HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Yesterday at 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Ferrari VS Evo7 VS Kelisa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pendekar laut
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 123
Age : 37
Location : Johor
Status : married
Joined : 2008-05-26

PostSubject: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Thu Oct 23, 2008 10:24 am

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya utara selatan kelihatan sebuah kelisa putih tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya,pemilik kelisa tu sedang berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu.tidak ada sebuah kereta pun berhenti.tiba-tiba datangla sebuah kereta evo 7 berhenti di sebelah kelisa tadi.

"Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?"tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an."a'ha rosak "jawap pakcik tu simple aje....

"Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol"mamat nie bagi idea.

"worrait gak tu...", tapi....nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam"

"Ok pakcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta kelisa didepan dan hujungnya diikat dibelakang bumper evonye.
dia
pun jalanla..dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat
nie laju le sikit,apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat
mamat tu.Mamat tu pun slowkan balik..

Tiba-tiba ada sebuah
ferrari datang dari belakang dan press minyak kat mamat evo7.apa
lagi,jiwa muda patang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar
ferrari nie...lupa la pulak dia dengan kelisa org tua yg diikat kat
belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia
pun hon dan bagi hi beam bagai nak rak.Mamat evo7 tu dah tak sedar dah
angin punya pasal.
Kebetulan pilak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Vrooommm......bedesup
peginye... ini dah lebih speed limit nie...kate polis nie..cecah 250kmj
memasing nie... Dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman
kereta-kereta yg laju nie...

"Over..over,ada
tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju,sebuah ferrari,sebuah
evo7 dan sebuah lagi kalau saya cakap korang mesti tak percaye
punye.........sebuah kelisa putih tengah cucuk angin evo7 tu dan bagi
hon dan hi beam nak potong!!!"

Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.utm.my
rotab_bam
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)


Male
Posts : 193
Age : 30
Location : somewhere in nowhere
Status : online (masa register)
Joined : 2008-08-06

PostSubject: Re: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Thu Oct 23, 2008 10:44 am

terer gak pakcik tu kawal stering laju2 camtu..mesti keter kelisa tu bukan power stering..
Back to top Go down
View user profile http://www.yuta.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Thu Oct 23, 2008 11:59 am

cam penah baca la citer neh
tapi bukan kelisa laaa myvi ke kancil eks..gitulah
rasanya baca kat teratak jugak...

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Tue Oct 28, 2008 7:28 pm

ha'ah ea.. rasa mcm da penah post je cite ni.. huahuahua.. tapi takpe, baca sesuka.. huahauhua.. saya ske..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
areDIKA
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 470
Age : 35
Location : putrajaya
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Sat Nov 15, 2008 1:09 am

heheh ske ske...
Back to top Go down
View user profile
apai_chey
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 310
Age : 33
Location : Kemamang
Status : saudagar merempat
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Kisah Evo7.5, Celica Dan Viva Silver TypeR   Sun Dec 14, 2008 1:16 pm

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya utara selatan
kelihatan sebuah viva silver tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada
perempuan tua yang berdiri di sebelahnya, pemilik viva silver tu sedang
berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu. Tidak ada
sebuah kereta pun berhenti.tiba-tiba datangla sebuah kereta celica
berhenti di sebelah viva tadi.

"Ada apa nie makcik, kereta rosak ke?" tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an."a'ha rosak "jawap makcik tu simple aje....

"Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta makcik sampai tol"mamat nie bagi idea.

"worrait gak tu...", tapi....nanti kalau makcik rasa awak bawak laju makcik akan hon dan bagi high beam"

"Ok
makcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta viva didepan dan
hujungnya diikat dibelakang bumper celicanye. dia pun jalanla..dengan
slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le
sikit,apalagi makcik tu pun hon dan bagi high beam la kat mamat tu.
Mamat tu pun slowkan balik..

Tiba-tiba ada sebuah evo7.5 datang
dari belakang dan press minyak kat mamat celica. apa lagi, jiwa muda
pantang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar evo7.5
nie...lupa la pulak dia dengan viva makcik yg diikat kat belakang
kereta dia.

Makcik tu punya la hangin satu badan, dia pun hon
dan bagi hi beam bagai nak rak. Mamat celica tu dah tak sedar dah angin
punya pasal. Kebetulan pilak polis ada buat speed trap kat bawah
jambatan.

Vrooommm......bedesup peginye... ini dah lebih speed
limit nie...kate polis nie..cecah 250kmj memasing nie... Dia pun
contact la kengkawan dia kat depan supaya saman kereta-kereta yg laju
nie...

"Over..over, ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had
laju, sebuah evo7.5, sebuah celica dan sebuah lagi kalau aku cakap
korang mesti tak percaye punye.........sebuah viva silver tengah cucuk
angin celica tu dan bagi hon dan hi beam nak potong!!!'
Back to top Go down
View user profile http://busanaisyah.blogstarz.my
Sponsored content




PostSubject: Re: Ferrari VS Evo7 VS Kelisa   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Ferrari VS Evo7 VS Kelisa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Stickers For A Lego Racers Ferrari
» fujimi - ferrari f430 scuderia (1/24)
» Ferrari Hauler
» 1:24 Ferrari 599 GTO by Revell
» Ferrari Enzo - Fujimi 1:24

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: