HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Tuan G

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
mehatespink
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 3:03 pm

zoulle wrote:
setinggi tinggi ain, tinggi lagi Tuan G tu... huhuhu... sure sama cantek sama padan kalau sesama pakai baju pink..

setinggi2 tuan g, tggi lagi klcc..
muahhahaha..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 3:07 pm

isk, tinggi lagi tuan G tu.. masa dia panjat atas bumbung klcc tu.. mana tuan empunya diri x masuk pun ea... huhuhu

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 709
Age : 38
Location : Putrajaya
Status : Its complicated
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 3:10 pm

muahaha...korg neh..
G baca ni nnt cmne la ek..
ahaks..
ala..G sporting kn..huhu..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 4:04 pm

tuan empunya diri baru balik sbb tadi pegi pekena nasi kandar dgn aku....

klu korang nak tau tuan punya diri pun xtau yg thread pasal dia ada kat sini.... tapi xper aku dah bagi tau pun nanti bila dia masuk mesti dia nak tengok gambar dulu.... hehehehe
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 5:57 pm

hahahah... kalau tak puas ati ngan gambar tu suh dia aplot gambar seniri..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Tuan G   Tue Jul 29, 2008 9:51 pm

eh..ehhhh....abg mat ober.. nk otograppppp.... laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 10:10 am

kejamnya nami ni.. huhuhu... muka G yg ala2 keenu reeves tu dia kata mcm mat ober... isk..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
roll_honey
DYMM Permaisuri Teratak
DYMM Permaisuri Teratak
avatar

Female
Posts : 1681
Age : 41
Location : Bandaraya Pesisir Air
Status : Lumber HaraM
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 11:00 am

a'ah betoLLLL la kan sekali pandang cam mat ober jer..
lawo gg...muahaha.. tongue

_________________
"Dunia Ini Adalah Perhiasan Dan
Sebaik-Baik Perhiasan Adalah Wanita
Yang Solehah."

"MAMA NABILAH"

Amin
Back to top Go down
View user profile
hziemah
Temenggung
Temenggung
avatar

Female
Posts : 654
Age : 36
Location : Putrajaya
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 11:08 am

hahaha..mat ober..mmg betul tu..kalo jmpe dia ni..mmg asek nak tergelak je..ade je idea nak buat lawak..

_________________


Lilypie - Personal pictureLilypie
Back to top Go down
View user profile http://hziemah.fotopages.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 1:16 pm

kalau G marah ni aku tatau arrr.. alu tak kata pepe pun.. korang yg kata kat G.. x masuk dah dia arini.. majuk le tu... walaupun G ni lawak orgnya, tapi hatinya lembut.. mudah sangat menitiskan air mata..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 1:27 pm

tu le..korang byk kata dia...sampainya hati korang..baik korang pi pujuk dia...nak phone no. mintak ngan zol

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
roll_honey
DYMM Permaisuri Teratak
DYMM Permaisuri Teratak
avatar

Female
Posts : 1681
Age : 41
Location : Bandaraya Pesisir Air
Status : Lumber HaraM
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 3:24 pm

Smile muahaha G malu la tu hahaha G=Gigi yang lawo muahaha
try pujuk..nih muahaha

_________________
"Dunia Ini Adalah Perhiasan Dan
Sebaik-Baik Perhiasan Adalah Wanita
Yang Solehah."

"MAMA NABILAH"

Amin
Back to top Go down
View user profile
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak
avatar

Male
Posts : 721
Age : 37
Location : dekat jer
Status : sgsgsd
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:09 pm

:eyes:
Back to top Go down
View user profile
Tuan G
Joker Teratak
Joker Teratak


Male
Posts : 19
Age : 28
Location : alam bunian
Status : sapu bersih
Joined : 2008-07-18

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:37 pm

lorrrr korng ni kan nasib baik tuan G ade sependa pink je.......
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:39 pm

aku tatau... aku tak buat salah pepe p0ng...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara
avatar

Female
Posts : 1746
Age : 35
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:40 pm

sependa pink renda2 n bunga2 eh tuan G?
mesti ain suka tu..wakakakaka...
jgn marah eh cik ping...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:42 pm

mana de renda2...G pakai g string je..kaler pink

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:47 pm

sebenarnya nama mamat ni bukan G actually.. certain people je tau nama dia.. tapi sebab dia ske pakai g string tu yg lekat nama G tu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:49 pm

itulah sejarah penggunaan nama G tu...
zol la yg memula perasan tuan G pakai g string..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:54 pm

isk.. mana ada zam.. i just realise u sorang je pakai G string aritu tapi i x cakap kat sesape pun tawww...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:55 pm

jgnla bgtau org..nanti org konpius sapa G...nanti aku lak yg org kata tuan G.. aku rasa g string aku ada tertinggal dlm kete ko zol..cuba ko check nanti

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:57 pm

aku da jumpa zam... aku buat kenangan sangkut kat rear mirror tu.. cantik je..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 4:59 pm

ko tak basuh dulu ke? ke ko gantung terus yg bergulung2 camtu je?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 5:00 pm

ala, gulung2 camtu je la.. org tak pasan n bila org tanya aku cakap le spek mata..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara
avatar

Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Tuan G   Wed Jul 30, 2008 5:02 pm

cakapla gogel nyelam tuh..spek nmpk sgt tipu..
ko jgn ilangkan...nanti bila jumpa aku nak benda tu balik

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Tuan G   

Back to top Go down
 
Tuan G
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Ahli :: Teratak Ahli Baru-
Jump to: