HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 ^)HanDPHoNe(^

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
@>-- phantageerow85
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
avatar

Female
Posts : 392
Age : 32
Location : de' johore
Status : married
Joined : 2008-04-18

PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   Tue Aug 12, 2008 10:06 am

uish byk tul hponz ko zoulle ko buat apa bbyk yg sonye ericsson itam tu besar kan dia nye memory biasa org buat simpan video tu byk la video ko leh simpan yg sony lg satu tu camera cantik kan 3.2 mp kan cybershoot yg nokia tu la ko buat utk ofis eh...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   Tue Aug 12, 2008 10:22 am

yg besar tu dopod arr.. pda.. Smile yg tu best utk sms n guna utk kegunaan harian.. planner, buku catatan sume dalam tu.. Smile guna utk simpan video? video apa? huahuahua.. mana ada video.. ada gambar2 je.. Razz

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
roll_honey
DYMM Permaisuri Teratak
DYMM Permaisuri Teratak
avatar

Female
Posts : 1681
Age : 41
Location : Bandaraya Pesisir Air
Status : Lumber HaraM
Joined : 2008-04-01

PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   Tue Aug 12, 2008 10:46 am

Laughing video terlampau cekgu ada dalam pda tu ek ?
nak tgk..

_________________
"Dunia Ini Adalah Perhiasan Dan
Sebaik-Baik Perhiasan Adalah Wanita
Yang Solehah."

"MAMA NABILAH"

Amin
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab
avatar

Male
Posts : 5286
Age : 37
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   Tue Aug 12, 2008 10:50 am

cikgu terlampau? huahuahua... mana adaaaaa... video cikgu yang baik je yg ada pun.. Razz

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
liesifoo
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
Ahli Mangku Negara (A.M.N)
avatar

Male
Posts : 41
Age : 40
Location : run-->gpedit.msc-->i'm here
Status : ::Nullified::Paranormal::softmaniac::
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   Sat Aug 16, 2008 12:22 pm

Zoulle ko dah boleh bukak thread untuk pocket pc software kat sini....dengan cite dah berbundle-bundke ko punya soft. hihihihi Laughing


gua punya history:

1. nokia botol air
2. NEC primero
3. nokia 8810
4. nokia 7200
5. Nokia slide 6280
6. nokia 6200 sabun
7. China Phone iphone PDA yg colour putih tu
8. China Phone Sony Ericson ( Consep phone) belum release dah kena ciplak (hayat 2 bulan terus kong)pastu x gaji lagi gua terus angkat:
9.Nokia 1200 rm100, pastu angkat
10. Dopod 838 trade in kat kuantan parade dia angkat RM1000 je huhhu
11. HTC tyTN11


gambar ni amik pakai HTC


HTC amik pakai web cam
Back to top Go down
View user profile http://liesifoo.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ^)HanDPHoNe(^   

Back to top Go down
 
^)HanDPHoNe(^
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» What is ur handphone ringtone?
» Want to make FPS games?
» [Photos] Some handphone shots taken during this morning's rock crawling (12 Feb 2012)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum II :: Teratak IT dan Teknologi-
Jump to: