HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Horny 24 MALAYSIA - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon May 07, 2018 9:21 pm by notrex

» KAMA-MAX SPRAY TAHAN LAMA WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon May 07, 2018 9:15 pm by notrex

» JAMAICA OIL WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun May 06, 2018 10:10 pm by notrex

» Arabian Oil | Cara Memperbesar Penis | 0133066540
Sun May 06, 2018 10:02 pm by notrex

» Prof Oil : WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun May 06, 2018 9:56 pm by notrex

» King Cobra Oil Murah - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 29, 2018 7:17 pm by notrex

» MINYAK LINTAH TAPA PLUS - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 29, 2018 7:06 pm by notrex

» Water buddy Malaysia, Pam Besarkan Saiz Zakar
Mon Apr 16, 2018 11:02 pm by notrex

» semi gauge penis pistol pump - www.batinMALAYSIA.com
Mon Apr 16, 2018 10:50 pm by notrex

» Jantan Pump - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Mon Apr 16, 2018 10:41 pm by notrex

» HERCULES ELECTRIC PUMP
Sun Apr 08, 2018 9:47 pm by notrex

» Size Doctor Electric Penis Pump - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 08, 2018 9:35 pm by notrex

» STALLION VACUUM PUMP | WWW.BATINMALAYSIA.COM
Sun Apr 08, 2018 9:26 pm by notrex

» LADY ERA PILL MALAYSIA - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Tue Apr 03, 2018 9:10 pm by notrex

» PLAYBOY PUMP VACUUM PPV - WWW.BATINMALAYSIA.COM
Tue Apr 03, 2018 8:51 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Cara kuruskan badan

Go down 
AuthorMessage
Spawn
Temenggung
Temenggung
avatar

Male
Posts : 551
Age : 33
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Cara kuruskan badan   Sat Jul 12, 2008 6:51 pm

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskan badan.. seorg lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,"kami menawarkan 2 program disini... RM50 utk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat'."

mamat tu pon berkata, "saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try kuruskan badan."

" ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

mamat tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk,berpeluh.
perempuan tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dgn saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar samapai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. " wow.. mmg senang nk turun berat bdn,.. memang berbaloi aku bayar RM50 td" katanya seorang diri.

keesokkan harinya dia datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur oleh pemuda di kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih utk mencuba versi 'cepat' pula.

"baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

setelah beberapa minit didalam bilik itu, datangla seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder itu berkata "saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat ... ... hehhehheee"
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
 
Cara kuruskan badan
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jesus Christ Superstar
» Tamarindus - looking for large old examples
» Huge 30 year old bougainvillea
» nokia 2730c shorted ang PA done....
» w395 no light lcd and keypad done....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: