HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Yesterday at 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

» STUD 100 SPRAY EJAKULASI - www.kedaikuat.com
Mon Nov 14, 2016 6:38 pm by notrex

» PL SUPER GEL - www.kedaibatin.com
Sun Nov 13, 2016 2:07 pm by notrex

» PENIS SLEEVE - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 5:40 pm by notrex

» MACA MEN DELAY SPRAY RM80 - WWW.KEDAIBATIN.COM
Fri Nov 11, 2016 12:27 am by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

notrex

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 ~~::MIMPI::~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Sep 15, 2008 4:11 pm

~oo tue maknanya rod tax belom bayar..hihi
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Sep 15, 2008 5:05 pm

byk la ko apatz, roadtax next feb baru nk kene bayar la..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Sep 19, 2008 11:05 am

mlm td mmp kete myb ilang time ain beli nasi lemak pepagi sblom g keje..
huhuhuhuh..
nangeh2 cari xjumpe,
pastu g wt report kat polis trafik, bole lak polis trafik 2 ekor tu bantai gelak2..
uits, polis trafik lg??? Surprised

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Sep 19, 2008 12:22 pm

~oo tue maknanya akan kne saman trafik naik myb
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Thu Sep 25, 2008 9:33 am

2nd time mmp lg g tusyen.. da tua2 pun g tusyen lg..
mmp cegu ensem tu lg..
ishhh, dlm mmp ni pun die nk bunuh aku lg..
means, dlm mmp aku yg 1st tue aku xmati la time die bunuh aku..
ape slh aku??? hhuhuhuhu..

________________________
**moral of de story, Tuhan mesti nk bg reminder kat aku, yg org ensem2 ni jht kot Razz

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
apatz
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 325
Age : 35
Location : keyel
Status : baker bakery
Joined : 2008-08-14

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Oct 06, 2008 10:21 pm

~oo tue maknanya chegu tu menggunakan keenseman dia utk bunuh orang.
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Thu Oct 09, 2008 8:56 am

mlm td mmp kat class cegu math aku time darjah nam, cegu usop uda wat spot cek kuku..
muahhahah..
ramai yg kuku panjang kene rotan kat montot..
tp aku tak kene pun sbb kuku aku pendek..
Very Happy

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Thu Oct 09, 2008 9:16 am

isk, mimpi cegu je tetiap ari.. ada jodoh ngan cegu ain ni.. huhuhu...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Thu Oct 09, 2008 11:07 am

ye kot cegu otromen..
ade jodoh dgn cegu ni..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Thu Oct 09, 2008 11:21 am

tu le.. da lama asyik mimpi gitu kan.. tapi tatau le cegu yg mana satu tu yea.. Razz

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Oct 20, 2008 10:27 am

smlm aku mimpi aku berjalan dgn Sultan Mizan (agong) kat satu kawasan..ada masjid..sungai.. tp org yg aku jumpa byk org yg dah meninggal..arwah jiran aku ada beri aku satu jemputan..tatau jemputan apa.. pastu aku ckp kat dia kenal xsapa yg dia beri jemputan ni? dia jwb dia kenal..sultan, jemputan maut ke tuh? hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Oct 20, 2008 11:51 am

aku semalam mimpi aku menyertai konvoi berenang.. huahuahua..asyik berenang je then menyusur arus deras tapi aku wat relax je.. mimpi tah hape2..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Oct 20, 2008 11:52 am

mimpi basah tu...hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Mon Oct 20, 2008 12:16 pm

tu le yea.. salah satu dari mimpi basah. huahuahua

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Oct 22, 2008 12:29 pm

zoulle wrote:
aku semalam mimpi aku menyertai konvoi berenang.. huahuahua..asyik berenang je then menyusur arus deras tapi aku wat relax je.. mimpi tah hape2..


muahahahha.. kalo mimpi air tu maknenye rezki nk masuk tu..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Oct 22, 2008 12:37 pm

betul le cakap koin tu.. pas mimpi tu terus gaji masuk.. hahuahua..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Oct 22, 2008 12:41 pm

malam tadi aku mimpi jumpa amy search..dia nyanyi lagu PAWANA untuk aku..pastu aku sedar...lagu alarm henpon lagu pawana tu le..hehe..masuk dlm mimpi..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Oct 22, 2008 1:04 pm

chettttttttttttt zam...boleh eks mimpi gitu...
tapi bayu pon slalu cam gitu
dah ndak dekat pagi ada la lagu2 dlm mimpi
ghopenyer alarm clock hp daaaaaaa bunyik
ihikss.... Laughing

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Nov 19, 2008 8:12 am

malam td mmp en. mehatespink tngah bersiap2 tgok pakai baju pengantin..
uishhh, pesal lak aku yg kene mmp??

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Nov 19, 2008 9:13 am

smlm aku mimpi sorg akak nih... dia ngah tido..beh je dia tido..
abis melele.. air liur dia sampai kaki.. dasyat tol...
pastu bila dia terjaga, aku tanya la pebenda tu.. sbb byk sgt..
pastu dia kata, muntah anak perempuan dia..hahaha.. baik punya kaber laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
irees_natasha
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 1332
Age : 34
Location : .. My Heart ..
Status : .. My Love ..
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Wed Nov 26, 2008 1:31 pm

emm malam ari tu irees ada mimpi pergi satu rumah dekat dengan pantai ... org dalam rumah tu cakap kat sini selalu ada ombak besar ... pastu irees g tengok kat luar cantik sangat pemandangan tu .... tetiba awan jadi gelap ... macam nak hujan sangat tapi dicelah awan yang gelap tu timbul satu cahaya dan awan yang gelap tu tiba2 tebentuk seekor naga .... naga tu jinak sangat lincah bepusing2 .... irees tepegun tengok naga tu .... lepas tu timbul seekor lagi naga ... makin ligat dan lincah kedua2 ekor naga tu .... dalam irees kushuk tengok irees terjaga .... tengok jam masa tu tepat pukul 3 .... ingat nak sambung balik mimpi tadi tapi tak leh lakk ... heheheheheh

emmm ada sesiapa yang ahli nujum mimpi yang leh tafsir kan mimpi irees ni tak ???

_________________


" ... tiada insan suci yg tidak mempunyai masa lampau ...
... tiada insan berdosa yg tidak punyai masa depan ..."
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ivynatasha2002
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Nov 28, 2008 9:27 am

malam tadi mimpi dapat anak.. wife bersalin.. tapi aku xde masa bersalin tuh..aku sampai pukul 3 ptg.. tgk2 anak dah ada..pastu nak pi register tanya lah wife anak ni lahir pukul berapa..dia pun tatau..dia ckp lepas pi lunch rasa nak bersalin ..terus je bersalin.. jadi masalah la sbb tatau time bersalin tu xleh register..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Nov 28, 2008 12:26 pm

ni ada tafsiran mimpi dari tafsirmimpi.blogspot.com

Anak
Jika anda bermimpi melihat, memelihara, mempunyai mendengar anak, alamat suatu keuntungan akan segera datang kepada anda. Apalagi kalau anda bermimpi mempunyai anak laki-laki

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Dec 05, 2008 8:15 am

mlm td time tgok brite, yg pasal pensyarah & student meninggal kat luar negara tu..
ibu aku bising lar, nsb bek aku xde pape time g Padang aritu.. Razz aku sengih je..
skali, time tdo aku mmp lak g Auckland.. wah!!
muahhahaha..
tetibe je..
pastu dok kat hotel yg berhantu.. (dlm mmp tu aku tatau hotel tu ade hantu)
time plyan serve makanan kat hotel tu, aku melantak tak hengat dunia.. (dlm mmp pun tebiat makan aku tu same je cam realiti)
pelayan tu sengih2 smbl berkate : makan lah puas2 sbb lps ni giliran kamu lak..
aku wat tak port je, smbl tros mkn..
lps mkn tu, aku dikejar oleh hantu yg nk makan aku sbbnye makanan yg dorang serve tu adalah umpan utk mangse seterusnya..
huhuhuhuu.. patutlah org lain dlm mmp tu sume xmo makan.. jahat btol antu tu..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Fri Dec 05, 2008 8:23 am

apa punyer mimpi laaaaaaaaa...ahakss
gi aukland??? nak ikut saper tuuuuu....
kuangkuangkuang...

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ~~::MIMPI::~~   Today at 6:09 pm

Back to top Go down
 
~~::MIMPI::~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Forum III :: Teratak Umum-
Jump to: