku..
takpa aku pun cakap kalau tak caya jum aku tunjuk.... so Kita orang
piler kat Lot 10 balik... Sampai jer Lot 10, mata aku pun liar mencari
gadis cantik manis tuh. Usha punya usha aku nampak dia..aku tgh nak
escalator dia tengah turun, aku pun sound member aku

AKU : "Tu dia..yg pakai tang top tuh.. cun huh! aku dah cakap korang tak nak percaya"

MEMBER : "Ko tipu ah... tegur ler, aku nak tengok betul tak betul"

AKU : "Ye.. jap aku tunggu, jap tunggu ler kita dekat sikit"

Sambil escalator bawak aku rapat dengan dia, aku pun tegur ler dia tuh

"HI LINA", sekali...................

Dia
tengok aku ngan member aku... dia pun menjeling..PEH SIKIT NYER
SOMBONG, Dia tarik muka macam aku tak kenal dia... FUHH aku pun
terkejut, tak tau nak cakap apa.. member aku semua gelak bagai nak rak
kat situ.....

"KENAL KONON, SETAKAT KO LER...SEPULUH DIA BOLEH CARI", aku pun tak tau nak kata apa.. member aku smeua gelak, aku blur......

Adaker
patut satu perempuan buat camtuh kat orang macam aku nie, aku pun tak
tau nak kata apa..aku harap korang semua tak lah lalu apa yang aku
lalu.. aku betul betul tak paham....... Adakah semua perempuan cantik
macam nie????????? Mungkin kot....Aku dah mula berfikiran
negatif...tapi aku tetap suka kat dia....sebab aku masih lagi pikir
yang dia baik... Bodoh ker aku????

AKu rasa mungkin ada sebab
dia buat macam tuh, Aku pun tengok dia, dia pun tengok aku sambil buat
muka blur... makin lama aku makin jauh dari pandangan dia....dia tenung
aku macam tak puas hati.... aku pulak tak faham...

BEDEBUK!!!!!!! ARGHHHHH!!!!

Nak
dijadikan cerita, betapa besarnya kuasa ALLAH tuh.. Dia terjatuh.Habis
semua shopping bag dia berterabur dekat lantai, dia tersembab dan
menjerit sakit, High heel dia tersangkut kat escalator..aku
terdiam,member aku semua pun senyap.........aku tak
tau, tiba tiba aku sedar aku tengah angkat shopping bag dia, cuba nak tolong

Dia..aku pun tengok atas..member aku blur..semua senyap...tengah aku dok tolong tuh..
tiba-tiba......

LINA : "PENCURI!!!! PENCURI!!!! PENCURI!!!"

Security
guard datang, orang semua tengok.. ramai yg nampak..aku tgh duk pegang
shopping bag dia, aku pun terdiam..UFFF dalam hati aku aku dah risau,
aku pencuri ker..atau ada pencuri yg dia nampak.....aku pun senyap"

PAP!!!
aku kena pegang.. security tahan aku, aku pun lagi BLUR!! apa nie,aku
nak tolong tapi aku kena tangkap..ish apa yag dah jadik nie........


Check punya cek, rupa rupa handbag dia hilang.... aku pun dah takut. Security tanya aku, mana bag dia??

AKu : "Mana saya ambik, saya nampak dia jatuh, saya pun nak tolong dia..mana saya ada ambil beg"

LINA:
" Bang, Handbag saya dah hilang, nie mesti dia yg ambik.Passport saya,
credit card saya, Handphone semua ada kat dal! am tuh, Bang macam mana
nie"

AKU : "I tak ambik handbag you lah, mana ada, I came down here to help you, apsal you kata I curik bag you"

Aku dah panik........

AKU : "Tadi sikit punya baik you, jalan jalan ngan I.. apsal tiba tiba u kata I pencuri...apa masalah nie"

LINA: "Since when I jalan jalan ngan you, I takkan keluar ngan orang macam you, muka pun macam muka pencuri..."

ADUH!!!! AKu dah benggang, aku pun keluar kan business card yang dia bagi..

AKU : "Then what is this???? Macam mana I ada card you kalau bukan you bagi???"

LINA
: "Mana you dapat business card I huh! Mesti you ambil dalam bag I,
buat apa I nak bagi orang macam you, Bang, see.. I told you yang dia
yang amik handbag I"

Sekali, apa yang aku cakap backfire kat
aku, aku pun kena bawak ke office... member aku semua ikut aku.. aku
pun dah takut giler.. abang aku senyap jer.. dia tak tau nak tolong aku
macam mana, member aku semua tak tau nak! buat apa.... Sampai aku kat
office, orang tanya aku mana aku letak handbag dia, dia duk memaki
hamun aku.. aku diam, aku cakap aku tak ambik.. tapi bukti business
card ada kat aku.... aku yang bersalah.. aku tak mengaku..

PAP!!
aku kena tampar....aku diam lagi..aku cakap aku tak ambik... office dah
kecoh, dia dah mengamok "HEY! ORG MACAM YOU NIE TAK LAYAK JADI MANUSIA
TAU, MANA BAG I, I TAK KIRA..ABANG, BAGITAU POLIS, BIAR DIA KENA TAHAN,
TAK GUNANYA LAKI",

Itulah kata-kata dia........

Ingat-ingat
balik, aku nak nangis pun ada mengenangkan, nasib aku masa tuh... aku
dah nekad dah, kalau polis datang, aku nak bagi tau mak aku yang aku
tak salah, dan aku sayang kat mak bapak aku.... aku dah sedih giler.
AKu pun duduk kat situ, kepala aku dah sakit kena sepak, aku nampak ada
orang datang, sikitnyer smart.. pakai jeans ngan slack..rambut panjang
ikat belakang..orang tuh cakap

Manager : "A! PA MASALAH NIE??? OK..What your Name?"

LINA : "Lina.. I nyer handbag hilang, Orang nie yang curi"

Manager : "Betul you ada amik ker? Bagi balik, tak perlu bising bising"

AKU : "Saya tak ambil..Dia yang tuduh bukan bukan"

Manager : "Lina, How sure are you, this guy took you handbag"

LINA : "Masa I jatuh tadik, tiba tiba dia ada kat depan I, mesti dia yang ambil...... sapa lagi...muka dia pun muka pencuri"

Aku
tetap tak mengaku... aku dah berserah... manager tuh pun dia angkat
telefon, dia pun call.. aku sure dia call polis. Aku tak tau nak cakap
apa, dia pun keluar..semua senyap jer kat dalam tuh.....selang 10 min,
dia pun datang ngan satu orang Indonesia.. dia pun tunjuk satu handbag
kat Lina, "Is this your handbag", Lina pun senyap dia pun mengaku...
Manager tuh pun suruh ler cek dalam beg tuh ada apa yang
hilang.....semua okay...takda yang hilang..

Manager tuh pun
cakap yang handbag dia jumpa kat dal! am toilet wanita, so Dia suruh
mintak maaf kat aku, sebab menuduh aku yang curi sedangkan apa yang aku
nak buat, cuma tolong dia.......

APA YG PATUT AKU LAKUKAN?????

Aku
pun senyap, aku pun keluar...Semua member aku tanya aku apa yang
jadik,aku cakap bag dia tertinggal kat dalam toilet, org cuci jumpa..so
dah settle dah, aku nak balik....

MEMBER : "Ha'ah apsal ko bodoh sangat, ko sound lah dia..Ko cakap ko nak saman malu dia... tak guna nyer pompuan"

ABG
AKU : "Ha'ah, ko mintak jer duit kat dia..lantak lah, lawa tak
lawa...dia betul tak gunanya orang, ingat cantik boleh buat sesuka
hati...."

Aku pun terus masuk pejabat aku pun sound dia direct
aku nak saman dia, lantak apa nak jadik jadik.. aku pun benggang dia
buat aku camtuh, sedangkan tak pernah dalam hidup aku tak hormat org
perempuan...


AKU : "Oi... aku tak kira aku nak saman ko, aku
nak ganti rugi.. ko ingat apa, yang ko ni cantik sangat, semua orang
suka, kalau dah hati busuk tuh,busuk jugak... sekrang ko tuduh aku
mencuri, aku tak buat.. aku malu...mana ko nak aku letak muka aku, aku
nak sue ko kat court"

Manager : "Dah lah tuh, dia silap.. dah lah takyah kecoh kecoh"

AKU
: "Ko pun sama, dengan ko,ko dengan Lot 10 aku nak saman, aku ada saksi
member aku, Ko tampar aku, kata aku pencuri, ugut aku..ko ingat
apa..aku nie bodoh.. aku dah suruh member aku call police, aku nak buat
report kat semua.. camna?? puas hati korang"

LINA : "APa ko
ingat ko bagus?? nak report aku..... aku tak takut ler... ko ingat aku
boleh masuk penjara.. aku call bapak aku baru ko tau??"

AKU :
"baik ko call, nanti ko kena tahan.. padan muka... ko (manager) plak..
apa tunggu sini, gi ler call boss ko, aku nak saman nie"

Manager
: "Dah lah tuh, Lina call your father, tell him that you have a problem
here, kalau dia report you yang susah, sebab you tuduh dia??"

Lina
pun call bapak dia, aku dah makin berani dah..hehehhe, a! ku suka...
tapi sambil tuh cuak jugak..takut aku yg kena tangkap ugut dia...
hehehe. Lina cakap ngan bapak dia, dia tengok aku.....dia letak telefon.

LINA : "Nah amik nie, aku mintak maaf......."

Dia
bagi aku RM300, Dia ingat apa aku boleh kena beli camtuh jer.. aku apa
lagi, aku amik duit tuh, aku campakkan kat muka dia.............

Dia tension...

"Setakat
RM300, ko ingat aku apa....... budak kecik boleh ler ko buat camni..apa
ko nie tak paham lagi ker, aku taknak duit.. aku nak tengok ko kena
tahan jer..buat tuduhan palsu.."

Dia pun benggang call bapak dia
lagi..kali nie dia bagi aku cek RM1000, aku tak nak tapi member semua
sound aku, apa masalahnya amik.. banyak tuh... sapa nak bagi seribu
free free..aku pun senyap.......

Aku amik cek tuh aku pun
koyak.... aku cakap aku bukan jenis yang boleh dibeli... aku dah buat
keputusan aku nak dia kena tahan....

Last, dia bagi aku sekeping
cek RM10000, aku pun tergamam....... ban! yak tuh bagi umur orang macam
aku, aku tak tau ada ker aku nak berkeras atau aku nak amik, member aku
semua suruh amik, manager tuh pun suruh aku amik...

Aku pun nak jugak amik... so aku pun mengalah aku pun amik ler cek tuh.. aku pun nak
bla......tiba tiba aku dengar dia sound aku..

LINA : "Hmm, setakat muka macam tuh, dapat duit senyap ler.. tak malu"

Aku
campak cek tuh, aku terus gi kat dia..... aku tak kira aku tak pernah
tampar perempuan sebelum nie, tapi untuk dia aku sanggup buat..aku baru
nak angkat tangan.. ada orang tahan aku.........

"Oi..bangun oi... dah sahur dah nie..."



HAHAHA...MESTI SEMUA TENSENN...JGN MAREEE..Razz
melampau betul drama ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Sat Dec 20, 2008 9:17 am

siot je....hampehhh!
jenuh aku baca

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Sat Dec 20, 2008 3:17 pm

hahahahaha,padan muke ko zam.Hohohohoho.
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
pendekar laut
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 123
Age : 37
Location : Johor
Status : married
Joined : 2008-05-26

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Mon Dec 22, 2008 1:21 pm

adoiii...penat ajer aku baca. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://www.utm.my
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Mon Dec 22, 2008 2:16 pm

cezzzzzzzzzzz..
nyampahnye!!!!!!
mad spawn

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Mon Dec 22, 2008 2:33 pm

Mad chettttttttttttttttt
buang karen la beb!!!
sream

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
gee
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 210
Age : 44
Location : seberang tambak
Status : M3
Joined : 2008-06-23

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Mon Dec 22, 2008 6:28 pm

ishhhhh spawn spawn....ngah khusyuk2 baca aleh2........tipah tertipuuuuuuuuu!!!!!! Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://tinyurl.com/geehmn
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Mon Dec 22, 2008 11:25 pm

ades,ramai marah ni.Huhuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Tue Dec 23, 2008 12:14 pm

Spawn wrote:
ades,ramai marah ni.Huhuhuhuhu

haha. tatau!
kan da sume org mrah. Razz

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Tue Dec 23, 2008 11:53 pm

ain siap hempuk spawn pakai kusi lagi.HUhuhuu.Sakit oooooooooo.......
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
pakma
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 164
Age : 35
Location : kl
Status : ~lalalala~
Joined : 2008-08-26

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Wed Dec 31, 2008 9:41 am

hahaha
dah agak dah
mesti mimpi punye
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Wed Dec 31, 2008 3:28 pm

Spawn wrote:
ain siap hempuk spawn pakai kusi lagi.HUhuhuu.Sakit oooooooooo.......

haha.
buat lagi.
men2 kan prasaan ai btol.
ark ark ark.

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Fri Jan 02, 2009 12:13 pm

huhuhuhu,tapi ain hempuk tak sakit pun.Huhuhuhuhuhu.Semut geget lagi sakit
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
hana_jb
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 174
Age : 21
Location : jay bee-tampoi
Status : single mingle pringle
Joined : 2010-10-20

PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Wed Oct 27, 2010 10:16 pm

cam bangang.aq pny syok bce upenyer dream,mangkoks
Back to top Go down
View user profile http://leoladiez@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Hina sangat ke mamat sorang ni?   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
Hina sangat ke mamat sorang ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Top 5 Sweethearts of Indian Television - Hina @ no. 4
» Hina Khan reaches a 'saturation level', expresses her eagerness to move beyond Yeh Rishta Kya Kehlat
» My Real Life "Naru Hina" Love story.
» 10 interesting unknown facts about Hina Khan
» Ali Raza Namdar to play Hina Parmar's father in Punar Vivah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: