HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Jantan Pill | Merawat Masalah Mati Pucuk | Zakar Lebih Manta
Yesterday at 7:49 pm by notrex

» Pearl Plus Pacak Langit - herbauntuklelaki.com
Tue Jul 22, 2014 6:14 pm by notrex

» Herbal Rimba | Tambah Nafsu,Stamina |
Mon Jul 21, 2014 6:32 pm by notrex

» LIBIDO GEL | RM45 www.herbauntuklelaki.com
Sun Jul 20, 2014 6:17 pm by notrex

» Pheromiss produk penggoda lelaki | Produk Pheromances
Sat Jul 19, 2014 10:19 pm by notrex

» Imax Delay Spray - www.herbauntuklelaki.com
Sat Jul 19, 2014 12:49 pm by notrex

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | www.herbauntuklelaki.com
Fri Jul 18, 2014 6:46 pm by notrex

» Volume Pills - Pancut lebih banyak air mani dlm 5xganda
Thu Jul 17, 2014 6:44 pm by notrex

» Semenax Pills Penambah Air Mani Dan Pancutan
Wed Jul 16, 2014 8:23 pm by notrex

» Pharmia Vigor murah rm150 |kedaiuntuklelaki.com
Tue Jul 15, 2014 8:48 pm by notrex

» Perangsang Nafsu Ghairah Cat Woman | Untuk Yang Dahagakan Be
Tue Jul 15, 2014 5:53 pm by hebatpower

» PheRomances 50x | Kuasa Pemikat | Penggoda | Minyak Pengasih
Tue Jul 15, 2014 5:49 pm by hebatpower

» Ronado Men Gel | Besarkan Zakar | Ereksi Berulang | Prestasi
Tue Jul 15, 2014 5:48 pm by hebatpower

» Minyak Belacak Tok Ayah | Hot item !! | Besar | Panjang Zkr
Tue Jul 15, 2014 5:47 pm by hebatpower

» Vxgra Men Cream Atasi Cepat Klimaks Dan Ketegangan Zakar Yan
Tue Jul 15, 2014 5:47 pm by hebatpower

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
jay
 
sHaFiZa
 
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 2:31 pm
Share | 
 

 Peristiwa memalukan yang pernah anda alami

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
jay
DYMM Sultan Teratak
DYMM Sultan Teratak


Male
Posts: 721
Age: 35
Location: dekat jer
Status: sgsgsd
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Fri Jul 18, 2008 12:05 pm

sila berkongsi pengalaman2 yg memalukan yg pernah korang alami..
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts: 5644
Age: 25
Location: Petaling Jaya
Status: Married
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Mon Jul 21, 2008 10:00 am

dulu aku pernah ceritakan dalam telatahdotcom rasanya.. peristiwa yg memalukan n melucukan tu terjadi kat stesen LRT Kelana Jaya..masa tu baru2 keje..xde kete lg..masa tu lepas beli tiket aku nak pi toilet..sambil berjalan tu aku asyik bersms ngan gf aku sambil mengikut seorang 'mamat' menuju ke toilet..aku pun ikut je dia masuk dlm toilet..lepas tu aku dgr suara2 sumbang org perempuan.. aku pun dongak..tgk semua perempuan dlm tu.. rupa2nya 'mamat' yg aku ikut tu tomboy..siot je.. malu aku, tp sempat gak aku ckp sorry sambil tgn aku tunjuk minah tomboy tu..perempuan yg ada dlm tu senyum2 je, mgkin diorg paham kot..aku pun harap diorg faham..hehe..
tp takde pun yg menjerit.. kalau dalam cerita tv mesti perempuan akan menjerit kan bila ada laki masuk toilet perempuan..hehe.. sib baik diorg tak jerit..kalau tak mau pak guard dtg..sian aku kena tahan nanti..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2324
Age: 28
Location: ~Jin Bertendang~
Status: ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined: 2008-04-04

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Mon Jul 21, 2008 10:05 am

hehehe..
tula abg zam kusyuk sgt main msg
kan dh silap..huahuahua..
kalo kena tahan sia2 jerk..huhu

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 709
Age: 35
Location: Putrajaya
Status: Its complicated
Joined: 2008-03-31

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Mon Jul 21, 2008 10:07 am

wakakakakak....salah masok toilet..
tp x leh salah kn ko gak zam..
dh minah tu tomboy..
kalo di lihat dr belakang mmg x tau die pompuan..
adess..

erm aku ade gak..
masa tu kt erl station..
pagi tu mmg aku ngantok gile..
masa dh turun kt platform jmpe opismate kt dlm wating lounge
so ingt nk join la..
di sbb kn kaca lounge tu jernih..aku lak ngntok n mcm mamai..
smpai x perasan kaca tu..aku trus je nk masok..tup2 terantuk..
malu gile siottt..
kawn2 aku dlm tu dok gelakkn aku..ampeh jek..
seb baik x ramai org..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 295
Age: 39
Location: Pahang
Status: ~bujang 3~
Joined: 2008-06-25

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Mon Jul 21, 2008 11:32 am

Aku plak naik basikal kat stesen bas rmai orang.Tiba2 payung yg aku bwk masuk dlm lidi basikal.kat situ jugak aku tertonggeng dpn awek2 skolah.Aku terus pura2 pengsan sbb malu.Org tolong bwk ke klinik.Smpai kat klinik aku buat2 sedar dan trus blah..
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Mon Jul 21, 2008 4:11 pm

wiser wrote:
Aku plak naik basikal kat stesen bas rmai orang.Tiba2 payung yg aku bwk masuk dlm lidi basikal.kat situ jugak aku tertonggeng dpn awek2 skolah.Aku terus pura2 pengsan sbb malu.Org tolong bwk ke klinik.Smpai kat klinik aku buat2 sedar dan trus blah..


lidi beskal tu ape??

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 295
Age: 39
Location: Pahang
Status: ~bujang 3~
Joined: 2008-06-25

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Tue Jul 22, 2008 9:11 am

Ceh..mesti ain ni tak pandai naik beskal.Tnya la org yg naik beskal mesti tau punya.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Tue Jul 22, 2008 12:11 pm

kalo rim beskal tau la..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 295
Age: 39
Location: Pahang
Status: ~bujang 3~
Joined: 2008-06-25

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Tue Jul 22, 2008 12:23 pm

tau tak pe..org kat sini panggil lidi beskal
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Tue Jul 22, 2008 2:01 pm

time: mlm lps mandi pastu tgok tb (brite)
venue: kat rmh la

huhuhuh, time tu tkene pnyakit senyap kat rmh, dgn sume org tak bckp (dmam frustration).. so, cam biase, lps mandi (da pakai baju siap2) lalu dpan abah aku yg tngah tgok brite tok masuk bilik.. pastu aku kuar balik g dapur (lalu dpan abah aku lg).. then, dok tgok brite sesame, smbl abah aku jeling2 kendian die bangun ke dapur.. sokseksoksek dgn ibu aku.. bsoknye ibu aku tanye, suar yg aku pakai smlm koyak ke?? aku terkezoOOOtt, tp aku beriya2+confident jwb mane ade.. ibu aku sro g chek.. bile da check, huhuhuhuhuhuhu, mmg btol suar tu koyak kat blakang.. kan men panjang lg.. adesssss. patut la abh aku asik jeling2 je.. lps drpd tu, nk pakai suar je msti aku chek bebtol.. mmg malu giler dgn abah aku, tah ape la yg die nmpk tu.. nsb bek jd kat rumh..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 709
Age: 35
Location: Putrajaya
Status: Its complicated
Joined: 2008-03-31

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Tue Jul 22, 2008 3:15 pm

oo...ni la tragedi suar koyak tu..
alahai..aku tetinggal ketapi rupanye..
huhu..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 9:11 am

ade satu lg peristiwa neh, time isi angin tyar kete.. heheheh.. pnah tls cite ni dlm fstr blog tp dlete da.. time tu pagi nak g keje.. time benti kete tu ade satu teksi kt blakang pun nk pam angin gak kot.. sorang apek tue driver teksi tu.. aku pun tatau pesal pg tu cam lmbt je mesin ngepam tayr tu pam tayar kete aku.. da la rimas dgn apek tua tu yg asik usha2 aku pastu sengih2 cam ensem je.. aku jeling2 kelat je kat apek tu, tp aku apek tu masih lg pandang aku & senyum2.. menci aku tgok.. even aku jeling2 apek tu stil lg senyum semanes mungkin.. tu gatal la tu.. xpdn dan tue.. huhuhu.. agaknye da pnat usha aku dr teksi die, die dtg dkat dgn aku lak dan mencangkung sesame dgn aku kat tepi kete aku.. .. erghhh, rimas.. dlm kepala otak aku ni da tpkir, kalo apek tu terai wat sumthing bad, aku akan jerit.. dan mencangkung baik punye apek tu bersuare, "lengloi, itu meter u tale pusing, itu macam mane angin mau masok lor, bia wa tolong isi la utk u.. !" ceh, aku terkedu.. muke aku rase da cam panas2 ping je.. apek ni pun satu, bg tau la dr awal2 lg, ni tak, kang da kne jeling2 dgn aku+xde la aku fikir bukan2.. Very Happy

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
nyamok
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 252
Age: 34
Location: left behind u....
Status: laporrr
Joined: 2008-06-19

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 10:01 am

ske sgt buruk sangke ain ni..
hahaha...yg slua koyak tu paling aku x tahan...
mesti malu tahap gaban nih...haha
Back to top Go down
View user profile http://www.utm.my
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 10:05 am

Very Happy mesia skrg xslmt da..
kene buruk sangke sket2 tok kebaikkan diri kite gak..
muhahahahhaha..
ele, yg slua koyak tue, malu xmalu sgt la sbb tu abah aku..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 11:01 am

cite yg memalukan ni bkn tjadi kat aku.. tp kat snior (lelaki) aku.. muahhahaha.. time tu g xpdc gunung tahan.. slh satu mlm tu time tngah mlm, aku bgn nk terkucil.. ajak la mmber aku tman.. dlm hutan kan gelap, so time tnga jln cari port yg seswai tu (aku kat dpan, kwn aku blakang aku), aku terpandang satu cahaye & satu lembaga, so aku pun tekojot opocot la dan otomotik menjerit kuat.. muahhahahah.. sume org tjage time tu dan dtg beramai2 kt tmpt kejadian... lembaga tersebut rupe2nye adalah senior aku yg tnga bdiri membuang air kecil.. heheheh.. aku sumpah sgt time tu aku xnmpk papepons sbb aku hanye nmpk bhgian blakang badn die.. tp senior aku (mangse) tu xpcaye.. die cakp aku da nmpk.. teruna die da hilang kat aku.. mongoks punye org.. since dr peristiwa tu die asik pakse aku jd gofren die je.. nsb bek abeh blaja die kawn da dgn coursemate aku gak.. kalo tak naye je aku kene kawen dgn org pendek tue.. tp kat sini skali lg aku bersumpah, aku mmg xnmpk pape.. heheheh..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts: 5644
Age: 25
Location: Petaling Jaya
Status: Married
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:11 pm

aku ada jugak nak cerita..tp bukan aku alami...org len tapi depan mata aku..hehe
masa tu aku tunggu bas..hujan renyai2.. ada sorang akak tu duk depan sekali asyik tahan teksi.. pastu tiba2 ada keter iswara merah berhenti...akak tu selamba pi bukak pintu keter cakap "bang...pegi SS2 tak?" apa tuan punya kete tu ckp tu aku tatau la..pastu akak tu tutup balik pintu kete pastu dgr dia ngomel "ingt teksi td"
aku ngan opismate aku duk tahan gelak.. nak gelak karang kecik hati lak akak tu... tp bukan salah dia kan..salah kete tu..nape wat keter merah cam teksi..pastu tunggu org depan bus stop lak.. sian akak tuh..nmpk sgt dia malu sbb kete tu xblah2..tunggu org le tu..mgkin akak tu harap kete tu cepat2 la blah...hehhe..

setiap kali kitorg (aku..eng chai & eng kok) tunggu bas n nampak akak tu pasti kitorg nak tergelak..hahahha

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:28 pm

muahahhaha.. sian akak tue..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts: 5644
Age: 25
Location: Petaling Jaya
Status: Married
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:30 pm

akak tu xbape nak sian lagi...lg sian kat akak mana ntah yg tak reti nak pam tayar..hehe..ada ke tak pusing meter tu...sib baik ada leng chai datang tolong..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:32 pm

muhahahhaha, tu bkn lengchai la abg zam, tu lengpek..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts: 5644
Age: 25
Location: Petaling Jaya
Status: Married
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:42 pm

leng pek pun asalnya leng chai gak tu..sesuai la dgn lenglui..hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nyamok
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 252
Age: 34
Location: left behind u....
Status: laporrr
Joined: 2008-06-19

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:46 pm

citer ni terjadi mase umo aku 16 taon...mak aku suro aku g kedai bli laok..aku pon start moto kriss abah aku tros g kedai...kebetulan aku parking sbelah moto kriss kaler biru jgk..(sape pnyer tah..)aku pon pegi la..lepas abis blanje..ngan bangganye aku ltak barang dlm bakul moto tros aku start...(kunci moto tu ade skali) ..da smpai rumah...aku siap lepak bc suratkabo...pastu abah aku nk pakai moto dier tanye aku..moto mane? ni moto sape? aku dgn peliknye mndengar soalan abah aku tros tgk no plat..YaAllah..moto sape ni..? aku salah bawak moto ke?? sepantas gaban aku start moto tu tros pegi balek kat kedai td..aku nmpak ade ramai org bekumpul kat kedai tu.ade sorang makcik tgh kecoh2 ckp moto dier ilang..dengan muke yg dah tebal ni , aku pon ckp.."cik..sori sy tersalah bawak moto....ni moto cik.."
x ckp bnyak aku tros blah ..(siap dngr bebudak kat kedai tu gelak lg..hampess.).wlpon aku bawak laju..tp aku rase mcm lmbat je moto aku nk tinggalkan area memalukan tu...malu siot..
Back to top Go down
View user profile http://www.utm.my
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:47 pm

lenglui xpe jgn lengso sudah.. lengpek zam, uishhh, seswai nye..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts: 2860
Age: 31
Location: sumwhere in malaysia
Joined: 2008-04-03

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:49 pm

nyamok wrote:
citer ni terjadi mase umo aku 16 taon...mak aku suro aku g kedai bli laok..aku pon start moto kriss abah aku tros g kedai...kebetulan aku parking sbelah moto kriss kaler biru jgk..(sape pnyer tah..)aku pon pegi la..lepas abis blanje..ngan bangganye aku ltak barang dlm bakul moto tros aku start...(kunci moto tu ade skali) ..da smpai rumah...aku siap lepak bc suratkabo...pastu abah aku nk pakai moto dier tanye aku..moto mane? ni moto sape? aku dgn peliknye mndengar soalan abah aku tros tgk no plat..YaAllah..moto sape ni..? aku salah bawak moto ke?? sepantas gaban aku start moto tu tros pegi balek kat kedai td..aku nmpak ade ramai org bekumpul kat kedai tu.ade sorang makcik tgh kecoh2 ckp moto dier ilang..dengan muke yg dah tebal ni , aku pon ckp.."cik..sori sy tersalah bawak moto....ni moto cik.."
x ckp bnyak aku tros blah ..(siap dngr bebudak kat kedai tu gelak lg..hampess.).wlpon aku bawak laju..tp aku rase mcm lmbat je moto aku nk tinggalkan area memalukan tu...malu siot..

kunci moto bole ea gune tok memane pons??

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts: 5644
Age: 25
Location: Petaling Jaya
Status: Married
Joined: 2008-03-28

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:51 pm

dulu masa skolah rendah org panggil apek.. huhu..tu antara peristiwa memalukan gak tu (tak lari topik ni)

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
nyamok
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts: 252
Age: 34
Location: left behind u....
Status: laporrr
Joined: 2008-06-19

PostSubject: Re: Peristiwa memalukan yang pernah anda alami   Wed Jul 23, 2008 12:53 pm

mane bley...kunci moto org tu ade kat situ la...
kunci moto aku kat moto aku..
Back to top Go down
View user profile http://www.utm.my
 

Peristiwa memalukan yang pernah anda alami

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Gambar Awek Cun yang ANDA IMPIKAN
» Untuk yang mencari tempat main yang murah
» GAMBAR KAWAN2 RAPAT ANDA YG SEXY
» LC anda tidak laju? Asyik kena tapau? Saya ada solutionnya..
» Quis yang ke 1 xD

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Nostalgia-