HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Tue Dec 02, 2008 3:50 pm

meh kita share kat sini..

azam aku tahun ni xde kot..xde azam pun..

azam tahun depan nak tuka kerja..
kalau boleh nak cari kat belah2 kuantan..
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
roll_honey
DYMM Permaisuri Teratak
DYMM Permaisuri Teratak
avatar

Female
Posts : 1681
Age : 41
Location : Bandaraya Pesisir Air
Status : Lumber HaraM
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Tue Dec 02, 2008 4:33 pm

azam taun depan ya ?
tak ada kot...............


ntah la ..rasa cam dah dapat apa yg nak..

2008- semua pinjaman lepas (2 buah bank)
koleksi......yg dah lama nak (dapat)
urusan dipermudahkan....
kehidupan alhamdulillah....
ekonomi stabil......

amin

_________________
"Dunia Ini Adalah Perhiasan Dan
Sebaik-Baik Perhiasan Adalah Wanita
Yang Solehah."

"MAMA NABILAH"

Amin
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Tue Dec 02, 2008 10:33 pm

zam memang takleh jauh dari aku.. Smile

aku banyak sangat azam arrr.. sampai tak tertulis but every achievement tu kira mcm azam yg tercapai le... tahun depan nak azam apa ea.. mcm tahun ni gak lahhh...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 2860
Age : 34
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Wed Dec 03, 2008 10:32 am

azam next year:

Nak jadi lebih baik dari tahun ni. Amin.
Tu je.

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
rotab_bam
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
avatar

Male
Posts : 193
Age : 30
Location : somewhere in nowhere
Status : online (masa register)
Joined : 2008-08-06

PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Thu Dec 04, 2008 9:28 am

azam 2008 : nak kawen..

azam 2009 : nak kawen..

harap tercapai.. Amin

calon-calonnya???
Back to top Go down
View user profile http://www.yuta.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   Thu Dec 04, 2008 9:35 am

azam tahun ini ada yg dah tercapai dan ada jugak yg blom
yg dah tercapai tu alhamdulillah ke hadrat Illahi
yg bolom tu kena usaha lebey lagik utk mencapainya

azam tawon depan....nak jadik kaya raya....hehehehe

Very Happy

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08   

Back to top Go down
 
Azam baru 09 & azam yang tak tercapai pada 08
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum III :: Teratak Umum-
Jump to: