HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Yesterday at 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

notrex

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 gelak2 cyber.. muhahahaha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: gelak2 cyber.. muhahahaha   Wed Jul 09, 2008 12:52 pm

Hellooww...
Nama wa Wong Ah Beng.
Wa seekor kucing yang pandai menekan2 keybod untuk memblogging.
Disamping itu, wa jua adalah seekor kucing ahbeng.

Hali ini hali Selasa. Hali ini, wa ingin belcelita mengenai jenis-jenis gelak ketawa di alam cyber, especially chatting. Pada pemelhatian wa, mendapati terdapat belbagai macam jenis ketawa. Ini adalah bagus kelana disamping boleh berhibur, kita jua boleh meng-stereotype-kan seseolang itu berdasarkan cala2 dia gelak. Belikut wa telah mengkategorikan jenis2 ketawa:

+----------------------------------------------------------+
Gelak Boring -> "hehehhehe" atau "hahahaha"
+----------------------------------------------------------+
Ini jenis gelak biasa sahaja. Tiada apa-apa yang spesyial. Kemungkinan besar ini orang talak kleatif punya olang kelana menggunakan jenis gelak yang normal.

+----------------------------------------------------------------+

Gelak Jahat -> "buahahahahah" atau "muahahahha"
+----------------------------------------------------------------+
Ini gelak seling digunakan oleh meleka2 yang di dalam evil mode. Untuk lelaki yang gelak sedemikian lupa, meleka adalah sememangnya olang jahat. Bagi polumpuan pula, melambangkan meleka adalah polumpuan yg tiada sifat2 lemah lembut lakyat Asia kelana gelak selupa ini maciam talak sopan.

+------------------------------------------+

Gelak Mengekek -> "kekekekeke"
+------------------------------------------+
Wa jamin awek2 yg gelak mengekek adalah talak cun. Wa punya teori simple sahaja: Boleh kah lu imagine Erra Fazira, Angelina Jolie, atau Jessica Alba gelak mengekek? Macam tak masuk akal kan? Adalah lebih mudah untuk meng-imagine polumpuan2 tembams atau gemuk yang tiada rupa gelak secara mengekek, lebih logik.

+-----------------------------------------------------------------------------------+

Gelak Mewah -> "hohoho" atau "huwargh huwargh huwargh"
+-----------------------------------------------------------------------------------+
Lelaki yang gemar gelak sebegini selalunya adalah meleka2 boroi dan baru lepas kekenyangan makanan. Kemungkinan jua mereka ini manyiak duit kelana ini maciam punya gelak ada selupa gelak olang2 kaya jua. Samada mewah perut atau mewah wallet. Untuk pelempuan pula, adalah tidak elok gelak ini maciam kelana "hohoho" adalah jua di-pronounce as "whore-whore-whore". Whore belmaksud sundal.

+------------------------------------------+

Gelak Mengukui -> "kui kui kui"
+------------------------------------------+
Selalunya mamat atau minah yang akan buat lawak tak kelaka pastuh gelak sendiri style maciam ini laa..Most of the time adalah disebabkan gelak nak cover malu kelana meleka sedar lawak meleka talak kelaka pun.

+------------------------------------------+

Gelak Cas Ayu -> "hihihihi"
+------------------------------------------+
Polumpuan yg gelak begini adalah meleka yang cas-cas ayu dan penuh sopan kesantunan. Konon-konon macam gelak malu2 laa ghitu. Tetapi jikalau ada lelaki yg gelak sebegini pula, adalah kelana meleka itu dali kalangan lelaki sotong.

+-------------- ---------------------------------+

Gelak Mengengeh -> "ngeh ngeh ngeh"
+-----------------------------------------------+
Konon cheeky laa sangat gelak ini maciam...!! Kebiasaannya meleka ini takder laa cheeky sangat pun but trying to be cheeky and stuffs laa konon. Perhaps they are. Perhaps they are not. Most of the time...lanjiao lu!

+------------------------------------------+

Gelak bangsat -> "ngeahahahah"
+------------------------------------------+
Sesiapa yang gelak sebegini adalah bangsat jua..


Kesimpulannya, sewaktu chatting, gunakanlah jenis2 gelak yang bersesuaian sama jiwa anda. Contohnya, jikalau lu awek cun, cubalah hindarkan dari gelak mengekek tak tentu pasal untuk mengelakkan salahsangka olang ingat lu talak cun. cukuplah sekadar menggunakan icon2 senyuman seperti Smile atau Very Happy lebih sopan. Tetapi sekilanya lu memang talak cun, adalah dibenarkan lu mengekek.


Sekian, telima kaseyy.. NgeahAHhAHhaha..!! Laughing

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: gelak2 cyber.. muhahahaha   Wed Jul 09, 2008 1:24 pm

manyak telima kasih la sama lu cik ping...
lepas ini wa pasti guna itu jenis2 ketawa...hihihihihihi Very Happy

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: gelak2 cyber.. muhahahaha   Wed Jul 09, 2008 1:31 pm

kalau wakakakaka,camne plak?
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: gelak2 cyber.. muhahahaha   Wed Jul 09, 2008 3:55 pm

gelak lalalalallalla bole tak??

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: gelak2 cyber.. muhahahaha   Wed Jul 09, 2008 6:09 pm

lalalalalala,tu bukan gelak,tu cam melalak je.Lalalalalalala..........
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: gelak2 cyber.. muhahahaha   Today at 6:13 pm

Back to top Go down
 
gelak2 cyber.. muhahahaha
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Publisher Offers 50% Off Ebooks On Cyber Monday
» great cyber deck
» New from Cyber Hobbies
» Another new Cyber Hobby Release
» Mystical Scrapbooks October Cyber Crop 7th-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Lawak & Cerita-
Jump to: