HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Horny 24 MALAYSIA - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon May 07, 2018 9:21 pm by notrex

» KAMA-MAX SPRAY TAHAN LAMA WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon May 07, 2018 9:15 pm by notrex

» JAMAICA OIL WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun May 06, 2018 10:10 pm by notrex

» Arabian Oil | Cara Memperbesar Penis | 0133066540
Sun May 06, 2018 10:02 pm by notrex

» Prof Oil : WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun May 06, 2018 9:56 pm by notrex

» King Cobra Oil Murah - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 29, 2018 7:17 pm by notrex

» MINYAK LINTAH TAPA PLUS - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 29, 2018 7:06 pm by notrex

» Water buddy Malaysia, Pam Besarkan Saiz Zakar
Mon Apr 16, 2018 11:02 pm by notrex

» semi gauge penis pistol pump - www.batinMALAYSIA.com
Mon Apr 16, 2018 10:50 pm by notrex

» Jantan Pump - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon Apr 16, 2018 10:41 pm by notrex

» HERCULES ELECTRIC PUMP
Sun Apr 08, 2018 9:47 pm by notrex

» Size Doctor Electric Penis Pump - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 08, 2018 9:35 pm by notrex

» STALLION VACUUM PUMP | WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 08, 2018 9:26 pm by notrex

» LADY ERA PILL MALAYSIA - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Tue Apr 03, 2018 9:10 pm by notrex

» PLAYBOY PUMP VACUUM PPV - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Tue Apr 03, 2018 8:51 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Pak DI kaki taruh

Go down 
AuthorMessage
Spawn
Temenggung
Temenggung
avatar

Male
Posts : 551
Age : 33
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Pak DI kaki taruh   Sun Jul 13, 2008 12:23 am

Ada seorang pak cik yang bernama Pak DI yang
sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan
RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi
Pak Di dah pun bersiap sedia terpacak di kuanter
bank untuk menympan RM1000nya. Setelah lebih
kurang setahun berlalu, kehadirannya setiap hari
disedari oleh Manager Bank. Menager Bank itu
pun memanggilnya ke office dan bertanya.
Manager : Setiap hari saya lihat pak cik akan
menyimpan RM1000 di bank.Apa kerja pak cik
Pak DI : Saya ni sebenarnya takde kerja encik.
Cuma saya suka bertaruh.Setiap hari saya akan
bertaruh dan saya tak pernah kalah.
Manager : Ooo... ini sudah cukup bagus. Tapi pak
cik mungkin belum bertemu dengan orang yang
teror macam saya ni. Kalau pak cik bertaruh
dengan saya jangan haraplah nak menang.
Pak DI : Iye ke? Kalau macam tu jom kita bertaruh.
Manager : Okay. Sebutkan apa saja pak cik nak
bertaruh dengan saya.
Pak DI: Macam ni... dalam tempoh 7 hari dari
sekarang encik akan kehilangan telur encik. Kalau
betul encik akan hilang RM1000, kalau tak saya
akan bayar encik RM1000.
Manager : Hahaha.. tak logiklah pak cik. Tapi tak
pe... saya setuju.
Setelah kedua-duanya setuju mereka pun beredar.
Besoknya,bila bangun pagi Manager tu pun
meraba telurnya.. ooh masih ada. Begitulah
seterusnya hinggalah sampai ke hari yang ketujuh
dia dapati telurnya masih lagi ada.....Dengan suka
hatinya Manager tersebut pun pergilah berjumpa
dengan Pak DI.
Manager : Pak cik sorrylah ye.. telur saya masih
lagi ada..
Pak DI : Betul ke? Aku tak percaya... Mari sini
aku pegang...
Lalu dipegangnya anu Manager tu. Sambil
tersenyum Pak DI pun berkata..
Okaylah.. Betul kata kau. Nah ambil RM1000 ni..
Pak DI pun menghulurkannya.
Manager : Hari ni baru pak cik tahu siapa yang
teror... Sorrylah pak cik. Hari ni pak cik tak dapat
pergi bank lagi laaaa keh.. keh.. keh...
Tiba-tiba Pak Di mengeluarkan RM4000 dan pergi
ke kuanter bank.
Manager tersebut rasa hairan lalu bertanya pada
Pak DI.....
Manager: mana pak cik dapat duit sebanyak tu?
Pak DI : Pak cik bertaruh dengan kawan pak cik
Guard kat luar tu tadi RM5000.
Manager : Bertaruh apa?
Pak DI : Bertaruh yang pak cik dapat pegang telur
Manager Bank.....
Manager : Tak guna punya orang tua....
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
 
Pak DI kaki taruh
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Repotting a mame

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: