HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Yesterday at 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3– rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

» Imax Delay Spray - www.kedaibatin.com
Wed Nov 09, 2016 5:53 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 MAMAK

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Nov 05, 2008 5:38 pm

nak g makan megi goreng ayam kat kedai mamak..
behynyeeeeeeeeeeeeeee

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 06, 2008 8:53 am

kalau suh mamak kira..

kali pertama,
- une..yalet..endre..talek...10 ringgit stgh..

kalau suh kira lg sekali..
- amma...appa...kadawale..une...12 ringgit 20 sen..

berubah2 je rega dia kan..haha

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 06, 2008 9:08 am

aku plak as long as aku rasa reasonable price yg dia bagi aku takkan query mamak tu.. kalau melampau sangat sah2 aku suh kira lain.. hehehe

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 06, 2008 9:11 am

tp yg nyampahnya mamak ni..kalau kita orde je dia ckp siap..dah lama tp xdpt2..bila tanya..dia ckp siap lg.. pernah aku ckp kalau siap bawak mari..wat pe simpan..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 06, 2008 9:38 am

kejam tul member ko tu zam.. huhuhu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Nov 19, 2008 3:15 pm

saye pernah nmpk satu insiden kat kedai mamak...
kat skudai..kedai mamak area2 giant tuh...
tgh rilek2 tggu bihun goreng...
skali nmpk sorg pekerja ni ngah tuang milo kotak dlm mesin air yang putar2 tuh...
tuang dlm 4 kotak...pastuh amek air paip rilek jek tuang dlm air milo tuh...
klu sikit takpe...ni banyak lak tuh...dah siap die tutop..pastuh wat muke rilek jek kan..siot jek...

tapi ape2 pon saya suke g kedai mamak gak aaa..
tatau nape..
agaknye sbb happening pastuh manyak pakwes2 lepak situh..
ahahahahaha

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 10:42 am

kedai mana2 pun kita xleh tahu sgt tahap kebersihannya..melainkan masak sendiri kat umah..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 11:31 am

btol tu..
bukan kedai mamak jek..
sume kedai makan ni tahap kebersihan die meragukan...
tapi yg tu la ramai org dtg makan ye tak....
tmasukla saya ni haa...hehheehehhe

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 11:42 am

masak sendiri la cik konah..dah jadi puan konah lg la kena masak..hehe

makan kat luar selagi xsakit perut kira bersih la tu kan..selaga kuman2 tu dah mati bila di masak..cuma kurang dari segi khasiat la..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 11:58 am

hehehehe...
balik tak tentu la a.zam..
balik jek malam dah...penat...
sebek masih cik lagi...buleh ah malas2...
beli kat kedai jek...
hujung2 minggu baru la masak....
hehehehehe

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 12:04 pm

bila nak jadi puan cik konah? nanti wat kenduri cateringnya ambik mamak...wat kelainan skit..hehe

pasal tu kedai mamak n mana2 kedai mkn boleh maju je kat area KL..sbb masing2 sibuk keje..

org biasa pi mamak pg2 je kan...mkn roti canai..tghari jarang.. malam lg le.. pi pun minum n lepak2 je
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 12:30 pm

hehehe..
ye tak ye gak..
takyah nasik2 minyak...boring..
kawin kasik makan roti nan ke...nan cheese ke...tandori ke...megi goreng ayam ke..
baru ah grand...heheehe

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 2:49 pm

yg bagi bunga telor n pelayan2 pun ambik mamak2 je cik konah..baru org dpt beza kan mana tetamu mana pelayan..heehe..

* sblm mkn roti canai kat kedai mamak pegi lah tgk2 mamak tu..tgk tgn dia..berbulu lebat ke tak.. nanti karang ada bulu tgn jatuh dalam roti tuh..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 3:16 pm

smalam g makan kat mamak..
ade sorang pelayan ni, baru sampai mesia kot..
tatau ckp mlayu..
cam biase lps order tu ain minta la tisu (tisu muka kaler ping tu)..
yg sedeynye.....
huhuuhuhuhuuh..
die bukan bg tisu, die bawanye roti tisu yg bsar gedabak tu kat ain..
pastu ain ckp la ain xorder..
die mrh..
sbb die kate die dgar ain ckp tisu..
mungokss btol mamak tue..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 3:26 pm

hahahaha...nape ain tak ambik je roti tisu tu wat lap..baru dia paham.. pastu tolong lap peluh2 mamak tu ngan roti tisu tuh.. gerenti dia xmarah

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 4:42 pm

muhahahahha..
daripada amek lap peluh mamak tu baik ain makan je roti tisu tu abg zam..
tp sbb da kenyang makan megi goreng, ain tamo la roti tu..
ces.. ni la susa kalo dtg keje kat mesia tp tatau ckp mcm org mesia..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Nov 20, 2008 4:51 pm

tunggu je 2-3 bulan..mesti fasih cakap melayu ala mamak..xcaya ain pi sana lg 2-3 bulan akan dtg..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Cik Markonah
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 577
Age : 30
Location : ::Moncehster::
Status : ::Gila2 Remaja::
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: MAMAK   Fri Nov 21, 2008 8:43 am

hahahaha...
mungok gile pelayan tuh...
ain ambek roti tuh lempar ah kat die...
hehehehehe

_________________
::Cik Markonah®::
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cikmarkonah
hunny_kono
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Female
Posts : 90
Age : 34
Location : pahang
Status : married
Joined : 2008-04-15

PostSubject: MAMAK   Mon Feb 23, 2009 2:56 pm

ambe paparkan kisah2 yg ambe terbaca psl restoran mamak...apapun yg elok dijadikan teladan n yg buruk dijadikan sempadan...tepuk dada tanya hati masing2..

KISAH 1
Ini kisah benar pasal mamak ni. Ianya berlaku di PRESINT 9
, PUTRAJAYA dekat Avon . Seorang makcik ni lalu belakang kedai mamak ni. Dia
nampak mamak ni na la punye tengah menguli tepung. Kalau uli dengan tangan takpe
jugak.
Ini dia uli dengan KAKI!!. Eeee uwekkks. Kedai mamak kat situ ada 2. Satu
pekerja2 dia pakai apron merah, satu kedai lagi apron putih . Yang makcik tu
nampak ialah di kedai pekerja2 yang pakai apron putih Secara keseluruhannya
bolehlah dikatakan kebanyakan mamak ni pengotor. So sendiri mahu ingatlah ye ...
.Seelok-eloknya elaklah makan di kedai yang diragui kehalalannya. Banyak lagi
kedai melayu. Kedai melayu pun ada jugak jual roti canai dan teh tarik.

KISAH 2
Untuk pengetahuan semua, beberapa bulan yang lalu saya juga terperasan
ketika tengah makan di salah satu kedai MAMAK depan apartment tempat saya
tinggal di PUTRA PERDANA PUCHONG .

Saya ternampak salah sorang pekerja dalam kedai mamak buat kerja2 kat dapur dan
tiba2 keluar dukung anak ANJING lepas kat luar kedai then masuk ke dapur balik.
Terus saya berhenti makan dan tanya pekerja tu. You ISLAM?
Dengan takut2 dia jawab saya hindu tapi BOSS saya ISLAM. I suruh dia panggil
BOSS dia and BOSS dia datang cakap "maaf". I cakap maaf kepala hotak
you!!!

I tanya dia you ISLAM??? dia cakap dia ya! I bayar dan terus blah. Sejak hari
tu den dah tak jejak lagi ke kedai MAMAK! yang den marah sangat kat kedai tu ada
frame Ayat Qursi + ALLAH & MUHAMMAD besar-besar. .

Baru den perasan tak semua MAMAK tu ISLAM, RAMAI PEKERJA HINDU dan tak
semestinya ada "Ayat Qursi + ALLAH & MUHAMMAD" besar -besar tu
HALAL.
RAMAI yang ISLAM selamber je makan...

So yang tak perasan lagi berhati2 !!!
Rosmi



KISAH 3

Restoran Mamak DI ALOR SETAR
Di suatu ketika dahulu kami ada membuat satu program di salah satu hotel di
tengah bandaraya Alor Star. Kami menjemput seorang ustaz dari Majlis Agama untuk
membacakan do'a pembuka tirai. Kebetulan ustaz itu diberikan kerusi sebelah
dengan saya dan kami pun berbual2.
Ustaz itu meminta saya menyampaikan kepada kawan2 muslim dan muslimat akan satu
perkara yang menghantui hati dan perasaannya, iaitu pihak Majl is Agama telah
menjalankan siasatan dan serbuan dan mendapati bahawa SEMUA
KEDAI2 MAMAK DI ALOR STAR
DAN SEKITARNYA ADALAH 'CONFIRM' HARAM DIMAKAN kerana TAUKE2 CINA ADALAH
PEMBEKAL AYAM kepada restoran2 mamak tersebut!
Terkejut! Saya bertanyakan kepada ustaz itu...mengapakah perkara ini, dgn

kuasa yang ada pada Majl is Agama, tidak di sebarkan kepada umum?
Jawapan ustaz, mamak2 tu pulak telah mengikat kontrak bekal ayam dengan tauke2
cina dan sekiranya Majlis Agama membuat tindakan drastik dan kontrak bekal ayam
terjejas maka tauke2 akan saman mamak2 dan
mamak2 akan saman Majl is Agama."
Permintaan ustaz," Tolonglah anta sebarkan kepada kawan2! Itu sahaja
yang ana mampu"



KISAH 4
RESTORAN INSAF, JLN TUANKU ABDUL RAHMAN
Kis ah Benar - Nasi Beriani -
Assallamualaikum. Last week kawan saye gi makan kat RESTORAN INSAF kat Jln
TAR. Lepas makan tu, dia nak gi basuh tangan kat belakang kedai, lepas selesai
membasuh & menyabun tangan yang bau kari tu. Dia gi kat tempat lauk untuk
tapau sebungkus nasi beri ani lagi untuk member.
Nak jadikan citer, kawan saya ni ternampak bekas nasi beriani yang digunakan di
saluti dengan SPENDER LELAKI CAP BUAYA BERWARNA PUTIH. TANG GETAH SPENDER DIIKAT
NGAN GETAH. Apa lagi dia terus mintak cancel dan bayar nasik yang telah ditelan
tadi. Sampai kat opis, dia terus muntahkan nasik tadi dan sebarkan kat kengkawan
lain yang tak pergi.
Satu lagi sesiapa yang suka makan makanan mamak, AWASLAH! BUKAN SEMUA MAMAK TU
ISLAM!! Jangan asal nampak macam mamak jer terus pergi makan. Contoh paling
jelas, sesiapa yang selalu ke Wisma Central, ada satu stall bawah
accelator/tangga, dekat2 dengan kedai2 handphone tu.
Tengok satu stall namanya "BK CORNER" (mungkin Bala Kr is nen
Corner!!).
Kalau terlalu lapar dan tengok sekali imbas nampak OK! Yang kerja kat situ ada
dua orang pompuan Indon! TAPI CUBA TELITI SIKIT...!
Tengok pada dua orang India/Mamak tu... tengok kat tangannya ada ikat benang
kuning??!! Dan kalau datang awal2 pagi 7.00-7..30 , mereka akan pakai 'calit
sarjan' kat dahi...??? MAMAK KE TU??

KISAH 5

Lagi satu sesiapa yang selalu ke pasar PUDU, ada satu stall kat belakang stesen
minyak ESSO. Kat situ ramai kita tengok orang Melayu singgah makan roti canai!
Buta ke mereka?? Cuba perati sah - sah pompuan India tu pakai benang merah kat
lengan dan kekadang dia laki - bini pakai 'calit -sarjan kat dahi'!!
Kenapa tak mau susah sikit, cross jln kenapa makan makanan yang was - was macam
tu???
Wallahuaklam. . BANYAK lagi k is ah yg saya telah dengar dari kekawan



KISAH 6

Restoran mamak
SHAH JAHAN MAJU di SETIA WANGSA .
Kawan kpd kawan saya telah terjumpa benda yg berketul di dalam kuah roti canai.
Pada mulanya dia sangkakan ianya biji asam jawa tetapi setelah diamati
betul2 rupa - rupanya adalah NAJIS yg beku (mungkin kepala taik krn ianya
keras sedikit ).

Tuan restoran tersebut mahu menutup mulut kawan saya dgn memberi RM2000.00.
Mungkin pekerja restoran tak tahu dan telah mencedok di peringkat paling bawah
dlm periuk kuah dal atau kari. Sekarang Restoran ini tak berapa maju jika
dibandingkan dgn sebelumnya. Hanya org yg tak tahu sahaja yg terus makan di
restoran tersebut. Ini semua adalah manderam ataupun sihir dgn tujuan utk
melaris kan makanan mereka walaupun pada hakikatnya tidak sesedap jika
dibandingkan dgn tempat lain. Makanan yg bersih jika dicampurkan dgn bahan
kotor akan menjadi kotor secara automatik



KISAH 7

DI LEBUH AMPANG KL , ada sebuah restoran mamak yg baru dibuka iaitu RESTORAN
MAJU CURRY HOUSE IAITU rangkaian SHAH MAJU.
( Kemana perginya nama Jahan itu? )
Sama juga spt yg berlaku di kedai NASI LEMAK ANTARABANGSA yg terletak di KG
BARU, KL . Satu hari seorg lelaki yg alim telah dipelawa oleh kawannya utk
belanja makan di kedai tersebut.
Tiba2 beliau ternampak seekor TOYOL sedang kencing di dlm periuk nasi lemak.
Dia pun menyuruh kawannya cancel order dan menceritakan kenapa sebabya dia tak
nak makan di kedai itu.
Mungkin tuan punya kedai telah meminta pelaris dari tok bomoh tanpa mengetahui
tentang toyol tersebut krn bomoh sememangnya takkan beritahu.
Tambahan pula tuan kedai tidak boleh melihat toyol dgn mata kasar.
Wallahualam. ...
p/s : Mencari rezeki biarlah yang halal, baru berkat hidup kita, Insyaallah.
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: MAMAK   Mon Feb 23, 2009 3:52 pm

laa banyak tol.. kisah 3 tuh.. knapa lak majlis agama takut kena saman.. bukan ke dia ada kuasa... kalau rugi pon dah mmg silap pekedai tuh kan..
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Feb 24, 2009 8:47 am

den cite2 gini nak caya pun kurang sket.. ada gak dengar but so far takde masalah lagi dengan kedai mamak.. those yg kena memacam tu nape x tampil ke hadapan n buat statement daripada nak tulis cite yg bebukan gitu. x releven gak kan. kalau kita percaya sangat bole jadi kita pun bsekongkol dengan org yg saje nak menfitnah kedai2 mamak yg maju banyak dari kedai diorang.. tapi kalaulah betul cerita diorang ni tunjukkanlah bukti, buat laporan n semoga kita semua tak lagi tertipu n makan benda2 yg tak baik gitu sume.. panjang plah den tulis.. hihihi.. just to be rationale, dats all.. Smile

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
demetrie
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 94
Age : 31
Location : KL
Status : "Penembak Tepat"
Joined : 2009-01-31

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Feb 24, 2009 9:16 am

kalau mamak tu tebar roti canai pakai singlet yg tak de lengan lagi best...peluh2 ketiak dia merecek2 kene kat roti..pas tu makan,mmmmmmm masin.... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Feb 24, 2009 9:21 am

sabar je la ea dem.. da nampak merecek2 tu yg ko g rasa sampai naik masin memulut tu watpe.. kikiki..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bangau
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 47
Age : 32
Location : Di pejabat
Status : Tak kawen-kawen lagi
Joined : 2008-12-13

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Feb 24, 2009 11:20 am

tak semua camtu..
mcd, kfc..pizza hut..SR..pasti ke tahap kebersihan penyediaanya? hotel lg teruk..xcaya tanya la member2 korang yg jadi chef..
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Feb 24, 2009 11:31 am

den penah keja KFC memang den akui tahap kebersihannya tak perlu dipertikaikan lagi... Smile yg lelain tu takde pengalaman so tatau le...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: MAMAK   Today at 8:30 am

Back to top Go down
 
MAMAK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Kesihatan & Kebersihan-
Jump to: