HomeGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Jom Borak
Organisasi Teratak
PENAUNG
DYMM Sultan Teratak
DYMM Permaisuri
 
WEBMASTER
 
ADMINISTRATORS
Inspektor Sahab
Bendahara Teratak
 
MODERATORS
Temenggung Teratak
 
TDC's Logo
Designed by:
Latest topics
» Flaming Desire - www.kedaikuat.com
Yesterday at 11:51 am by notrex

» phero max original minyak wangi pemikat WWW.KEDAIKUAT.COM
Thu Dec 08, 2016 6:33 pm by notrex

» Phero-X Perfume Murah RM65 - WWW.KEDAIKUAT.COM
Wed Dec 07, 2016 6:23 pm by notrex

» MAX XTENDER - www.kedaikuat.com
Tue Dec 06, 2016 6:22 pm by notrex

» Bazooka Pills 60 BIJI RM220 | www.kedaikuat.com 0133066540
Mon Dec 05, 2016 6:04 pm by notrex

» Vimax Izon Original RM220 | www.kedaikuat.com
Sun Dec 04, 2016 6:18 pm by notrex

» PROEXTENDER v3 rm120 WWW.KEDAIBATIN.COM
Sat Nov 26, 2016 2:53 pm by notrex

» Energy Power Pump Murah - Alat Tambah Saiz Zakar
Thu Nov 24, 2016 5:55 pm by notrex

» X-MEN VACUUM PUMP RM180 - 0133066540
Wed Nov 23, 2016 6:07 pm by notrex

» PAM ZAKAR HIGH VACUUM WWW.KEDAIBATIN.COM - RM90
Tue Nov 22, 2016 5:55 pm by notrex

» PAM ZAKAR HANDSOME UP - WWW.KEDAIBATIN.COM
Mon Nov 21, 2016 5:48 pm by notrex

» Bathmate RM180 FREE SHOWER STRAP
Sun Nov 20, 2016 3:09 pm by notrex

» VIMAX DELAY SPRAY - WWW.KEDAIBATIN.COM
Thu Nov 17, 2016 6:12 pm by notrex

»  Topman 3 Malaysia | Topman 3 Pills | RM80 0133066540
Wed Nov 16, 2016 6:51 pm by notrex

» TISU SUPER MAGIC - www.kedaibatin.com
Tue Nov 15, 2016 1:43 pm by notrex

Poll
Teratak Dunia Cyber
Membosankan
8%
 8% [ 3 ]
Biasa sahaja
19%
 19% [ 7 ]
Menarik
50%
 50% [ 18 ]
Amat menarik
22%
 22% [ 8 ]
Total Votes : 36
Top posters
zam
 
zoulle
 
mehatespink
 
nina2519
 
bayu_pagi
 
notme
 
roll_honey
 
irees_natasha
 
notrex
 
jay
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 70 on Thu Jun 28, 2012 3:31 pm

Share | 
 

 Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Fri Jun 27, 2008 12:43 pm

>
Subject: KALAU KORANG LAHIR PADA TAHUN 1973-1984.. MESTI KORANG INGAT
NI
>
> Kita membesar dgn menonton G-Force, Transformers,
Thundercats, Silver
> Hawk, Woody Woodpecker, Chipmunks n Mickey Mouse.
Not to forget Ninja
> Turtles, Mask, Smurfs dan Voltron. lg satu
Gaban.
>
> Berus gigi time waktu rehat kat skolah rendah?...hmm,
mesti pegang cawan
> warna-warni kan .. mencangkung kat tepi parit dgn
classmates semua kat
> seblah....
>
> ingat tak, misi kat
skolah masuk kelas dgn list dentist appointment. Pastu
> bunyi gigi member
kite kene gerudi kat bilik sebelah ada gigi yang
> berlubang, kene laa
tampal.
>
> ni sure korang igt...program minum susu di skolah.. nak
galakkan budak2
> time tuh minum susu. sekotak 30 sen jek
beb...
>
> cikgu2 kalau nak denda, mesti guna pembaris panjang warna
kuning tu. Pukul
> tapak tangan... kan ?
>
> semangkuk mi sup
ke, mihun sup ke, 50 sen jek kat kantin.
>
> time skolah menengah,
korang sure beli kasut skolah Bata BM2000, BM Turbo
> atau Pallas Jazz.
ada yang suka kasut high-cut yang buatan china tu...ada
> yang suka
stoking tebal laaa...
>
> internet? email? Menda alah ape
tu?
>
> CD? ape tu? kaset tape penah laa dgr.. Tiket wayang pun 3
inggit je.
>
> kite pegi kedai runcit, beli Chickerdis, Mamee , Kum
Kum, UFO, O-Ya, Ding
> Dang chocolate balls yang ada mainan kat dlm die, '
telur ' keras warna
> warni, ' rokok ' chewing gum, KIKI Bubble Gum. tak
dilupakan, ' Ti Kam ' . bile
> dah abih exam, main Monopoly la, Donkey la,
Happy Family laa dlm class.
>
> tapi bunyi loceng laa yang paling
best skali. boleh beli aiskrim ngan apek
> kat luar skola
tuh...
>
> lagi satu loceng masa nak pegi rehat. tinggal kan keje
skolah, jom kita
> pegi makan. budak2 yg dpt Rancangan Makanan Tambahan
(RMT) mesti kluar
> awal.
>
> lagi satu yang seronok mase time
Pendidikan Jasmani, PJ. main bola laa,
> rounders laa...
>
>
permainan kegemaran, main guli, batu seremban, penutup botol, batang
>
aiskrim, ' Pepsi Cola one-two-three ' , ' Police & Sentry ' , main
kejar2
> duduk...
>
> kita hilangkan dahaga dgn aiskrim 10
sen. Yang tube aiskrim, ada byk2
> color tu.kalau nak makan, kene patahkan
kat tengah2 die!
>
> lipat kertas kecik2, pastuh buat lastik.
hmmm..ni pun kita main dulu ni..
> baling2 kapur laa.
>
>
hmm...budak2 skarang, bagi diorg, diorg mane penah dgr lagu ' We Are the
>
World, We Are the Children... ' dan lagu ' Uptown Girl ' yang diorg tau,
yg
> Westlife nyanyi....bkn Billy Joel nyanyi...
>
> bagi
diorg, ada satu je Jerman kat dunia ni, dan ade satu je Vietnam
..
>
> AIDS wujud sejak diorg lahir.
>
> CD pun wujud
time diorg lahir.
>
> Michael Jackson dah putih dah time
tu.
>
> Diorg percaya Spiderman dgn Incredible Hulk tu filem2
baru.
>
> Diorg tak bley bayangkan skrin hitam putih utk sebuah
komputer.
>
> Diorg tak penah tau pun ' Atari ' dgn ' Game &
Watch ' .
>
> Diorg tak percaya penah ada TV hitam putih.... dan
diorg skarang tak reti
> nak switch on TV kalau xde remote
control..
>
> dan diorg tak paham macam mane kite boleh survive dkt
universiti tanpa
> handphone...
>
> hmm...jom kite check, kite
ni dah tua ke:
>
> 1. korg paham ape yang korang baca kat atas ni,
dan korg sure tersenyum
>
> 2. kebanyakan member2 skolah menengah
kite dah kawin
>
> 3. korg sure pelik bile nengok bdak2 kecik main
komputer, selamba je
>
> 4. kita geleng kepala bile nengok bdak2
skolah menengah guna handphone
>
> 5. kita dah tak byk sembang2 dgn
member melalui telefon lagi setiap hari
>
> 6. bile jumpe member
lame dari semasa ke semasa, seronok bile bersembang
> pasal cerite2 lame,
cerite2 kelakar yang kite alami mase dulu time kecik2,
> nakal2
dulu...
>
> 7. last skali, bile dah bace testimonial ni, korang akan
terpikir utk
> forwardkan dkt member2 lame korg.Sure diorg suke punye
laa....heheh
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
gee
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 210
Age : 44
Location : seberang tambak
Status : M3
Joined : 2008-06-23

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Fri Jun 27, 2008 1:35 pm

wow!!! terkenang kembali zaman kanak2 bounce so enjoyable!!!

klu dpt putarkan masa sekali lagi, pasti nak lakukan lebih baik lg....
Back to top Go down
View user profile http://tinyurl.com/geehmn
unpretty
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 116
Age : 36
Location : in the middle of nowhere
Status : single mingle
Joined : 2008-06-03

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Fri Jun 27, 2008 2:27 pm

mwekekeke... tekenang mase mude2 dulu....... hehehe...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/19333663
bayu_pagi
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2295
Age : 38
Location : EARTH~
Status : MaRRieD
Joined : 2008-05-05

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Fri Jun 27, 2008 3:55 pm

mmg itulah yg kita lalui semasa kanak2 dulu....
huhuhu bkn cam budak sekarang nie...
sumer dpn mata....
amat menghargai zaman kanak2

friends friends friends friends friends

_________________
~bayu_pagi~
^LiFe MusT Go oN^
::kawan-kawan takmo lawan::
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
mehatespink
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2860
Age : 33
Location : sumwhere in malaysia
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Fri Jun 27, 2008 5:18 pm

ingat tak, misi kat
skolah masuk kelas dgn list dentist appointment. Pastu
> bunyi gigi member
kite kene gerudi kat bilik sebelah ada gigi yang
> berlubang, kene laa
tampal.


ni paling menyampah sgt2.. cam lari nak balik rumah je stiap kali nurse dtg bawa kad hijau masuk clas..

_________________
::mehatespink::
Back to top Go down
View user profile
gee
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Female
Posts : 210
Age : 44
Location : seberang tambak
Status : M3
Joined : 2008-06-23

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sun Jun 29, 2008 2:32 pm

coincidentally, apa yg kita lalui di zaman sekolah rendah (zaman kanak2) sama je, baik di S'pura maupun di M'sia, ye....
Back to top Go down
View user profile http://tinyurl.com/geehmn
Spawn
Temenggung
Temenggung


Male
Posts : 550
Age : 32
Location : Pasir Gudang
Status : 'Hilang Secara Misteri'
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sun Jun 29, 2008 10:05 pm

zaman kekanak memang best,tapi mase belaja mesti ingat nak keje,sebab nak duit,skang dah keje cam nak jadi kekanak balik je.Hehehehehe.Ingat lagi dulu ubat gigi Darlie mase tu namenye Darkie.pastu suke tgk cite captain power ngan thundercat.Hooooooooooo thunder,thunder,thunder,thundercat.G.I Joe.Cite airwolf ngan mc gayver memang best gile.Mase tu tak kenal lagi cite komik jepun ngan anime ni.
Back to top Go down
View user profile http://www.lirikdanlagu.blogspot.com
sHaFiZa
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 709
Age : 37
Location : Putrajaya
Status : Its complicated
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Mon Jun 30, 2008 11:24 am

haha...mmg tergelak bile ingt zamn kanak2 ribena...
main lompat getah la..cop tiang le..
dh penat beli lak eskrim mesia..
huhu..beh2... bounce

_________________
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/hafiza79
nina2519
Temenggung
Temenggung


Female
Posts : 2324
Age : 31
Location : ~Jin Bertendang~
Status : ~ Single Tak single Sangat Laa ~
Joined : 2008-04-04

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Mon Jun 30, 2008 11:37 am

kalo lahir tahuhn 1985 camne erk..huhuhu
tak masuk carta eh..

_________________
.:: Belajarlah Bersyukur Dengan Jodoh Anugerah Tuhan..
Usah Mendambakan Teman Secantik Balqis, Andai Dirimu
Tidak Seindah Sulaiman.. Mengapa Diharapkan Teman
Setampan Yusof, Andai Dirimu Tidak Setulus Zulaikha...
Tak Perlu Mencari Seistimewa Khadijah, Andai Dirimu T
idak Sesempurna Rasulullah SAW ::.
Back to top Go down
View user profile http://arosamutiara-neina.blogspot.com/
anat
Darjah Setia Di Raja
Darjah Setia Di Raja


Male
Posts : 40
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor
Joined : 2008-04-03

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 19, 2008 10:59 am

heheh.. bebetul nostalgia tuh... tuh lupa nak tambah.. mero attack (bunyi lebey kurang).. heheh.. pukulan summersault berputar.. hehehehhe.. ish.. susah nak carik cite tuh kat internet.. (teringat tepat jek pukul 4, lari balik umah dari sekolah agama.. sib baik waktu rehat kene time tuh.. hehehe..)
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 19, 2008 12:13 pm

mero attack...seksi2 player2 dia..selalu ponteng skolah agama pasal citer tu.. dulu selalu gak citer kungfu lama2 waktu ptg, kungfu mabuk la..kungfu monyet la..kucing le..memacam dulu..cite2 yg mnyumbang ponteng kelas agama le tu.. dulu abc & cendol seposen je..nasi lemak sposen..
dulu masa skolah rendah cikgu2 selalu cerita pada tahun 2000 kita dah maju.. semua benda berkomputer.. kereta cam roket la.. masa tu rasa cam xsabar nak ke tahun 2000.. ada yg ckp polis nanti cam robocop..hahhaa..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
notme
Bendahara
Bendahara


Female
Posts : 1746
Age : 34
Location : JB
Status : single not available
Joined : 2008-03-31

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 19, 2008 3:46 pm

aku igt dedulu pemes je Fido-dido tu ek... korg igt takk??hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cyberminishop.blogspot.com
isin_0108
Rakyat Jelata
Rakyat Jelata


Female
Posts : 8
Age : 32
Location : kedah
Status : married
Joined : 2008-06-16

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sun Jul 20, 2008 10:25 am

segala kenangan zaman sekolah xdpt diputar kan lagi.....miss sesgt Cool
Back to top Go down
View user profile
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:25 am

uhuhu..memang seronok teringat masa kecik dulu.Skolah bwk bekal je.Nasi lemak baru 20 sen.Masa kecik tak tgk tv sgt sbb api takde.nak tgk tv gi umah org sebelah.Ramai2 tgk waktu malam.Byr lah 10 sen sorang utk charge bateri.Tv guna bateri keta dan kena charge semula klau nak tgk mlm esoknya.Gi skolah jln kaki je.Bapak x mampu beli basikal.Kasut masa tu kasut getah jenama Fung Keong.kasut Bata mcm BM2000 jgn mimpi la.Masa tu air botol 25 sen je.Ada perasa sarsi,soda,pisang,oren.Katun glamer masa tu Ultraman yg heronya nama Ayata.Captain Future pun best.Byk ah lagi.Klau diputarkan semula zaman kanak2 mmg aku nak sgt.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:37 am

mak aiii... lama tul gayanya zaman wiser tu yea.. huhuhu.. taim aku da takde tengok tv guna bateri.. pakai letrik dah.. tu korang tak dengar citer wiser naik feri berantai lagi tu.. ehehehehe...

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:41 am

aku dulu nasi lemak 10sen je..air seposen...cendol seposen.. sagon 10sen.. gula2 10sen 6 bijik...selalu gak beli 5 sen je..dulu duit 5 sen pun leh pi kedai..hehe

tv itam putih...pakai bateri keter gak.. bila bateri nak habis gambar dia makin kecik..hehe
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:45 am

isk.. tua tul korang ni yea zam n wiser... tapi masa aku kecik dulu aku ske tengok fantasy island... yg bila kapal terbang tu sampai org tu akan tarik loceng tu.. dia cakap 'the plane.. the plane.." pastu masa tv3 baru dilaunch.. mcm best je rasanya.. sume tertumpu kat depan tv..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:49 am

tua dah aku ni..kalau lembu dah tak laku dah..daging dah liat

bab2 tv aku xingt sgt...bukan kaki tv..yg ingt bj n the bear..the four guys..dallas..the wizard..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:50 am

Cet..mcm la baru 15 blas umo ko zul.Tp cite fantasy Island tu mmg best.Incredible Hulk,Tarzan,Six Million Dollar Man,Bionic Woman,Sheriff Lobo,Chips,Manimal,Baba Black Ship dan byk lg.
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:53 am

chips tu yg motor tu ek..semua cite yg wiser sebut tu mmg biasa tgk dulu..cuma xingt je.. manimal tu beh..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
wiser
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)
Pingat Jasa Kebaktian (P.J.K)


Male
Posts : 295
Age : 42
Location : Pahang
Status : ~bujang 3~
Joined : 2008-06-25

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 10:56 am

Btul lah tu zam.Chips tu cite polis 2 org bwk moto besar.Rasanya pelakonnya Eric Estrada
Back to top Go down
View user profile http://www.sifoo.org
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 11:12 am

beh cite tu.. kalau cite melayu aku ske cite Seiring jalan kot.. watak dia ada nama Nathan.. 3 org sahabat baik ske mengembara naik basikal..beh cite tu.. lagu tema cite tu sampai skang aku cari..xjumpa2..

~peruntukkan sedikit masa emasmu..kerana mereka memerlukanmu..~
~tersesat mereka di hujung jalan~...antara lirik yg aku ingt..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 11:17 am

yeah.. manimal aku ingat lagi.. yg bole tukar jadi memacam tu kan.. jadi burung, jadi rimau... citer perang dulu yg best tora2.. pastu satu lagi kartun yg aku ske ialah legendaries.. yg diorang sume bawa tongkat sorang satu pastu bole tukar jadi memacam tu.. ehehehe...
*i baru umor 20 arr wiser.. huhuhu..

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zoulle
Inspekter Sahab
Inspekter Sahab


Male
Posts : 5286
Age : 36
Location : world wide web
Joined : 2008-03-29

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 11:18 am

ooo... seiring sejalan.. aku tau cite ni.. lagu dia cenggini ler..

~seiring dan sejalan.. seindah bunga di tamannnnnn~

huahuahua

_________________
~sila baca post saye dengan irama yang girang, ceria da positif, agar tak tersalah faham nanti.. hihihi~
Back to top Go down
View user profile
zam
Bendahara
Bendahara


Male
Posts : 5644
Age : 28
Location : Petaling Jaya
Status : Married
Joined : 2008-03-28

PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Sat Jul 26, 2008 11:36 am

kenangan masa kecik yg beh masa bulan puasa..pi terawih bukan nk smyg..makan moreh je..masa org smyg kitorg duk selongkar makanan2 yg ada kat blkg..masa tahiyat akhir terus berlakon kononnya smyg gak..hehe..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://cencuroot.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,   Today at 6:42 pm

Back to top Go down
 
Korang ingat lagi tak?Huhuhuhu,
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» SBS Qubool Hai Segt 08Feb14 "Asad Zoya Ko lagi Haldi"
» Totally unacceptable : what the 2B
» NANHI'S WEDDING DATE IS FIXED 4TH JUNE WU
» Spoiler pic - Madhav ko lagi chot
» SBS "Yeh Hai Muhobbatein Segt 07Feb14 "Ishita ko lagi Mehendi"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Komuniti Teratak :: Teratak Santai :: Teratak Nostalgia-
Jump to: