HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 MAMAK

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Yaa'kob
Rakyat Jelata
Rakyat Jelata


Male
Posts : 4
Age : 49
Location : Perak
Status : Married
Joined : 2008-10-21

PostSubject: MAMAK   Thu Oct 23, 2008 11:56 am

Kisah 1

Ini satu kisah benar pasal mamak ni. Ianya berlaku di PRESINT 9 , PUTRAJAYA dekat Avon . Seorang makcik ni lalu belakang kedai mamak ni. Dia nampak mamak ni na la punye tengah menguli tepung. Kalau uli dengan tangan takpe jugak.

Ini dia uli dengan KAKI!!. Eeee uwekkks. Kedai mamak kat situ ada 2. Satu pekerja2 dia pakai apron merah, satu kedai lagi apron putih . Yang makcik tu nampak ialah di kedai pekerja2 yang pakai apron putih.

Secara keseluruhannya bolehlah dikatakan kebanyakan mamak ni pengotor. So sendiri mahu ingatlah ye. Seelok-eloknya elaklah makan di kedai yang diragui kehalalannya. Banyak lagi kedai melayu. Kedai melayu pun ada jugak jual roti canai dan teh tarik.

Untuk pengetahuan semua, beberapa bulan yang lalu saya juga terperasan ketika tengah makan di salah satu kedai MAMAK depan apartment tempat saya tinggal di PUTRA PERDANA PUCHONG .. Saya ternampak salah sorang pekerja dalam kedai mamak buat kerja2 kat dapur dan tiba2 keluar dukung anak ANJING lepas kat luar kedai then masuk ke dapur balik.

Terus saya berhenti makan dan tanya pekerja tu.. You ISLAM? Dengan takut2 dia jawab saya hindu tapi BOSS saya ISLAM. Saya suruh dia panggil BOSS dia and BOSS dia datang minta maaf. Saya cakap "maaf kepala hotak you!!!"

Saya tanya dia "you ISLAM???" Dia jawab ya! Saya bayar dan terus blah. Sejak hari tu saya dah tak jejak lagi ke kedai MAMAK! Yang saya marah sangat kat kedai tu ada frame Ayat Qursi ALLAH & MUHAMMAD besar-besar. ..

Baru saya perasan tak semua MAMAK tu ISLAM, RAMAI PEKERJA HINDU dan tak semestinya ada Ayat Qursi ALLAH & MUHAMMAD besar -besar tu HALAL .. dan RAMAI yang ISLAM selamber je makan... So yang tak perasan lagi berhati2 !!!...

Rosmi (mangsa)

Kisah 2

Restoran Mamak DI ALOR SETAR. Di suatu ketika dahulu..... kami ada membuat satu program di salah satu hotel di tengah bandaraya Alor Star. Kami menjemput seorang ustaz dari Majlis Agama untuk membacakan do'a pembuka tirai.

Kebetulan ustaz itu diberikan kerusi sebelah dengan saya dan kami pun berbual2. Ustaz itu meminta saya menyampaikan kepada kawan2 muslim dan muslimat akan satu perkara yang menghantui hati dan perasaannya, iaitu pihak Majlis Agama telah menjalankan siasatan dan serbuan dan mendapati bahawa SEMUA KEDAI2 MAMAK DI ALOR STAR DAN SEKITARNYA ADALAH 'CONFIRM' HARAM DIMAKAN kerana TAUKE2 CINA ADALAH PEMBEKAL AYAM kepada restoran2 mamak tersebut!

Terkejut! Saya bertanyakan kepada ustaz itu...mengapakah perkara ini, dgn kuasa yang ada pada Majlis Agama, tidak disebarkan kepada umum?
Jawapan ustaz ...... mamak2 tu telah mengikat kontrak bekalan ayam dengan tauke2 cina dan sekiranya Majlis Agama membuat tindakan drastik dan kontrak bekal ayam terjejas maka tauke2 akan saman mamak2 dan mamak2 pula akan saman Majlis Agama....."

Permintaan ustaz, "Tolonglah anta sebarkan kepada kawan2! Itu sahaja yang ana mampu"

Kisah 3

RESTORAN INSAF, JLN TUANKU ABD RAHMAN

Kisah Benar-Nasi Beriani-

Assalamualaikum. Last week kawan saye gi makan kat RESTORAN INSAF kat Jln TAR.. Lepas makan tu, dia nak gi basuh tangan kat belakang kedai. Lepas selesai membasuh & menyabun tangan yang bau kari tu....dia gi kat tempat lauk untuk tapau sebungkus nasi beriani lagi untuk member.

Nak dijadikan citer......kawan saya ni ternampak bekas nasi beriani yang digunakan disaluti dengan SPENDER LELAKI CAP BUAYA BERWARNA PUTIH.. TANG GETAH SPENDER DIIKAT NGAN GETAH...apa lagi........ dia terus mintak cancel dan bayar nasik yang telah ditelan tadi........ sampai kat opis.... dia terus muntahkan nasik tadi dan sebarkan kat kengkawan lain yang tak pergi......

Satu lagi sesiapa yang suka makan makanan mamak, AWASLAH! BUKAN SEMUA MAMAK TU ISLAM!! Jangan asal nampak macam mamak jer terus pergi makan. Contoh paling jelas, sesiapa yang selalu ke Wisma Central, ada satu stall bawah accelator/tangga, dekat2 dengan kedai2 handphone tu...

Tengok satu stall namanya "BK CORNER" (mungkin Bala Krisnen Corner!!). Kalau terlalu lapar dan tengok sekali imbas nampak OK! Yang kerja kat situ ada d ua orang pompuan Indon! TAPI CUBA TELITI SIKIT...!

Tengok pada dua orang India/Mamak tu... tengok kat tangannya ada ikat benang kuning??!! Dan kalau datang awal2 pagi 7.00-7.30 , mereka akan pakai 'calit sarjan' kat dahi...??? MAMAK ISLAM KE TU??

Lagi 1 sesiapa yang selalu ke pasar PUDU , ada satu stall kat belakang stesen minyak ESSO . Kat situ ramai kita tengok orang Melayu singgah makan roti canai! Buta ke mereka?? Cuba perati. Sah-sah pompuan India tu pakai benang merah kat lengan dan kekadang dia laki-bini pakai 'calit-sarjan kat dahi'!!

Kenapa tak mau susah sikit, cross jln. Kenapa makan makanan yang was-was macam tu???

Wallahuaklam. . BANYAK lagi kisah yg saya telah dengar dari kekawan

Restoran mamak SHAH JAHAN MAJU di SETIA WANGSA . Kawan kpd kawan saya telah terjumpa benda yg berketul di dalam kuah roti canai. Pada mulanya dia sangkakan ianya biji asam jawa tetapi setelah diamati betul2 rupa-rupanya adalah NAJIS yg beku(mungkin kepala taik krn ianya keras sedikit).

Tuan restoran tersebut mahu menutup mulut kawan saya dgn memberi RM2000.00. Mungkin pekerja restoran tak tahu dan telah mencedok di peringkat paling bawah dlm periuk kuah dal atau kari. Sekarang restoran ini tak berapa maju jika dibandingkan dgn sebelumnya. Hanya org yg tak tahu sahaja yg terus makan di restoran tersebut.

Ini semua adalah manderam ataupun sihir dgn tujuan utk melariskan makanan mereka walaupun pada hakikatnya tidak sesedap jika dibandingkan dgn tempat lain. Makanan yg bersih jika dicampurkan dgn bahan kotor akan menjadi kotor secara automatik

DI LEBUH AMPANG KL , ada sebuah restoran mamak yg baru dibuka iaitu RESTORAN MAJU CURRY HOUSE IAITU rangkaian SHAH MAJU. Kemana perginya nama Jahan itu? Sama juga spt yg berlaku di kedai NASI LEMAK ANTARABANGSA yg terletak di KG BARU, KL .
Satu hari seorg lelaki yg alim telah dipelawa oleh kawannya utk belanja makan di kedai tersebut. Tiba2 beliau ternampak seekor TOYOL sedang kencing di dalam periuk nasi lemak.

Dia pun menyuruh kawannya cancel order dan menceritakan kenapa sebabya dia tak nak makan di kedai itu. Mungkin tuan punya kedai telah meminta pelaris dari tok bomoh tanpa mengetahui tentang toyol tersebut krn bomoh sememangnya takkan beritahu. Tambahan pula tuan kedai tidak boleh melihat toyol dengan mata kasar....
Wallahualam. ...

p/s : Mencari rezeki biarlah yang halal, baru berkat hidup kita, Insyaallah

Shahril - mangsa
Back to top Go down
View user profile http://teratak.forumotion.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 23, 2008 12:06 pm

erksss......btol ke nie????
any comments??....

Shocked Surprised Shocked

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 23, 2008 12:10 pm

ntahla bayu..kalau ada pun mebi xsemua...tp yg restoran mamak pekerja hindu tu betul..kat tempat i keje pun ada..boss je muslim..
owner mamak yg bukan islam pun ada.. ni penah masuk paper..memula diorg berhutang ngan along..pastu along tu ambik alih la sbb xmampu byr utang..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 23, 2008 12:20 pm

oh ye ker...???
emmm...susahnyer nak pastikan semer menda neh
sbb makan a.k.a lepak a.k.a ngeteh kat kedai mamak
mmg dah jadik trend ar skang....

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 23, 2008 12:30 pm

tu la.. dah terbiasa kan.. cuma kita kena yakinla dgn kedai mamak yg kita pergi tu..jgn ada was-was..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
pakma
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 164
Age : 35
Location : kl
Status : ~lalalala~
Joined : 2008-08-26

PostSubject: Re: MAMAK   Fri Oct 24, 2008 9:21 am

xsuke..xsuke..xsuke mkn kat kedai mamak
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
rotab_bam
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 193
Age : 30
Location : somewhere in nowhere
Status : online (masa register)
Joined : 2008-08-06

PostSubject: Re: MAMAK   Fri Oct 24, 2008 11:10 am

Makan martabak sardin lipas



Saptuyah menunjukkan martabak sardin yang dibelinya didakwa mengandungi lipas di salah sebuah restoran di Shah Alam semalam.


SHAH ALAM - Martabak sardin berinti lipas.

Ia kedengaran pelik dan menjijikkan namun itulah hidangan yang dijamah Pengarah Jabatan Penerangan Negeri Selangor, Saptuyah Senson, 53, tengah hari semalam.

Menurut Saptuyah, dia hanya menyedari anak lipas sepanjang 1.5 sentimeter terselit di antara bawang dan sardin selepas menjamah suku daripada martabak yang dibelinya daripada sebuah restoran di sini.

Apa yang menggelikan, Saptuyah mendakwa secara tidak sedar beliau telah menelan sebahagian kaki anak lipas tersebut sebelum memuntahkannya semula.

"Habis saya muntah kesemua martabak yang telah dimakan selepas ternampak anak lipas tanpa kaki kiri bersama inti sardin dan bawang," dakwanya ketika ditemui di restoran tersebut di sini semalam.

Menurut beliau, makanan itu dibeli oleh seorang pekerjanya di sebuah restoran kira-kira pukul 11.45 pagi semalam.

KOSMO!
Back to top Go down
View user profile http://www.yuta.com
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: MAMAK   Fri Oct 24, 2008 4:34 pm

~..sejak2 dari itu, saya xmakan lg d kedai mamak,kecuali wktu student dulu..patutla asyik markah xam cukup makan je..mkn bnde xbersih rupenye smile
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
rotab_bam
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 193
Age : 30
Location : somewhere in nowhere
Status : online (masa register)
Joined : 2008-08-06

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 8:52 am


KERATAN Kosmo! 24 Oktober.


SHAH ALAM - Sebuah restoran mamak terkemuka yang mencetuskan rasa tidak puas hari seorang pelanggan apabila termakan seekor anak lipas di dalam martabak sardin yang dibelinya di restoran itu akhirnya dikompaun RM500.

Malah restoran terletak di Plaza Alam Sentral itu yang selama ini dikategorikan sebagai premis Kelas A untuk tahap kebersihannya diturunkan kepada Kelas B ekoran kejadian tersebut.

Pegawai Perhubungan Awam Majlis Bandaraya Shah Alam, Shahrin Ahmad berkata, tindakan tegas terhadap premis makanan berkenaan di dilakukan setelah pemeriksaan dijalankan pihaknya.

Menurutnya, premis itu didapati tidak menepati tahap kebersihan ditetapkan sehingga seorang pelanggan termakan seekor anak lipas di dalam martabak sardin yang dibeli di restoran berkenaan.

"Tindakan ini dilakukan sebagai memberi pengajaran kepada pengusaha restoran terbabit supaya mengikut peraturan yang sedia ada dan lebih peka dari segi kebersihan.

"Kita memandang berat perkara ini kerana ia melibatkan tahap keselamatan pengguna itu sendiri," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

KOSMO!
Back to top Go down
View user profile http://www.yuta.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 11:51 am

hmmm.. kalau betul dan pasti mcm tu laporkanlah kepada pihak berkuasa.. cerita2 yg benar dengan bukti kita bole percaya but cerita yg tulis sesuka cenggitu mcm nak pitnah pun ada.. lu pikir la seniri... x baik taw pitnah2..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 12:02 pm

kalau kat plaza alam sentral restoran syed bistro la.. saya biasa gak makan situ.. sekor lipas tu sesat je tuh..bukan bermukim kat restoran tu kot.. sapa la suh ko masuk pinggan minah tu...dah kecoh dah skang..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 12:04 pm

memang muka kaki kecoh pun minah tu.. huahuahauhua

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 12:07 pm

hahah.. ko lebih sygkan lipas tu dari minah tu ek zol..
tp betul gak kan..kita xleh salahkan restoran tu 100%..mana tau lipas dari kedai sblh ke..longkang jalan ke.. lainle kalau nasi xmasak ke..ayam mentah ke..berulat ke yg tu leh la komplen gila2..

*minah tu xpenah jumpa lipas zol..umah dia bebas dari serangga2 camtu.. dia guna sheildtox

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Tue Oct 28, 2008 7:26 pm

ala, lipas tu menatang hidup arr.. bole terbang sana sini.. kalau jumpa paku ke kaca ke baboon ke bole le salahkan kedai mamak tu.. tengok benda gak le nak komplen pun.. kat umah dia pun takkan le takde lipas ke tenggiling ke kat dapur tu kan.. apadaaaa... pasal nak aibkan org lain laju je diorang ni..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Oct 29, 2008 12:19 pm

nak glemer kot.. walau ramai org cite keburukan mamak ni kedai dia tetap penuh je org berkunjung..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Oct 29, 2008 12:28 pm

mamak baca pun diorang ketawa je.. eheheheh.. mana ada penah kedai diorang kosong tul tak..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Oct 29, 2008 3:52 pm

uiksss kecoh sungguh nie...
tapi mmg yer la kan
restoran mamak tak penah sunyi dari pelanggan
dari pagi membawak ke malam
penuh ajer owang eks...(2 x 5 yg cakap nie jugak laaa.....)

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Wed Oct 29, 2008 4:24 pm

mamak ni org ske sebab servicenya ok..kita mintak camne pun diorg ok je.. kalau restoran melayu kita mintak mee sup xnak sayur xnak telor pun dah tarik muka.. camne org nak selalu dtg..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 8:05 am

sokong ngan kenyataan zam
service dorang mmg xleh dipertikaikan
dah jadik cam trend plak kan
ngeteh sure kat kedai mamak
lepak pon kat kedai mamak
atenyerrrrr camaner???

smile

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 8:52 am

satu lagi org ske lepak tengok bola kat kedai mamak... plasma x pun skrin besar.. kedai melayu tv 14 inci.. huhuhu.. boring boring

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 9:00 am

memang la....kalau tgk bola mesti beh tgk kat kedai mamak dari tgk kat umah.. mamak pun xkisah kita lepak lama2 kat kedai dia..xdenya mamak nak menjeling kat kita...hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 9:28 am

menonton bola kat kedai mamak bole menambah kenalan.. eheheheh.. juga menambah musuh.. huahuahua.. gaduh la gaduh

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 9:36 am

cam minah yg repot kat paper tu la..dah mencipta musuh ngan mamak2..hehe..mau lepas ni dia masak sendiri n bawak bekal pi keje..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 10:46 am

pastu lelama sure dia teringin baliknak makan makanan kedai mamak tu.. da malu n takleh pegi dahhh...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: MAMAK   Thu Oct 30, 2008 10:51 am

sampai bila leh tahan kaannnnn.. nak2 pulak murtabak sardin tu peberet dia.. mau akan pi jgk..xpun kirim kat member suh tapau...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MAMAK   Today at 11:01 am

Back to top Go down
 
MAMAK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak Kesihatan & Kebersihan-
Jump to: